|
Bildirim
|
Hocam bu üniversiteleri neye göre karşılaştırıyorsunuz? Eğer karşılaştırma kriteriniz sıralamaysa bir tanesi 550 öğrenci alırken diğeri tam burslu ve yarı burslu olarak sadece 42 öğrenci alıyor. Sıralamalarını karşılaştırmak ne kadar mantıklı?
Eğer diyorsanız İngilizce eğitim veriyor. Sizin İngilizce bir şekilde eğitim almak istediğiniz hocalar Türkçe eğitim dili olan Ankara ve İstanbul'dan mezun. Geriye tek bir seçenek kalıyor o da 1400 tl burs. Siz bir sene daha TYT/AYT ile uğraşırken para ile 40 binden giren öğrencileri kafanıza takmayacaksanız kalın mezuna. |
Ben siz kadar bilmiyorum arkadaşlar belki bizim zamanımızda farklıydı bilemicem. Ama şundan eminim ben dişçiye gideyim mesela ya da avukata ilk isim hangi üniversiteden mezun ona bakmaktır.
Geçen dişçiye gittim Dicle üni yazıyordu valla paso dua ettim inşallah hepsini sökmez dişlerin diye. İşin şakası bir yana özel okulda 300puan aldı devleti kazanamadı imajı olacaktır bence. Ben her türlü Ankara hukuk diyorum. Devlette okumak her zaman avantajdır gençler benden söylemesi. |
hocam %100 ingilizce hukuk eğitimi için koç üniversitesi yıllar önce fizibilite çalışması yaptı ve bunun abartılı ve mantıksız olduğunu fark edince diğerleri gibi %30 ingilizce eğitimine kaydı.Cidden Türk Hukukuna özgü dersleri İngilizce işlemek anlamsız gelmiyor mu size de
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Bender -- 19 Temmuz 2020; 13:36:15 > |
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Melihsen2000 -- 19 Temmuz 2020; 15:40:23 > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi üniversiteliiühf -- 19 Temmuz 2020; 17:1:5 > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DevilsAdvocte -- 19 Temmuz 2020; 17:8:24 > |