< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lorelei_ -- 30 Temmuz 2023; 23:48:45 > |
gazi tıp vs dokuz eylül tıp
-
-
deü yaz -
sen diyosan yazarım -
6 sene yurtta mi kalacaksın hocam
ben o yuzden çekiniyorum buyuk sehir yazmaktan -
eve de çıkabilirim de ilk etapda yurt düşünüyorum -
Deu Tıp İzmir sahilde bir kere, o sıcakta 6 sene tıp okumak zor, ayrıca izmirin o sosyal ortamının güzelliğide insanı bozabilir :) Ben dirayetli bir insanım diyorsan Deu tıp derim
-
Forumda gördüğüm en saçma yorum olabilirquote:
Orijinalden alıntı: souledgeDeu Tıp İzmir sahilde bir kere, o sıcakta 6 sene tıp okumak zor, ayrıca izmirin o sosyal ortamının güzelliğide insanı bozabilir :) Ben dirayetli bir insanım diyorsan Deu tıp derim
-
ben dirayetli bi insanım da
sıcağa alerjim var (ciddi)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lorelei_ -- 31 Temmuz 2023; 0:8:10 > -
Dokuz eylul -
Biliyoruzda yazıyoruz, kelle paçadan sallamıyorum, Deu mezunuyum, yorumun neresi sana saçma geldi ?
-
Ege tutuyorsa ege yaz. Dokuz eylül biraz derme çatma bir üniversite.
-
yazarım tercihe de 1000 kişiden fazla düşmesi lazım gelmesi için, zor yani
neden derme çatma dediniz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lorelei_ -- 31 Temmuz 2023; 0:17:18 > -
Sbü nün alacağı versus , gaziden bizim okula gelen herkes çok memnun
Not: sbü hamidiye tıp
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yuruyenmuhendis -- 31 Temmuz 2023; 0:20:23 > -
istanbul yazmayı düşünmüyorum hocam -
up -
sıcağa alerjin varsa yaşamgerçekten zor
ama şunu da düşün yazın zaten memlekete gidersin sıcak çok sorun olmaz
-
"Konuştuklarımdan Gazide okuyup da kötü yönde eleştiren sayısı Dokuz Eylüle göre daha fazlaydı."
Vurucu cumle bu işte hocam,konuştuğunuz ogrencileri iyi dinleyin,o ortamda yasayanlar onlar üniversitenin süslü tanitimlarindan cok daha fazla ve gercekci bilgiye sahipler.
Hem kolaylik hem de konum açısından ben olsan deü yazardım.
Bir tıp fakültesinin en önemli özelliği kolay olmasıdır hocam bunu aklınızdan çıkarmayın zor yerlere gidip gencliginizi karartmayin benim gibi.
-
kolay fakülte diye 7 binden 18 binlik tercih yapmak mantıklı mı sizce -
Hangi uniler arasinda kaldiginiza bagli hocam mesela a unisi çok zor ogrencilerin yarisi sinifta kalıyor ama sizin siralamaniza yakinsa, b unisi cok kolay ogrencilerden olumlu yorum var ama sizin siralamanizin altindaysa,ben net bir sekilde kolayi tercih ederdim tabi kolay uni icin konaklama ve sehir olanaklari da yeterliyse tercihim net kolay uniden olurdu
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları GenişletS souledge demiş ki; Mesajı Yerinde Gör
|
Benzer içerikler
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X