Şimdi Ara

GAZİ HUKUK VS HACETTEPE HUKUK (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
1
Favori
2.959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • businessdevelopment B kullanıcısına yanıt
    Ailem 2. öğretime pek sıcak bakmıyor maalesef İstanbul’a bile zar zor ikna ettim. Ama teşekkür ederim belki son anda değiştiririm:)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • blairlairy B kullanıcısına yanıt
    anladım tabii o ayrı konu, ama isim konusu cidden etkileyecek, marmara iö bile gaziyi geçebilir bence. hukukta isme çok bakıyorlar.
    marmarada bildiğim kadarıyla gündüz gibi iö. 13.00 de başlatıyorlardı dersleri bilginiz olsun.
    hacettepe de kontenjandan puanı daha yüksek görünüyor, yoksa deddiğiniz gibi iuhf ve auhfyi üste yazmanız mantıklı bence.
  • Teşekkür ederim tekrar umarım İstanbul ya da Marmara gelir. Siz de çok yardımcı oldunuz bana. Umarım hacettepe gelmez diye dua etmeye başladım artık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    rica ederim ne demek. 1. sınıfı bitirdiğimden, yönelndirmeye çalışıyorum, genelde iöyü çok farklıymış gibi sanabiliyorlar insanlar ancak bence etiketi iyi üniversiteye girmek çok daha önemli. marmara da hacı bayramın önüne geçmesi bundan muhtemel. sizin de atlamamaız adına son gün olunca söylemek istedim :) hacı bayramın üstüne belki yazarsanız pişman olmayın diye :)
    Hayır sadece çok küçümsenmiş gördüm. O yüzden. Eğitimi için de çok iyi değil denmiş. Sadece yanlış olduğunu göstermek istedim. İsim değişse sen hocalar aynı hocalar. En azından birkaç sene

• haydada H kullanıcısına yanıt
    hocam hacettepenin kampüsü çok uzak merkeze o yüzden yazmadım
    hocam ben hacı bayramda karar kıldım yeni bir üniversitenin ilk mezunu olmak belki sıralamar bir iki yıl düşücek yeni binalara geçilir hukuka da bina verilirse ben yeni prestijin çok daha iyi olucağı taraftarıyımki çöpe atılamayacak efsane bi akademik kadrosu oldugu da gerçektir bana göre
  • Hepimiz için hayırlısı olsun, kendimizi geliştirmeye bakalım biz:)

• DARKMORDECAI kullanıcısına yanıt
    Test çöze çöze mezun olup, kolay sınavlarla okulu bitiriyorlar. Sonra da kendilerini ankara hukukla kiyasliyorlar. Gazi hukuka giren en yuksek puanli kisinin puani ankara hukuka girmeye yetmiyor :)

• mitya karamazov kullanıcısına yanıt
    YOOOOO :D Benim senem için geçerli değil. Kıyaslama yapmıyordum sadece küçümsemeye karşı çıktım. Sen istedin karşılaştırmayı.

GAZİ HUKUK VS HACETTEPE HUKUKGAZİ HUKUK VS HACETTEPE HUKUK

Ankara Hukuk karsisinda her gazili biz basariliyiz diye kendini ispat etmeye calisiyor ama hicbir ankara hukuklunun boyle bir derdi yok. Kendinizi avutun hocam, sizin durumunuz da zor

O yüzden bana cevap verdiniz değil mi :D . Derdiniz yok :D . Ankara hukuktaki arkadaşlarımla hiç böyle bir polemiğe girmedim. Sabahtan beri kendinizce ezme çabasındasınız. Avukat olunmuş ama... Neyse gereksiz uzadı. İyi forumlar hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DARKMORDECAI -- 13 Ağustos 2018; 21:46:17 >
    Keske puanim yetseydi de ben de gaziye gelseydim, ozur dilerim.

• baybars.memlük B kullanıcısına yanıt
    Kesinikle. İsim değişikliğine falan takılma 👍🏼 Kimse takılmayacak çünkü

aynen öyle hayırlı olsun diyelim :)
    hocam ben daha yeni gaziye giren biri olucam nasip olursa ilk tercihim de ankara hukuk ama gelmeyecek bunu da ekliyeyim şunu da eklemek istiyorum hakimlik savcılık sınavında ankara hukuktan azımsanmaycak kişiler giriyor gaziden de ankara bi ekoldür akademik olarakta gazi bi ekoldür gazinin kırması gereken bi atmosfer var bunu isim değişikliğiyle başarırsa her şey daha güzel olucaktır iyi forumlar :) bu arada gazililerin ispat etmesine gerek yok bu kıyaslamaları daha net yapabileceğimiz sayısal verilerde var :)))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baybars.memlük -- 14 Ağustos 2018; 0:50:47 >
  • haydada H kullanıcısına yanıt
    aynen hocam hayırlısı diyelim artık
  • baybars.memlük B kullanıcısına yanıt
    Sana bir lafım yok kardeşim. Ankara hukuka girmeye çalışıp giremeyip eğitimine gazide devam edenlerin ankara hukuka burun kıvırması en hafif tabirle komik. Muhakkak gazinin eğitimi de iyidir, başarılar dilerim.

teşekkür ederim hocam her şey için hayırlısı olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baybars.memlük -- 14 Ağustos 2018; 1:24:55 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.