Şimdi Ara

Gazi - Hacettepe - Marmara HUKUK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu hukuklarda okuyan veya mezun arkadaşlar, fakültedeki eğitimle ve eğitim kadrosuyla , kampüsle yurt imkanlarıyla ve şehirle ilgili bilgiler verirlerse çok iyi olur. Gazi ve Hacettepe hukukta okuyan daha hiç kimseye rastlamadım, hatta Hacettepe hukukta okuyan birisini bile duymadım (hani olur arkadaşının arkadaşı veya forumdan birisi). İmkanları iyiyse bunlardan birisni tercih etmeyi düşünüyorum ama sırf eğitimi için gidip diğer her şeyi kötüyse veya fakültenin olumsuz bir tarafı beni çok etkileyecekse şehrimde kalmayı yeğlerim.

• Yukarı
  • Yukarı
  • Yukari. Ben gazi dusunuyorum hocam. Arastirmadayim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LecAss kullanıcısına yanıt
    Hocaları iyi diye duydum ama fakülte kampüste değil, kampüsün ilerisinde İİBF ile birlikte ve çok soğuk gözüküyor resimlerde insan bir çam diker yahu. En muhtemel orasını düşünüyordum ama orada okuyan birisinden bir yardım alsak çok güzel olacak.
  • Yukarı!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kartal Tekmesi

Hocaları iyi diye duydum ama fakülte kampüste değil, kampüsün ilerisinde İİBF ile birlikte ve çok soğuk gözüküyor resimlerde insan bir çam diker yahu. En muhtemel orasını düşünüyordum ama orada okuyan birisinden bir yardım alsak çok güzel olacak.

Hocam bugun gittim gordum. Gayet guzel. Tamam asil yerleskesiylr ayni yerde degil ama 10 dk mesafe var. Iibf ile yanyana. Cok hosuma gitti. Merkezi bi yerde ve ulasil gayet kolay. Siyasi olaylarda yokmus eskisi gibi. Not sistemi hakkinda fazla bi bilgi alamadim. Eger not sistemide iyise kesinlikle okunabilecek bi yer. Ortami felanda fena degildi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hacettepe tıp fakültesi
    geçen yıl açıldı
    MARMARA TIP VS YEDİTEPE TIP
    3 yıl önce açıldı
    gazi müh fakültesi
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Bunları dediniz ya aklıma iyice yatmaya başladı, gelebilirim Gazi'ye. Gene de iyice araştırmak lazım.
    Çan eğrisi var sanırım, o kötü olabilir. Eğitim kadrosunu da araştırmak lazım, yıllık mı dönemlik mi program? Bir şeyler öğrenirseniz yazar mısınız hocam, ben de bir şey bulursam paylaşırım.
    Ankara'dasınız hocam sanırım, nasıl güzel midir Ankara? Eskişehir'den geliyorum, zorluk çeker miyim bilemedim. Sanırım fakültenin hemen önünde metro durağı varmış. Yurtlar hakkında bir bilginiz var mı bir de?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Tekmesi -- 4 Temmuz 2015; 0:17:25 >
  • Gazi Hakim Savcılık için iyi
    Marmara Avukatlık için iyi
    Hacetepe ortaya karışım bir şey .

• quote:

Bunları dediniz ya aklıma iyice yatmaya başladı, gelebilirim Gazi'ye. Gene de iyice araştırmak lazım.
    Çan eğrisi var sanırım, o kötü olabilir. Eğitim kadrosunu da araştırmak lazım, yıllık mı dönemlik mi program? Bir şeyler öğrenirseniz yazar mısınız hocam, ben de bir şey bulursam paylaşırım.
    Ankara'dasınız hocam sanırım, nasıl güzel midir Ankara? Eskişehir'den geliyorum, zorluk çeker miyim bilemedim. Sanırım fakültenin hemen önünde metro durağı varmış. Yurtlar hakkında bir bilginiz var mı bir de?

Adanadan geliyorum :D metroya cok yakin. 50 mt felan. Karsisinda gazi tip var. Ulasil kolay. Yurt kampus icinde yok ama nerde olursa olsun ulasimi kolay olacaktir. Ankarada ortam bi sekilde yapilir. Zaten hukuk okuyoruz pekte zamanimiz olmuyacak gibi. Kutuphanesi spor salonu felan gayet guzeldi. Can egrisi felan o kadar kotu bisey degil bence. Not sistemi hakkinda biseyler ogrenirsem paylasirim. Benim siralamam 10.516 gaziyi yazacam cok buyuk ihtimal.

• Yılın trollü ödülü alışını ön sıralardan izliyordum, gerçekten takdire şayan bir performanstı. Yorumunu paylaştığın için teşekkürler :)
    Çukurova'yı hiç düşünmediniz mi hocam, ben hangi sıralamayı yaparsam yapayım Anadolu yazıcam diyordum. Sıralama iyi gelince Anadolu'dan daha iyi eğitim verenleri düşünmeye başladım ama hala kararsızım.
  • quote:

Çukurova'yı hiç düşünmediniz mi hocam, ben hangi sıralamayı yaparsam yapayım Anadolu yazıcam diyordum. Sıralama iyi gelince Anadolu'dan daha iyi eğitim verenleri düşünmeye başladım ama hala kararsızım.

Ayni durumdayiz :) siralama iyi geldi. Daha iyi bi yerde okumak daha iyi olur

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.