Şimdi Ara

gazi tıp vs dokuz eylül tıp (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.017
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    İzmir ile memleketteki normal bi yaz günündeki sıcaklık 3-4 derece fark ediyor yani çok da dert değil

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ben Gazi tıptayım ve okuldan memnunum, yine olsa yine yazardım. Kafanızda soru işaretleri varsa sorabilirsiniz.

• Navierx N kullanıcısına yanıt

Hocam zorluk seviyesi nasıl okulun?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gazi Endüstri Mühendisliği mezunuyum. Hazırlıkta sınıfımın yarısı Gazi İngilizce Tıptı. Aynı zamanda en yakın arkadaşlarımdan birisi de Gazi İngilizce Tıpta. Gördüğüm kadarıyla yazayım.
    Üniversitenin yeri dedikleri gibi çok iyi yerde. Sosyallik konusunda sıkıntı yaşamazsın.
    Yine dedikleri gibi dersler zor. Ama bu zaten Gazi'nin genel yaklaşımıdır. Gazi'de kolay bölüm yok arkadaşlar. Zor var, çok zor var. Tıp tam arada kalıyor. Bir Makine kadar zor değil, ama kolay da değil. Tahminimce DEÜ daha kolaydır, bu bir tercih sebebi olabilir, ama neden kolay istediğinizi anlamıyorum. Sınava girerken Ankara'da Tıp isteyen hepinizin hedefi Hacettepe, Ankara. Bu iki okul da ciddi zordur. Hacettepede 1, Ankara'da 4 tane tanıdığım var, 3ü İngilizcede, 1i Türkçe'de. Adamlarla buluşmak istediğimizde sadece Komite sonrasındaki hafta müsait oluyorlar, onun dışında sürekli ders çalışıyorlar. Yani iyi Tıp Fakülteleri zaten zordur, Gazi bu ikisinden daha geride bir fakülte, ama zorluk olarak Gazinin de çok aşağı kalır bir yanı yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UçamayanSüperKahraman -- 1 Ağustos 2023; 15:35:29 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• meoxxx M kullanıcısına yanıt

Orta-zor bence. Perifer tıpta kardiyo komitesine 1 gün çalışıp 60 alan tanıdığım var, bizde 1,5-2 hafta çalışarak alınır o not anca. Ankara'daki tıp fakültesi ekolü budur. Hiçbiri kolay değildir, hiçbirinden yata yata geçilmez ama zaten kolaylıkla geçilmesi öğrenci açısından iyi bir şey değil. Tıp sadece 6 yıl değil, bunun uzmanlığı var akademik hayatı var, başarılı bir doktor olmak için iyi bir temelinizin olması şart.

• Navierx N kullanıcısına yanıt

hocam kolay olması iyi değil ama bu kadar zor olması da iyi değil.ankaradaki fakülteler çok kasıyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tenjantx kullanıcısına yanıt

Ama günün sonunda pratisyenliğin ilk yıllarında bile kompleks vakalara teşhis koyabilir hale geliyoruz. Kişinin tıptan beklentisine bağlı. Ben memleketimde rahat bir uzmanlık yazar maaşımı alır otururum diyenler için kolay olması daha iyi ama kişi hırslıysa, meslekte yükselmek istiyorsa veya sadece çok sağlam bir tıp eğitimi almak istiyorsa Ankara ekolünü tavsiye ederim. Dünya standardının çok üstünde eğitim alıyoruz halen.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.