Şimdi Ara

Gazi Tıp vs Dokuz Eylül Tıp (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
2.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: ciftcime

şehir sıkıntı değil. eğitim açısından?

nasıl sıkıntı olmuyor. izmir ve ankara aynı mı? ayrıca gazi benim okuduğum ankara eczacılığa da yakın. beton yığını bir yer. 9 eylül nasıl bilmiyorum ama iyice araştır derim.

sıralamada 1k ileride olunca arada uçurum oluşmuyor ki.
  • R4V3N kullanıcısına yanıt
    demek istediğim şehir benim için birinci kriter değil. tabiki de izmir ve ankara aynı değil. ben sadece eğitim olarak hangisinin önde olduğunu öğrenmek istedim.
  • Ankara tıp konusunda biraz gelişmiş bi şehir. Ankara'ya ilk geldiğimde deniz kenarından geldiğimden hiç birşeyi beğenmemiştim ama hastahaneleri beğenmiştim özellikle gazi tıpı. İzmirde oluyor mu bilmiyorum ama Ankara'da sürekli Tıp üzerine seminerler, konferanslar oluyor. Bunuda bi artı olarak düşünebilirsin.
  • pdöyü biraz araştır... kötü bir sistem gibi gelmedi bana
  • k_296 kullanıcısına yanıt
    teoride iyiymiş ama pratikte işe yaramıyormuş
  • ciftcime kullanıcısına yanıt
    bence hocanın slaytları okuyup geçmesindense tatışarak ve araştırarak öğrenmek daha çok pratiğe katkı sağlar
  • şehir hatta ilçe tercihi yap.Dokuz eylül bildigim bucada.Buca kötü bir yerde kalıyor izmirin.Ben hazırlık olmadıgı için gaziyi öneriyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _buseee_ -- 4 Eylül 2014; 17:41:45 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • k_296 kullanıcısına yanıt
    bende aynı fikirdeyim ama sistem sadece kağıt üzerinde iyiymiş yani iyi işlemiyormuş.

ben sorduğum kişilerden olumlu cevaplar almıştım ama pdöye karşı olan kişi de çok açıkcası.
  • Hocam be de gazi yazdım şöyle diyebirim doc sayılarım yakın 299 gazinin 276 dokuz eylül yani yakın gazinin doc harici hoca sayısıda gazide birazdaha fazla bunun haricinde gaziden bi kaç kişiyle konuştum memnunlar sadece fiziksel bazı yetersizlikleri var . Sınavlar çıkmış sorular belli bi oranda soruluyormuş ve rahatmış

• quote:

Orijinalden alıntı: plastik cerrah

şehir hatta ilçe tercihi yap.Dokuz eylül bildigim bucada.Buca kötü bir yerde kalıyor izmirin.Ben hazırlık olmadıgı için gaziyi öneriyorum.

Dokuz Eylül tıp fakültesi balçovadaymış :)

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.