. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 22 Ağustos 2024; 12:50:59 > |
.
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
gazi tıp tarafınıza hayırlı olsun Infernix hocam. beyaz önlük size çok yakışacak…
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kanka senaryoyu soyleyeyim odtu me gidip 1 yıl odtü me'yi övüp sonra sıkılacaksın. Gazi tip'a myp at en acilinden
-
yok be o mentaliteden çıktım. bir daha asla üni/bölüm övmem. okul işte gidip geliyorsun, yüceltmek manasız.
-
Neeeee, neden?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leopard76 -- 21 Ağustos 2024; 19:7:15 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
AXVLÖXVLAVXAKVXAKLXVAXVALKJVXALVXAKVXAVXLKAXAVKLVXLAKŞAKXVLXAVKKVXAXVAKLKXVAXVAKLVXALVAXKIXAVĞVSAOIASFUJCAUJFAŞJKCAKJLAFCK
-
myp tutmama ihtimali var mı ve myp 1-15 ağustos değil mi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Loky19 -- 21 Ağustos 2024; 18:57:41 > -
-
geçen odtüyü gezdim güzeldi
-
gazi tıp seç ve forumu sil, diğer bölümleri artık araştırma çünkü bu ne çok kararsızsın, aklın hep diğerinde kalır mutsuz olursun bu gidişle.
-
bu arada cidden yapacaksan ankara tıp ile odtü makineci adamların videosu vardı izlemeni tavsiye ederim
-
Sana ne lazım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
olm naptın :D
-
Bence odtu makinenin hayatının içine etme olasılığı gazı tıptan fazladir
Say bitti. 1 2 3 tipa kpss gelecek, zaten ai tum muhendislerin isini alacak. 1 sene ea hazirlanip hukuk falan yaz
Analiz işini azaltalım ✍️✍️
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Kanka senaryoyu soyleyeyim odtu me gidip 1 yıl odtü me'yi övüp sonra sıkılacaksın. Gazi tip'a myp at en acilinden |
Ctisten bıkan bir adamın bu iki bölümde de tutunma olasılığı olduğunu sanmıyorum ama neyse. Insanlara ne kadar iyi davrandıysanız veya ne kadar iyi tavsiye verdiyseniz o derece bir hayat ve seçim sizi bekliyor olsun iyi günler
|
ctisin 150k olduğunu görünce uhud savaşında tepeyi terk eden okçular gibi ilk bu terk ediyor |
Benzer içerikler
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X