ctisin 150k olduğunu görünce uhud savaşında tepeyi terk eden okçular gibi ilk bu terk ediyor |
. (2. sayfa)
-
-
Say bitti ama hukuk devam edecek öyle mi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yaptığınız işin tamamı dijital ortamda değilse şimdilik işinizi alamaz.
-
5 yil onceyi dusunun bir de simdiyi dusunun, amerikalilar 2-3 yila gelismis robot falan da bulurlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ctisten bıkan bir adamın bu iki bölümde de tutunma olasılığı olduğunu sanmıyorum ama neyse. Insanlara ne kadar iyi davrandıysanız veya ne kadar iyi tavsiye verdiyseniz o derece bir hayat ve seçim sizi bekliyor olsun iyi günler
ctis devam..
-
Sayısal bitti mi? Siz ne okuyorsunuz
Üsküdar meslek torna tesviye öneriyorum ben
Gpt basic kalıyor şimdilik, mühendislikleri bitirmesi icin 40 fırın ekmek yemesi lazım. Büyük bir projede patlıyor, şuan için işlevsiz. Advanced google gibi, tool sadece.
-
Sbü hamidiye yaz geç bence
Olm hemen gemiyi azıya almışsın bölüm düşünce.
Kal ctis'de diğer bölümler gerçekten yorar gibi geliyor seni
Yapay zekayı övenler ciddi mi bilmiyorum ama en iyi olduğu alanlardan biri kodlama olarak düşünülüyor sanırım ve açıkçası orada baya temelde, geride yani. Hani az çok destek aldığımız için işli dışlıyız ve Nphexy hocamın dediği gibi anca yardımcı araç olarak kullanılır. Evet günden güne gelişiyor ama çok ileriki bir zamanda bile mühendisliklerin yerini alması mümkün değil şahsi fikrim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orientis -- 22 Ağustos 2024; 1:5:12 >
odtü makine
-
2 cümlelik konuyu okusana ctis veya yazılımın patlaması ile alakası yok. Polemiğe girmek istemiyorum artık. Okul bölüm takıntım fanboyluğum kalmadı, askerlikte değiştim. Bu aile, azim ve çalışkanlık ile ne okursam okuyayım aç kalmam. 20 yaşındayım en değerli zamanlarımı abuk subuk takıntılarla harcayamam. Akıp giden hayatın telafisi yok
İyi de bir şey değişmedi. Sorun ctis değil bilkent.
Hocam sen kacinci siniftin ve myp kesin tutuyor mu
daha iyi olacağı kesin fakat ileriki seviye yapay zeka teknolojisi için yeterli enerji kaynağı yok
-
Sıralamam yetiyo ikisine de. Askerdeyken başkasına yaptırdım başvuruları.
- sınıf 2. Dönemim
olum sorunun ne bölümle alakalı? ctis taş gibi bölüm bilkent gibi okul zaten türkiye’de yok daha ne istiyorsun sen? ha çalışma ortamıdır falan başka hayatlar arıyorsan orası başka. ama emin ol trde 5 10 tane daha bilkent ctis gibi bölüm+okul kombinasyonu yok.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
bölümle bir sıkıntım yok.
okulda çok yalnızım, ne arkadaş ortamım var ne de aşık olduğum kız yüz veriyor.
Askerde gayet sosyal ve insanlarla iletişim kurup muhabbet edebiliyordum. Bilkent'teki tipler aşırı kasıntı, ciddi anlamda bıktım. Askerde de en fazla uyuz olduğum kişi bilkent ee mezunu biriydi az daha kavga edip askerliği uzatacaktım.
odtü ortamı daha iyidir diye tahmin ediyorum sıkıntısı terörist çok onlarla da muhatap olmam, son bir kez daha denice kız yüz vermezse gitmeyi düşünüyorum.
Zaten hiçbir bölüme ilgim yok, ne okursam okuyayım bu çalışkanlıkla ve aile yardımı ile bir yerlere gelirim. akademik hayatı artık o kadar da önemsemiyorum, geçmişteki gibi disiplinli çalışarak bir yerlere gelebilirim. bundan 5-10 sene sonrasını artık planlamıyorum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X