Şimdi Ara

Gazi tıp mi bilkent hukuk mu ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
3.427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Dünyanın iki kutbu kadar birbirine zıt iki meslek. Sen ne olmak istiyorsun o hiç önemli değil mi, kendini hangi meslekte rahat hissedeceksin, hangisini yapabilirsin. İkisini de yaparım diyorsan Bilkent Hukuk seç, ama karakterine hiç uygun değilse ileride hukuk okuduğuna pişman olabilirsin iyi düşün.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nasil bir vizyon ya

• Hocam mf sıralamnız yüksek tm de mi yaptınız bir o kadar?

• Bu çok saçma bir soru. Hedefin olmadan mı geldin buraya kadar. İnanılmaz. Herkes Bilkent hukuk yazmış ama sen çaba göstermezsen hiçbir şey olmaz. Arkadaşım Bilkent hukuk mezunu. Büro falan açtı. Tutmadı. Şu an boş boş oturuyor evde. İyi düşünün yani

• 2 sını de yapabileceğimi düşünüyorum ama

• DARKMORDECAI kullanıcısına yanıt
    İste beni de korkutan o çok avukat ile görüştük 10 yil önce olsa hukuk tiptan akıllı bir seçim ama özel üniversiteler cok tıp yaz dedi birçoğu kafam o yuzden karışık ben 2 meslekte de başarılı olacağımı düşünüyorum aslinda ama tus zorunlu hizmet hastane ortamı vs düşününce tıp verilen emeğe değer gibi gelmiyor.

Arkadaşınız ücretli mu okuyordu bu arada

• tıp daha garanti para gibi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • meraklıkuzucuk M kullanıcısına yanıt
    Tam bursluydu. Fakat parası vardı. Yani burssuz da okuyabilecek kadar... Tıp da uzun ve yorucu. Keşke buna önceden karar verseydin. Dediğim gibi iyi düşün. Mühendislik istemiyorsun anladığım kadarıyla

Çok uzak mühendislik hem 4k ile iyi bir mühendislige gidemiyorum.

• LawLove kullanıcısına yanıt
    Bilkent hukuk mezunu olup çok iyi yerlerde olan doktorlardan çok çok fazla kazananlari araştırdım instagramdan vs de baktım ama hepsi de öyle değildir tabi kararsizligim çok o yüzden.

• Bilkent Hukuku Koç Tıpa bile değişmem bence bir saniye düşünmen bile hata hocam
  • XXLAP kullanıcısına yanıt
    Sans yaver gitti edebiyat kolay olduğu için kimya biyoloji beklediğim zor geldiği için say kötü geldi iste beklediğimden

yersen tabii

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • scutoıd S kullanıcısına yanıt
    Her insan tek yonlu olmak zorunda mi ?

• Ben gazi tıp niye gömülmüş anlamadım. Tıp okumak isteyen için iyi bir okul değil miydi gazi ? Siz bence yapmak istediğiniz mesleği çok iyi düşünün iki mesleğin çalışma şartları, çalıştığı ortamlar, muhattap olduğu insanlar çok farklı.
  • Bilkent hukuk geliyor ve tip la karsilastiriyorsunuz yazık

• THEmorvel56 kullanıcısına yanıt
    Ben sonrasını araştırıyorum o yüzden yoğun araştırmama göre bilkent hukuku burslu bitirenler arasında insan hakları mahkemesinde çalışan yada ünlü uluslararası işler yapan bürolara ortaklar olduğu kadar düşük gelir seviyesinde kalan bu iste zorlananlarda var daha az tabiki ama böyle ben de dusundüm kendimi tarttim rekabeti severim karakterime uygun o yüzden hukuku yazdım

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.