Şimdi Ara

Hacettepe hakkında sorunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hacettepe hazırlığı bu sene bitirdim hazirlikla okulla alakalı sorunuz varsa sorabilirsiniz yardımcı olmaya çalışırım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Hazırlık sitesinde iki sınav var düzey belirleme ve muafiyet. Hazırlığa üst kurlardan kalmak istiyorsak hangi sınavlara girmeliyiz, sadece düzey belirleme mi?

Bir de hacettepe hazırlığa çok iyi değil deniyor ama ben - kendi çabamızla da - ilerleme kaydedebilirim diye düşünüyorum (çünkü şu an dersleri ingilizce anlayacak seviyede değilim) Bana biraz haksız kötüleniyor gibi geldi Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Ben büyük ihtimalle hazırlığa kalacam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam düzey belirleme sınavı aslında muafiyete girmeye hak kazanma sinavi muafiyeti geçemezseniz düzey belirleme sinavindaki kurunuzla hazırlığa başlıyorsunuz eğer bu sene sistem degismediyse. Hazırlığın kalitesine gelince bence de çok iyi değil ama abartılacak kadar kötü de degil hocalara öğrenme isteğinizi gosterirseniz derste vs. üstünüze oldukça düşüyorlar.

• Yksmagduruyum Y kullanıcısına yanıt

Yani muafiyete girmek zorunlu mu? Bir de writing ve speaking kısımları sadece muafiyet kısmında mı oluyor?

Yorumlarda çok fazla eleştiri olunca biraz şüphelendim ama eğer dersleri düzenli takip edersek, ödevler ve atıyorum mesela ingilizce üzerine uygulamalarla da kendimiz pratik yaparsak hazırlık yılı ingilizce açısından bizi mutlu eder mi? Yani ingilizce uçsuz bucaksız ama en azından dersleri anlayacak ödevleri hazırlayacak seviyeye gelirsek yeterli olur diye düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F299EF3C6 -- 19 Ağustos 2022; 22:3:50 >
  • Hocam ilk yapılan sınav hangi kurda olduğunuzu ölçüyor. Sonra ingilizcesi iyi olanlara tekrar hazırlık atlama sınavı yaptılar geçen sene

• Hocam hacettepe yurtları nasıldır? Büyük ihtimal orda kalacağım

• Nasıl küme düştüler ya

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • slotrate kullanıcısına yanıt
    Hocam Beytepe Yurtları ve Öğrenci evleri olarak 2 ye ayrılıyor. Yurtlar 700 -800 lira ogrenci evleri de sanırım 1900-2000 civari olacak bu sene. Ogrenci evleri dediğimiz de klasik 2 kişilik yurt giriş çıkış saati yok bazı bloklar kız erkek karma her koridorda mutfak var vs. Ama ogrenci evleri ya da yurt çıkma garantisi yok çok fazla ogrenci açıkta kalıyor bana cikmadi gecen sene mesela bir b planınız olmalı.

Hocam il dışından gelen tıpçıyım tıpçıların çoğuna çıkıyomuş

Başvuru yapmak için il dışından gelme zorunluluğu var herkes il dışından zaten. Yurt çıkma koşullarında maddi durum bölümden vs. daha önemli çok fazla başvuru oluyor. Siz yine de B planı yapın ben gecen sene yapmadım açıkta kaldim özel yurtlarda da yer kalmamıştı bir aparta 3k bayılmak zorunda kaldım

Hocam peki ne zamana kadar yurt bulmamız lazım? Hemen doluyor mu?

Bizim gecen sene başvuru sonuçları Eylül sonu açıklanmıştı sanirim çoğu özel yurt dolmuştu tek tük boş yer bulunuyordu onlar da asiri fahiş ücretler istediler. Umarım kampus içinde çıkar hocam tıpta olduğun için başvuru puanın yuksek olacaktır çıkma ihtimali çok yüksek

Sıralamaya bakıyorlar mı yurda yerleştirirken

• forumvardedilergeldik kullanıcısına yanıt

Yani hazırlık istiyorsak ilk sınava girsek yeterli olur değil mi

• Başvuru puanı oluşturuluyor. Başarı sırası etkili puanda.

• Evet, ilk sınava girmezsen en kötü kurdan başlarsın

Bir de hacettepede çok siyasi olay baskı vs oluyor mu çünkü gittiğimde böyle şeylere bulaşmak istemiyorum. Yani sen x görüşlüsün sen y görüşlüsün vs muhabbeti yoktur değil mi

• Neredeyse sıfır

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.