|
Bildirim
|
bilkent hukuk : beni bu karşılaştırmadan çıkarın
|
Bu çok saçma bir soru. Hedefin olmadan mı geldin buraya kadar. İnanılmaz. Herkes Bilkent hukuk yazmış ama sen çaba göstermezsen hiçbir şey olmaz. Arkadaşım Bilkent hukuk mezunu. Büro falan açtı. Tutmadı. Şu an boş boş oturuyor evde. İyi düşünün yani
|
Bilkent hukuk mezunu 3 tanıdığım var biri kendi ofisini açtı (burslarını vs biriktirip bir miktar da kredi çekti ailesinden destek istemedi) , diğeri Amerika’da çok sağlam bir yatırım danışmanlığı şirketinde çalışıyor (12 bin küsur maaşı vardı geçen sene şimdi bilmiyorum) diğeri de yeni mezun oldu Amerikan baro sınavına hazırlanıcam diyodu ki bölümünde ilk ona girdi bu çocuk kesin geçer. Bilkent Hukuk mezunu olunca illa hukukla ilgili bir şey yapmak zorunda değilsin çok sağlam bir diploma olacak elinde kullanmasını bilirsen. Kesinlikle Bilkent Hukuk yaz, Koç bir ara Amerikan baro sınavı parasını karşılıyordu öğrencileri için artık onu da yapmıyor en büyük avantajı oydu Bilkent’e nazaran bi de çap muhabbeti var ama yabancı forumlara vs bakarsan double major nerdeyse kimse tavsiye etmez. Bilkent’in kadrosu çok daha sağlam bana göre Türkiye’de okunabilecek en kaliteli hukuk fakültesi.
|
Nasil bir vizyon ya
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|