Şimdi Ara

Gazetelerin DVD Kampanyaları (292. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.187
Cevap
7
Favori
316.356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 290291292293294
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hürriyet vahşi doğa seti veriyor. önceden verdiği vahşi yaşam vardı almıştım adını mı değiştirdiler acaba?
    biriktirmeyeceğim ama haberiniz olsun

bir de hürriyet ten bir adam aradı sabah. daha önce bizden kuponla belgesel seti almışsınız, belgeselleri seven birisiniz sanırım diyor. belgesel seti geldi dünya da eşsiz size 250 liraya (uykudan kaldırdı hatırlayamadım tam) 12 taksite gönderiyorum diyor. yok öğrenciyim saol dedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: xhromex

hürriyet vahşi doğa seti veriyor. önceden verdiği vahşi yaşam vardı almıştım adını mı değiştirdiler acaba?
    biriktirmeyeceğim ama haberiniz olsun

bir de hürriyet ten bir adam aradı sabah. daha önce bizden kuponla belgesel seti almışsınız, belgeselleri seven birisiniz sanırım diyor. belgesel seti geldi dünya da eşsiz size 250 liraya (uykudan kaldırdı hatırlayamadım tam) 12 taksite gönderiyorum diyor. yok öğrenciyim saol dedim

Keşke bana söyleselerdi anında kabul ederdim ( bende öğrenciyim )
  • Hürriyet – Vahşi Doğa Belgeselleri

Hürriyet gazetesi ilk kuponunu 08 Eylül 2011 Perşembe günü vereceği yeni kuponlu kampanyası ile, 49 kupon biriktiren okuyucularına “BBC Vahşi Doğa Belgeselleri Seti” verecektir. Daha önce verilmemiş yeni bölümlerden oluşan bu set, 20 kitap ve 20 DVD’den oluşmaktadır.
     Gazetelerin DVD Kampanyaları

Arkadaşlar yarın ilk kupon verilmeye başlanacaktır almanızı öneririm. Benim 1. seti elimde ve gerçekten güzel bilgiler mevcut. Bu ise yepyeni bölümleriyle 2. set olacak ben almaya başlayacm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K1NGK4RTAL -- 9 Eylül 2011; 1:10:36 >
  • Arkadaşlar bugün milliyetin dağıtımı başlamış olan yaz film festivali almaya gittim fakat adam daha gelmedi bugün veya yarın gelir dedi bende sinirlendim çekip geldim internette adama yanlış bilgi veriyorlar ondan sonra oraya gidince yarın veya bugün gelir diyorlar İnternette şöyle yazıyordu 2. Kampanya Dağıtım Tarihleri:
    Ankara,İzmir ve Adana Bölge’de 20.08.2011 tarihinde başlayıp,19.09.2011 tarihinde bitecektir.

2 kere filan telefon ettim datığımı başladı dedi ama oraya gidince daha gelmedi diyor. Hemde ankara yaysat baş bayi
  • Buralarda da bulunsun... Satılık Dvd'er..
    http://forum.donanimhaber.com/m_46805917/mpage_1/f_/key_//tm.htm#46805917

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyoruk -- 10 Eylül 2011; 20:57:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ebuduk

gazetelerin verdiği filmler pek de hoş olmuyor. çizik olma ihtimali oluyor falan. internetten izleme yada indirme olayı varken ücretsiz bi şekilde neden gereksiz yere para verip de kalitesiz film izlemek istesin ki insan

iyi filmler oluyo bazen...
  • 49 kupon gercekten cok fazla. ne insafsiz bu adamlar ya. bekleme suresini de eklediginde 2 ayina ipotek koyuyorlar resmen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: herr18

49 kupon gercekten cok fazla. ne insafsiz bu adamlar ya. bekleme suresini de eklediginde 2 ayina ipotek koyuyorlar resmen.

2 ay az bile en az 3 ay kuponlar bitiyor bide 3 hafta veya 4 hafta bekleme süresi
  • Vay be bu konu bu kadar gerilere düşer miydi? İçim acıdı. Ysklı filmler setim geldi milliyetten, hem fotosunu koyayım hem de konu yukarı taşınmış olsun.

• Belgeseller iyiymis
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALAK_

Vay be bu konu bu kadar gerilere düşer miydi? İçim acıdı. Ysklı filmler setim geldi milliyetten, hem fotosunu koyayım hem de konu yukarı taşınmış olsun.

Ne zaman başladı bunların dağıtımı arkadaşım. Ben kupon toplamadım da acaba parasıyla gidip yaysattan satın alabilir miyim? Dağıtım devam ediyor mu? Bilgin varsa burdan paylaşırsan belki almak isteyen diğer arkadaşlara da yardımcı olmuş oluruz.
  • Zamanın ne olaylar yaşandığı, hit olan konus ne hallere düşmüş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: by_vEdmAn

quote:

Vay be bu konu bu kadar gerilere düşer miydi? İçim acıdı. Ysklı filmler setim geldi milliyetten, hem fotosunu koyayım hem de konu yukarı taşınmış olsun.

Ne zaman başladı bunların dağıtımı arkadaşım. Ben kupon toplamadım da acaba parasıyla gidip yaysattan satın alabilir miyim? Dağıtım devam ediyor mu? Bilgin varsa burdan paylaşırsan belki almak isteyen diğer arkadaşlara da yardımcı olmuş oluruz.

Hocam kusura bakma yardımcı olamıyıcam sana bu konuda, hiç ilgilenmedim çünkü kuponlarla babam topladı, dün alıp gelmiş, nerden aldı nasıl aldı bilmiyorum, sormadım da.
  • quote:

hocam suda yanağı bana gönderirmisin please..bende sana başka yanak gönderirim
  • sabah gazeteside belgesel veriyor ilgilenirseniz bakın,,resim koyardım ama üşendim
  • 2 Ekim Pazar günü Posta gazetesi ile birlikte,

- Sınır
    - İçimizdeki Düşman
    - Mezara Kadar
    - Cesurların Vatanı
    - Anlaşma
    - Oyunun Sonu
    - Kayıp Sırlar Adası
    - Yenilmez 2

DVD filmleri, 1 TL ücretle verilecektir.
  • Benim markete Mezara kadar ve Kayıp sırlar adası'nı göndermişler sadece neyse birer tane alalım arşive ekleyelim
  • aga, daha gecen diyenardaydim uygun fiyata iyi filmler var, isim vermeyeyim simdi hatirlamiyorum, ama bence gidip bir bakin derim. bu postanin, hurriyetin verecegi filmlerden bundan sonra hayir gelmez diye dusunuyorum. saygilar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi herr18 -- 2 Ekim 2011; 14:54:57 >
  • Sabah gazetesi 30 Eylül 2011 Cuma günü ilk kuponunu vereceği yeni kuponlu kampanyası ile, 39 sıralı kupon biriktiren okurlarına “Dünya Savaşları Koleksiyonu” seti hediye edecektir. National Geographic tarafından hazırlanan bu set, 15 adet DVD’den oluşmaktadır.

Bugün almaya başladım.
  • ayni kampanyayi daha 4-5 ay once hurriyet yapmadi mi? onun verdigi de yanlis hatirlamiyorsam nat. geo. idi. bu kadar taklitcilik olmaz arkadas. biktik ya hep ayni seyler. off
  • 
Sayfa: önceki 290291292293294
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.