Şimdi Ara

GAZİ HUKUK VS HACETTEPE HUKUK (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
1
Favori
2.952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    hocam sakin olun giriş sıralaması ne kadar düşük olsa bile Türkiye geneli bi sınavda 1.lik almış bir fakülte açıklama yapmanıza bile gerek yok bence
  • baybars.memlük B kullanıcısına yanıt
    Anlatmak istediğimi bir türlü anlamak istemiyor. Ankara üniversitesine burun mu kıvırmışım. Hiçbir zaman böyle bir şey olmadı ve buraya da onu ima edecek bir şey yazmadım Tabii ki Ankara üniversitesi ekoldür.Hatta bana göre ülkenin en iyisi. Her cevabımda da söylediğim gibi Gazi’nin söyledikleri kadar boş bir yer olmadığını anlatmaya çalıştım. Ama anlamamakta ısrarcılar. Herkes özgür istediğini yapabilir. Benim fikirlerim bunlar. Sana da kolay gelsin. Zorlu bir 4 sene seni bekliyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne zamandır beklediğim konu

Benim anlamadığım Hacettepenin hukuk bölümünün diğerlerine göre yeni olmasına rağmen puanının neden bu kadar yüksek olması

Up

Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nurullah234 N kullanıcısına yanıt
    ankarada olması ve kontenjanı az olmasından. yoksa ek bir özelliği yok ekol okul değil.
  • businessdevelopment B kullanıcısına yanıt
    Peki gazi mi Hacettepe mi

ikisi hakkında detaylı bilgim yok ancak sanırım isimden dolayı hacettepe diyebilirdim. dediğim gibi araştırıp karar verin. ankarada hukuklar hakkında detaylı bilgim yok auhf haricinde. istanbulu biliyorum.
  • DARKMORDECAI kullanıcısına yanıt
    anladım sağolun hocam bilgilendirdiğiniz için tekrardan teşşekürler :)
    hacettepe isminden kazanıyor ama bazı şeyler otaurmamış işte sınavları bir haftaya filan sığdırıyorlarmış daha vs kısacası sistem daha oturmamıs hacettepenin kampüsü biraz ters konumda ben bu yüzden hacı bayram yazdım
  • köklü bir üniversite olduğundan gazi derim. hacettepe hukuk daha yeni
  • Gazi'nin ismi değişmiş olabilir ancak avukatlık yaparken kimse size nereden mezun olduğunuzu sormaz. avukatlıkta iyi kazanç kişisel başarı ve çevrenin genişliğiyle doğru orantılıdır.
  • Up

• hocam öyle konuları hortlartma ceza yersin

o yönden yaklaşık 1 yıl önce ceza vermişlerdi

Neden: Gereksiz (boş) Mesaj ve Konu Hortlatma

Bu konu hakkında: th4 köy ile klan savasinda ki ilk 3 yildizim

• Ankaratıplı kullanıcısına yanıt

Ben üni konularını uplıyorum ama dikkat ederim bundan sonra, teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-EE48E5BEE -- 7 Haziran 2021; 21:12:1 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.