Şimdi Ara

Gazı bırakınca yığılma-silkeleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar, 2004 clio 2 hb 1.5 dizel aracım var. araç viteste devrinde ilerlerken gazı normal bir şekilde bıraktığımda öne yığılma oluyor ve vites kolu ciddi anlamda sarsılıyor. dün ustaya götürdüm üst ve alt motor takozundan dedi değiştik %5 bir iyileşme oldu ama hala aynı silkeleme devam ediyor, müsait olduğumda tekrar götüreceğim. Debriyaja basmadan gazı bırakmıyorum artık çok rahatsız ediyor. sizce problem nedir, başına gelen oldumu?

Araç rolantide gazı kökleyip aniden bıraktığımda sarsılma vs yok.
    1. 2. 3. viteslerde çok rahatsız ediyor.
    Gazı çekmeden debriyaja basıp çektiğimde problem yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre_00 -- 30 Nisan 2017; 15:51:57 >

• renault larda bildim bileli olan bir durumdur bu, özellikle vites kolunun sarsılması

bazı devir aralıklarıdan her araca bağlı olarak gazdan ayağı sert çekmelerde yığılma olur, normalden fazla mı o araçta denemeden kimse birşey diyemez, ancak bu tarz ani yığılmalar genelde krank devir sensörü veya hız sensörü arızalarında yaşanabiliyor
  • yorumunuz için teşekkürler, bana göre rahatsız edici çünkü 2006 1.9 partner var onda test ediyorum aynı şeyi clio daki gibi sarsmıyor rahatsız etmiyor. Sanayide kimse göstersem o kadar normal diyor. :/ renault larda bu durum normal karşılanıyor herhalde.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.