Gazi ve Dokuz Eylül arasında kaldım. Konuştuğum bazıları Gaziye iyi diyor, başkası Dokuz Eylül daha iyi diyor. Tus sıralamasında Gazi daha önde sanırım. URAP sıralamasında da Gazi önde. Şehir benim için sıkıntı değil zaten Ankara ve İzmir güzel yerler. Akademik açıdan değerlendirmek gerekirse bilgisi olan arkadaşlar yardım ederse sevinirim.
yukarı
quote:
Orijinalden alıntı: ciftcime
yukarı
deü de hazırlık zorunlu . Gazi de hazırlık yok
quote:
Orijinalden alıntı: kullanıcıadım
deü de hazırlık zorunlu . Gazi de hazırlık yok
Alıntıları Göster
yukarı
Egeyi düşün
OlmamalıydıO
kullanıcısına yanıt
sıralamam 4616. ege geçen sene 4210 la kapattı. yazıcam ama tutma olasılığı pek yok.
quote:
sıralamam 4616. ege geçen sene 4210 la kapattı. yazıcam ama tutma olasılığı pek yok.
Abi tutuyorsa gazi , hazırlıkla falan da uğraşmazsın.
harunut
kullanıcısına yanıt
hazırlık sorun değil ya zaten bizim lisede de hazırlık vardı ingilizce fena değil. genel eğitim olarak bi bilgin var mı?
quote:
hazırlık sorun değil ya zaten bizim lisede de hazırlık vardı ingilizce fena değil. genel eğitim olarak bi bilgin var mı?
yukarı
quote:
yukarı
Alıntıları Göster
Ben de bu sene tercih edeceğim dokuz eylülü, inşallah olur diyorum ama tam sınırdayım, eğitim olarak aktif eğitim dedikleri bir sistem yürütüyorlar, günü gününe çalışınca mükemmel bir sistem ama biraz boşlayınca konuları sınava az kala toplamak çok zor oluyormuş, ama hocaları çok kaliteli insanlarmış öyle diyorlar.