Şimdi Ara

GAZİ ÜNİVERSİTESİ ile ilgili SORULARINIZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar ben Gazi Üniversitesinde okumaktayım . Bu üniyi yazmak isteyenler için her türlü sorularını cevaplayabilir bilgi alışverişinde bulunabilirim . İstediğiniz her soruyu sorabilirsiniz çok içten cevaplayacağıma da emin olabilirsiniz. Ben eğitim fakültesindeyim .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cguness -- 14 Temmuz 2017; 5:34:53 >

• Eğitim fakültesi nasıldır? PDR düşünüyorum. Fakülte çevresinde yurt imkanı nasıldır? Şimdiden teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kivircik1i K kullanıcısına yanıt
    Eğitim fakültesi merkez kampüste yani Ankaranın göbeğinde . Yurt imkanı merkez kampüs etrafında çok fazla okula en fazla 10-15 dk mesafedeler . Türkiyenin en iyi eğitim fakültesi Gazinindir bu bilindik bir şeydir zaten . Çok fazla ortam bekleme ortam eğlence zayıftır ama eğitim kalitesi olarak bir numaradır
  • hocam ben de gazi tıp yazabilirim ama önce mühendislik düşünüyorum siz neler düşünüyorsunuz gazinin tıpıyla ilgili ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: bybyoss

hocam ben de gazi tıp yazabilirim ama önce mühendislik düşünüyorum siz neler düşünüyorsunuz gazinin tıpıyla ilgili ??

Gazi tıp ülkenin ilk 5 ine girer diye düşünüyorum . Tıp olduktan sonra bana göre gerisi pek önemli değil zaten :) Gazi tıp seneye yeni binasına geçiyor . Hemen dibinde de Gazi hastanesi var bu da bir avantaj . Bence istiyosan kesinlikle çok güzel bir tercih.
  • Peki gazinin bilgisayar mühendisliği hakkında ne düşünüyorsun? öğrencileri memnun'mu bölümden?
  • quote:

Orijinalden alıntı: FurakBurkan

Peki gazinin bilgisayar mühendisliği hakkında ne düşünüyorsun? öğrencileri memnun'mu bölümden?

Bilgisayar mühendisliğinden bir arkadaşım var ondan sürekli duyduğum şey bölümün çok zor olduğu ve hocaların çok zorladığı . Ama mühendisliktede Türkiyede en iyi ünilerden birisi olduğu açık . Kampüs olarak merkez kampüse otobüsle 10 dakka mesafede mimarlıkla beraber ayrı bir yerleri var .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • @cguness cevabın için teşekkür ederim
  • Gazi is the best university of turkey
  • quote:

Orijinalden alıntı: D@yWaLKer35

Gazi is the best university of turkey

yeaa

• Bölüm ne?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mentollü Kurşun -- 14 Temmuz 2017; 9:24:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mentollü Kurşun

Bölüm ne?

Türk dili ve edebiyatı öğretmenliği
  • Makine mühendisliği hakkında neler biliyorsunuz hocam.Çok zorluyolar mı ilk sınıfta ? Çevresinde yurt imkanları nasıl ?

• quote:

Orijinalden alıntı: nofearge60

Makine mühendisliği hakkında neler biliyorsunuz hocam.Çok zorluyolar mı ilk sınıfta ? Çevresinde yurt imkanları nasıl ?

Direkt makine değil ama genel olarak mühendisliğin zor olduğunu ve zorladıklarını biliyorum . Hocaların en iyisini istediklerini söylüyorlar . Yurt imkanları mühendislik kampüsünün etrafında fazla . Kalacağın herhangi bir yurttan okula gidişin otobüsle max 15 dk olur .
  • Teşekkürler hocam bide aklıma takıldı yemekhanesi var mı kampüste ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.