Şimdi Ara

TRABZON ÜNİ. HUKUK HAKKINDA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
5.434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1 sene Trabzon Üni. Hukuk Fakültesinde okudum. Bu sene bırakıyorum. Tercih etmeyi düşünen tüm arkadaşların sorularını yanıtlayabilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Trabzon Üniversitesi Hukuk Fakültesi: Kapsamlı Bir Rehber

Trabzon Üniversitesi Hukuk Fakültesi, Türkiye'nin önde gelen hukuk fakültelerinden biri olarak kabul edilmektedir. Fakülte, hukuk alanında kapsamlı bir eğitim programı sunmakta olup mezunları hukukun çeşitli alanlarında başarılı kariyerler edinmektedir.

Trabzon Üniversitesi Hukuk Fakültesi Yorumları

Fakülte, öğrencileri tarafından genel olarak olumlu yorumlar almaktadır. Öğrenciler, fakültenin saygın akademisyen kadrosunu, modern tesislerini ve güçlü müfredatını övmektedirler.

Trabzon Üniversitesi Hukuk Fakültesi - Başvuru Süreci

Trabzon Üniversitesi Hukuk Fakültesi'ne başvurmak için YKS sınavında belirli bir başarı puanı elde etmek gerekmektedir. Başvuru süreci hakkında detaylı bilgi fakültenin resmi web sitesinde bulunmaktadır.

Trabzon Üniversitesi Yorumları

Genel olarak, Trabzon Üniversitesi prestijli bir üniversite olarak kabul edilmektedir. Öğrenciler, üniversitenin akademik mükemmelliğini, sosyal olanaklarını ve Karadeniz Bölgesi'nin doğal güzelliklerini takdir etmektedirler.

Trabzon Hukuk Nasıl?

Trabzon'da hukuk eğitimi almak, hukukun çeşitli alanlarında başarılı bir kariyer için sağlam bir temel oluşturmaktadır. Trabzon Üniversitesi Hukuk Fakültesi, öğrencilere hukukun teorik ve pratik yönlerini kapsamlı bir şekilde öğretmektedir.

KTÜ Hukuk Fakültesi Yorumları

KTÜ Hukuk Fakültesi olarak da bilinen Trabzon Üniversitesi Hukuk Fakültesi, öğrenciler arasında yüksek oranda tavsiye edilmektedir. Fakülte, öğrencilere mesleki gelişimleri için gerekli olan bilgi ve becerileri sağlamaktadır.

Trabzon Üniversitesi Hukuk Fakültesi Mezunlarının Kariyer Fırsatları

Trabzon Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunları, hukukun çeşitli alanlarında kariyer fırsatlarına sahiptirler. Mezunlar, avukatlık, hakimlik, savcılık, akademisyenlik ve hukuk danışmanlığı gibi alanlarda çalışabilmektedirler.

Yukarıda belirtilen anahtar kelimeleri içeren bu metin, Trabzon Üniversitesi Hukuk Fakültesi hakkında bilgi arayan kişiler için faydalı olacaktır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • hocam tercih edenlere 1 kilo tereyağı ve vakfıkebir ekmeği veriyorlar mı acaba
  • editing

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bestofmath -- 20 Temmuz 2020; 12:36:34 >
  • Okul 2 sene önce KTÜ'den ayrıldı ve Trabzon Üniversitesi adı altında eğitim vermeye başladı. Bu durumla beraber KTÜ merkez kampüsünde yer alan binasında eğitim vermeye devam etti. Kampüs gayet güzel, binamız amfilerimiz, sosyal hayatımız, yurt olanaklarımız yeterliyken okulun taşınması gündeme geldi ve büyük olasılıkla bu sene okul Akçaabat'ta bir yere taşınacak. Taşınacak yerin öğrencilik hayatı için, ulaşım için, yurt için ve okulun öğrenciler için verdiği eğitim açısından yeterli olmadığını düşündüğüm için bırakıyorum.

• Forumda boş boş konular yerine bilgilendirici konular, tercih zamanı yardımı dokunabilecek konular açılmasını düşündüğüm için bu konuyu açtım. Fakülte ve trabzonla ilgili sorularınızı sorabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: unılıgenc

Forumda boş boş konular yerine bilgilendirici konular, tercih zamanı yardımı dokunabilecek konular açılmasını düşündüğüm için bu konuyu açtım. Fakülte ve trabzonla ilgili sorularınızı sorabilirsiniz.
    vallahi iyiki açmışsınız hocam millet trabzon diye gidicek haberi olmadan, akçabata postalayacaklar sonra
    tüm yıl akçaabat köftesi yer dururlardı ordada
  • Bende taşınmayacağını düşünerek tercih ettim ama büyük ihtimal taşınacak. Başkaları da tercih yaparken fikir edinsin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hacettepe Tıp vs Ankara Hukuk
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bestofmath kullanıcısına yanıt
    Bir Akçaabat’lı olarak köfteyi biz yiyemiyoruz kolayına hocam :D öğrenciler nasıl yesin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hiç mi Trabzon Hukuk düşünen yok ya? :D
  • Dersler zor mu hocam bir de aylık ne kadar paramız gider tahmini olarak ?

• DERSLER KESİNLİKLE ZOR DEĞİL BEN DERSLERE FAZLA GİTMEMEME RAĞMEN SINAVLARA SON İKİ HAFTA ÇALIŞARAK BU SENE 3.10 GİBİ BİR ORTALAMAYLA BİTİRDİM. TAMAMEN EZBERE DAYALI DİYEBİLİRİM. KYK'DA KALIRSANIZ EĞER YURT HARİÇ 700-800 TL GİBİ BİR PARAYA ÇOK RAHAT GEÇİNEBİLİRSİNİZ. ZATEN AKÇAABAT'A TAŞINMASI DURUMUNDA HARCAYACAĞINIZ PARA DAHA DA AZALACAKTIR.
  • unılıgenc U kullanıcısına yanıt
    hocam akçaabat ın ulaşım,yurt vs. açısından ne tür sıkıntıları var?(üni araştırması yapıyorum ona göre tercihimi düzenleyeceğim)
  • Hocam güzel kızlar da var mı fakültede

• AKÇAABAT ÖĞRENCİ İÇİN GELİŞMİŞ BİR YER KESİNLİKLE DEĞİL. ÖĞRENCİLİK HAYATI YAŞARIM DİYORSANIZ BUNU UNUTUN. ULAŞIM AÇISINDAN SIKINTI OLMAZ. DOLMUŞLARLA MEYDAN DEDİĞİMİZ TRABZONUN MERKEZİNE YARIM SAATTE ULAŞIRSINIZ. TABİ DAHA ÖNCE TRABZONA GELMEDİYSENİZ TRABZON DOLMUŞLARINA GOOGLE'DAN BAKMANIZDA FAYDA VAR :D OTOBÜSLERLE DE ULAŞIM SAĞLAYABİLİRSİNİZ. YURT AÇISINDAN İNANIN BİLMİYORUM. AMA BU AÇIDAN DA ZORLANMAZSINIZ OLMADI EVE BİLE ÇIKABİLİRSİNİZ. SORUN OKULUN HENÜZ YENİ BİR BİNASI DAHİ OLMAMASI. YANİ HANGİ OKULDA, NEREDE EĞİTİM VERİLECEĞİ BELİRSİZ. BÜYÜKŞEHİRDEN GELİP AKÇAABATTA OKUMAK GERÇEKTEN ZOR OLABİLİR. BEN ŞAHSEN 1 SENELİK TRABZON HUKUK DENEYİMİMDEN SONRA TERCİH LİSTENİZDE YER VERMENİZİ TAVSİYE ETMEM.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unılıgenc -- 20 Temmuz 2020; 16:29:25 >
  • unılıgenc U kullanıcısına yanıt
    . TABİ DAHA ÖNCE TRABZONA GELMEDİYSENİZ TRABZON DOLMUŞLARINA GOOGLE'DAN BAKMANIZDA FAYDA VAR :D bununla neyi kastettiniz anlamadım hocam ama eve durumlar elvermez bir ilçeden çıkıp büyükşehire gideceğim ama tabi bulunduğum ilçe büyükşehir gibi bir ilçe. "AKÇAABAT ÖĞRENCİ İÇİN GELİŞMİŞ BİR YER KESİNLİKLE DEĞİL. ÖĞRENCİLİK HAYATI YAŞARIM DİYORSANIZ BUNU UNUTUN" bu dediğinizi biraz daha açar mısınız hocam?
  • isminden kaybediyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • KAMPÜS OLARAK KARADENİZDEKİ GÜZEL KAMPÜSLERDEN BİRİ. KYK'DA KALIP 1000 TL'YE GEÇİNİRSİNİZ AŞIRI HARCAMANIZ OLMADIKÇA. EVE ÇIKMAK DA AŞIRI PAHALI DEĞİL. ABARTILDIĞI KADAR PAHALI BİR ŞEHİR DEĞİL TRABZON.
  • ''TABİ DAHA ÖNCE TRABZONA GELMEDİYSENİZ TRABZON DOLMUŞLARINA GOOGLE'DAN BAKMANIZDA FAYDA VAR '' DERKEN ŞUNU SÖYLEMEK İSTEDİM. TRABZON DOLMUŞLARI ÇOK KÜÇÜK VE AYAKTA GİDEMİYORSUNUZ. BAYA KÜÇÜK OLDUKLARI İÇİN İLK GELDİĞİMDE GARİP GELMİŞTİ. O YÜZDEN ÖYLE SÖYLEDİM. AKÇAABATTA SADECE KAFELER VAR, BÜYÜKŞEHİRDEN GELDİĞİNİZDE ÇABUK SIKILIRSINIZ.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.