Şimdi Ara

Hukuk mu Eczacılık mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar iki bölümde de sınırdayım olursa erzurum samsun tarzı yerler olacak sizce napmalıyım hukuk mu eczacılık mı seçmeliyim ?

• ay bi allahın kulu baksın allah aşkına :D
  • hukuk istıyodum olmadı ama bunları tutmadı diye yazmıyorum iki bölümde ölüyo surusune bereket avukat var surusune bereket eczane var iyi düşün derim avukat işsiz insanlarlar cok tanıştım bugun 10 a yakın avukatla konustum bulaşma diyolar ben %50 burslu düşünüyodum vazgeçtim şahsen
  • AKINBAG kullanıcısına yanıt
    bende bugun bi eczacıyla konuştum yeni yer açma şansın hiç olmayabilir de dedi benimde aklım çok karıştı napcam bilmiyorum beslenme ve diyetetik de aklımı karıstırıyo
    bu arada teşekkür ederim cevap için
  • eylyrn E kullanıcısına yanıt
    beslenme diyetikci halamın kızı güzel para alıyo
  • AKINBAG kullanıcısına yanıt
    benimde genelde gidenler memnun ama bölümde üni önemli mi bilmiyorum bende anca erzurum olur heralde oda sıralamalar yükselmezse
  • quote:

Orijinalden alıntı: AKINBAGO

beslenme diyetikci halamın kızı güzel para alıyo

Böyle örnek vermek gerekirse benim de yakın tanıdığım avukat 28 civarı yaşta oldukça varlıklı birisi evler arabalar havada uçuyor. Her bölümün iyisi olanlar var kötüsü olanlar var maalesef ki hukukta şu özeldeki dostlarımız avukatlığın adını kirletti resmen. Şükür ki avukatlık sınavı geldi artı para basıp özellerde yatarak mezun olup avukat olmak yok, en azından son kısmı yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hukuk mu Eczacılık mı
    10 yıl önce açıldı
    Mühendislik mi iktisat mı
    11 yıl önce açıldı
    İşletme mi? İktisat mı?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben sayısalcıydım o yuzden pek bi bilgim yok aslında. hukukta üniversiteler arasında büyük uçurumlar var mı ?
  • eylyrn E kullanıcısına yanıt
    Var fakat ben hala hukuk için işin kişide bittiğini düşünüyorum ama bunu dışarıdan biri olarak söylüyorum yani deneyimlemeden edinilmiş kişisel bir düşünce. Senin konumunda çok kişi var hocam fakat hukuku sevmiyorsan hayatın zehir olur zaten seven için bile zor bölüm, sevmeyen biri için daha zor bir bölüm. Sana tavsiyem iyice araştır ve kendine uygun bölümü seç diğer etkenleri at bir kenara sen ne istiyorsun, önemli olan bu.
  • öyle yapmaya çalışıyorum bugun başladım birileryle konuşmaya bakalım net bi karar vermeye çalışıyorum teşekkür ederim ilgin için
  • quote:

Orijinalden alıntı: eylyrn

öyle yapmaya çalışıyorum bugun başladım birileryle konuşmaya bakalım net bi karar vermeye çalışıyorum teşekkür ederim ilgin için

Rica ederim, hayırlısı bakalım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: eylyrn

bende bugun bi eczacıyla konuştum yeni yer açma şansın hiç olmayabilir de dedi benimde aklım çok karıştı napcam bilmiyorum beslenme ve diyetetik de aklımı karıstırıyo
    bu arada teşekkür ederim cevap için

aman hocam eczacılık yazarsan %95 seneye tekrar girersin sınava yada bölüm değiştirmeye çalışırsın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.