Şimdi Ara

YEDİTEPE HUKUK MU ÖZYEĞIN HUKUK MU?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
1.994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeditepe ve Özyeğin Hukuk arasında kaldım ikisininde %50 burslusu geliyor hangisini önerirsiniz
    Üniverste hayatı-sosyallik benim için önemli ama alacagım eğitim ve mezun olduktan sonra rahat iş bulmak daha çok önemli sizce hangi üniverste daha iyi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• up

• Önemli konu upp

• En yakın arkadasim %50 burslu yazdı ve inanilmaz memnun her yonuyle ozyegin derim. Yukseliste olan bir okul. 3.5+ ort direk yurtdisi staj garantisi kendisi 3.30 yapti ona da çıkabilir ortam hocalar kesinlikle ozu

• Fiyat ne %50 burs?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yeditepede okuyarak can yaman olabilirsiniz

• Hukuk Yeditepe’nin en çok yatırım yaptığı bölümlerindendi. Şu anki durumu hakkında bilgim yok ama Özyeğin’den daha köklüdür.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hukuk mu Eczacılık mı
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • up

• up

• Yeditepe, Bilgi, Özyeğin ve Bahçeşehir üniversitelerinin hukuk fakültelerini hemen hemen aynı düzeyde görüyorum. Herhangi birine gitsen pişman olacağını sanmam. Hepsinin kendi avantajları var. Ancak büyük firmaların yaz stajyerleri ekseriyetle Yeditepe ve Bilgi öğrencilerinden oluyordu, tabii bu biraz da öznel bir gözlem. Daha objektif sektörel veriler için legal500'e de göz atabilirsin. Tercih yaptığım dönemde legal500'deki hukuk bürolarında yer alan avukatlar çoğunlukla Bilgi mezunu idi. Ancak Özyeğin hukuk diğerlerine nazaran çok daha yeni bir fakülte olduğu için sektörel kıstaslarla incelemek sanıyorum ki doğru olmaz. Şu an Özyeğin öğrencilerin ilgisini oldukça çekiyor, eğitimi de kaliteli. Yeditepe için de farklı düşünüyor değilim lâkin 5-6 sene önce çok daha başarılı olduğu kanaatindeyim. Bu aşamada üniversitelerin tercih günlerine katılman çok yararlı olur. Hangisini seçersen seç eğitim açısından pişmanlık duymayacaksın.

• DenizOncel D kullanıcısına yanıt
    Hocam yorumunuz için teşekkür ederim legal 500'ün ne oldugu hakkında pek bilgim yok ama arastırıcam
    Tercih günlerine katılın demişsiniz malesef yaşadıgım şehir istanbula çok uzak o yüzden katılamicam son olarak siz olsanız yeditepeyi mi özyeğini mi seçerdiniz sebebiyle açıklar mısınız?

• up

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.