vallaha takip ediyorum, hiç gelmiyor galiba kestiler
Gazetelerin DVD vermeyi kestiklerini biliyorum ama şöyle güzel DVD film veren dergide mi denk gelmiyor arkadaşlar? Şahsen ben sürekli bakıyorum ama hep boş geçiyor :(
arkadaşlar elinde bir ara möilliyetin dzenlediği dörtlü set olan yeşilcam filmleri dvd seti vamrı alıcyımda ne zamandır aıyorum
Milliyet Sanat'ı takip edin.Her ay düzenli olarak dvd veriyor.
güncel
quote:
Orijinalden alıntı: hardgodzi
güncel
Ben de bir ümit girdim konuya, müjdeli haber vardır diye.
nerdeee
arkadaslar yukarida bahsettigim hurriyet mega set kampanyayi takip eden kimse var mi? bugun kuponlarim ne alemde diye bakayim dedim 39u tamamlamisim ustune 2 tane de fazladan gun almisim. ee simdi bekleyis vakti. ne zaman dagitilacak bilen var mi? selamlar.
12 li hoürriyet DVD seti satıyrum almak isteyenler pm yolu ile ulaşabilir..
quote:
Orijinalden alıntı: ozan18
12 li hoürriyet DVD seti satıyrum almak isteyenler pm yolu ile ulaşabilir..
hangi set
12 tane DVD işte set derken hepsini birlikte satıyorum anlamında :) Dilersen filmlerin isimlerinide verebilirim. Hepsi kutulu ve orjinal.
Discovery Mega Set Belgeselleri;
Mutant Planet (Mutant Yeryüzü) - 4 DVD Water World (Su Dünyası) - 4 DVD Dinosaurs (Dinozorlar) - 4 DVD The Natural World (Natürel Dünya) - 8 DVD
4 farklı belgesel seti 20 DVD olarak, Hürriyet Gazetesi ile birlikte 39 kupona verilecektir. İlk kupon Hürriyet'te.
quote:
Orijinalden alıntı: wayofway
Mutant Planet (Mutant Yeryüzü) - 4 DVD Water World (Su Dünyası) - 4 DVD Dinosaurs (Dinozorlar) - 4 DVD The Natural World (Natürel Dünya) - 8 DVD
4 farklı belgesel seti 20 DVD olarak, Hürriyet Gazetesi ile birlikte 39 kupona verilecektir. İlk kupon Hürriyet'te.
BU YENİ Mİ?
quote:
Aga ben dün almaya başladımda bugün almayı unuttum yarın 2 tane birden alacam gene güzel bir belgesel setimiz olacak alınca resim çekip foruma koyarım iyi geceler :)
quote:
Orijinalden alıntı: K1NGK4RTAL
quote:
Aga ben dün almaya başladımda bugün almayı unuttum yarın 2 tane birden alacam gene güzel bir belgesel setimiz olacak alınca resim çekip foruma koyarım iyi geceler :)
pazartesi al ucuza gelsin
quote:
Orijinalden alıntı: alfa1802
quote:
Orijinalden alıntı: K1NGK4RTAL
quote:
pazartesi al ucuza gelsin
:D sonra dağıtım günü gelincede adam laf söyler möyler benim sigortalar atar ne yapacağım belli olmaz yarın 2 tane alırım :D zaten adamların yüzlerine bile bakmıyorlar bildiğin ölüler ya
arkadaslar bu sabahin hic kampanyasi yok mu bu arada 23dvd lik mega setimi bugun almis bulunmaktayim. en kisa sure icersinde resimi, bilgiyi paylasirim.
quote:
Orijinalden alıntı: herr18
arkadaslar bu sabahin hic kampanyasi yok mu bu arada 23dvd lik mega setimi bugun almis bulunmaktayim. en kisa sure icersinde resimi, bilgiyi paylasirim.
Sabahın dvd veren bir kuponlı kampanyası bulunmuyor. Sabah gazetesi bu aralar kalem seti ve KPSS eğitim kitapçığı veriyor kuponlu olarak
dvd olayı rafa kalktı malesef... keşke yine verseler en güzel setim