Şimdi Ara

Gazetelerin DVD Kampanyaları (302. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.187
Cevap
7
Favori
316.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 300301302303304
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet arkadaslar biraz rotarli olsa da resmi paylasacagim demistim megasete dair. cd-dvd cuzdani icinde verilmis kolay tasinabilirlik acisindan. toplam 23 dvd yeryuzu-gezegenin gucu memeliler dunyasi ve okyanuslar olmak uzere 3 farkli set var. okyanuslardan 1 dvd secip kontrol ettim. orijinal dil ama altyazisi mevcut ayrica goruntu bbc set oldugu icin gayet iyi denebilir. forumda pek kimse ilgi gostermedi gibi bu sete ama alan arkadaslar varsa gule gule kullansin diyorum.

Gazetelerin DVD Kampanyaları
  • yukardaki setin kayıtları devam ediyormu ona göre kampanyaya başlican bi bakabilirmisiniz
  • vay canerer sen ugrar miydin yha? bbc megaset diyorsan 8 ocakta yapmisim duyurusunu hic kupon toplamadiysan napacagini sen iyi bilirsin, bu konularda en kasarlanmis uyelerden birisin sonucta ustad. yok discovery megaset diyorsan 21 mart son kayit gunuydu. bugun 10. kampanyanin 8. gunundeyiz. en fazla 5 yedek kabul ediyorlar diye biliyorum. baslamadiysan hic baslama. surec sonunda napacagini iyi bilirsin sen. ama bbc megaseti tavsiye ederim bence kacirma. gayet mobil bir urun cuzdan buyuklugunde. tasima saklama derdi yok. ben dolabima koydum duruyor orada.
  • Bu aralar bir DVD kampanyası varmı acaba ? İlk mesaja belki eklenmiştir dedim ama yoktu,yada sistem her yeni kampanyayı son mesaja doğal olarak ekleme şeklindemidir

Şimdiden teşekkürler.Bayadır DVD seti biriktirmiyordum umarım vardır güzel bi set.
  • gazeteler artık vermiyor diye biliyorum :-(
  • Posta bugün Annemin Yeni Sevgilisi filmini veriyor 2TL.
    http://www.beyazperde.com/filmler/film-119020/
  • posta bugun yani cumartesi bad lieutenant 2 yi vermis. yarin verirse tekrar kacirmayin arkadaslar. ben kesin alacagim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: herr18

posta bugun yani cumartesi bad lieutenant 2 yi vermis. yarin verirse tekrar kacirmayin arkadaslar. ben kesin alacagim.

Evet arkadaslar dun dedigim gibi posta bugunde ayni filmi verdi ve sordugum 4. bufede ancak bulabildim. Karsinizda Bad Lieutenant 2. Ilk film hic guzel degil izlememenizi tavsiye ederim zaman kaybi. Bu filmi ise henuz izlemedim ama yorumlarin bazilari cok iyi filme dair. Filmi bos dvd kutusuna sonradan kendim entegre ettim. Ingilizce-turkce ses secenegi ve yine ingilizce-turkce altyazi mevcut. Goruntu kalitesi bir dvd nin sunabilecegi kadar iyi. Hic izlemedim ama tavsiyem gazeteyle 2 lira alin bos dvd kutusuna entegre edip atin dolaba gitsin. Selamlar.

• Blu-Ray izleyin mis gibi 45gb
  • blu-ray veren bir gazete dergi ya da kampanya olsa da alsak ucuz fiyata soylemesi kolay. bu dvd bana sadece gazeteyle 2 lira + bos dvd kutusuna mal oluyor. almisim dolabima kolleksiyonuma koymusum kotu mu ettim?
  • quote:

blu-ray veren bir gazete dergi ya da kampanya olsa da alsak ucuz fiyata soylemesi kolay. bu dvd bana sadece gazeteyle 2 lira + bos dvd kutusuna mal oluyor. almisim dolabima kolleksiyonuma koymusum kotu mu ettim?

Yok yahu şaka yaptım. (Eski VHS'cilerdeniz biz.)
    DvD'nin F.p oranı mükemmeldir devam edin biriktirmeye.
    Gerçi ben 1.5 sene önce bıraktım DvD işini. Baktım 500 600 gidiyor dedim yeter.
  • quote:

quote:

posta bugun yani cumartesi bad lieutenant 2 yi vermis. yarin verirse tekrar kacirmayin arkadaslar. ben kesin alacagim.

Evet arkadaslar dun dedigim gibi posta bugunde ayni filmi verdi ve sordugum 4. bufede ancak bulabildim. Karsinizda Bad Lieutenant 2. Ilk film hic guzel degil izlememenizi tavsiye ederim zaman kaybi. Bu filmi ise henuz izlemedim ama yorumlarin bazilari cok iyi filme dair. Filmi bos dvd kutusuna sonradan kendim entegre ettim. Ingilizce-turkce ses secenegi ve yine ingilizce-turkce altyazi mevcut. Goruntu kalitesi bir dvd nin sunabilecegi kadar iyi. Hic izlemedim ama tavsiyem gazeteyle 2 lira alin bos dvd kutusuna entegre edip atin dolaba gitsin. Selamlar.

Hocam dvd kutulumu veriyorlardı? Ben gördüğümde sadece şeffaf bir kağıdın içinde vardı.
  • yok be panpa dedigin gibi posta her zaman seffaf kagit icinde verir. istersen postaya internet uzerinden talep e-maili at filmleri kutuda istiyoruz diye. kutuya ben kendim entegre ettim yazmisim oraya hic okumuyor musun? ama simdi yazma mail felan daha ilk hafta birkac hafta daha dagitsinlar sonra yazarsin, zaten yeni baslamislar belli mi olur 1 hafta sonra tak tekrar bitirirler olayi yok musteriye yaranamiyoruz diye. ben de eva icin aldim aslinda bu arada kutu istiyorsan sana tavsiyem digitek in kutularini al mediamarkt ta satiyorlar, baska nerede satiliyor bilmiyorum. ama kutulari gercekten cok iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi herr18 -- 10 Nisan 2012; 0:48:49 >
  • arkadaslar bugun posta buyuk ustad steven seagal'in filmlerinden birini veriyor. sadece 1,5tl'ye var mi alan?
  • arkadaşlar bir ara hurriyet kuzuların sessizliği red dragon falan vermiş elinde olup satmak isteyen varmı ?
  • Hürriyet'in verdiği istediğiniz filmleri satabilirim. Hatta dileyen olursa filmlerin tüm listesini de yazabilirim. Hepsini almıştım zamanında. Filmler doğru düzgün izlenmedi bile, zerre çizik yok yani.
  • fiyatı bana mesaj olarak yazarsanız sevınıırm birde o seriden başka filmler varsa onlarıda alıyım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Smrknt

fiyatı bana mesaj olarak yazarsanız sevınıırm birde o seriden başka filmler varsa onlarıda alıyım

Tamam, yarın ayrıntılı şekilde Hürriyet'ten aldığım ve elimdeki diğer tüm DVD filmlerin listesini yazarım. (bu gece evimde değilim) Fiyatı da yine buraya yazarım.
  • birkaç film satıyorum bunlar için fiyat sunabilirsiniz veya takas teklif edebilirsiniz hem benim işime yarasın hemde alan kişinin.
    http://forum.donanimhaber.com/m_60286364/tm.htm
  • Arkadaşlar elimde 50 den fazla dvd film var yarısı hürriyet yarısıda benim aldıklarım hepsini 70tl bırakabilirim yada blueray filmlerle takaslayabilirim fiyatta pazarlık payı mevcuttur.
  • 
Sayfa: önceki 300301302303304
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.