Şimdi Ara

GAZİ Üniversitesi inşaat mühendisliği (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
2
Favori
5.447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ne yaptınız gazide misiniz şu anda ? eğer ordaysanız eğitimi felan nasıl sizce ?
  • İnşaat mühendisliği okucaksan Boğaziçi,ODTÜ, İTÜ, YTÜ dışında genel olarak hepsi aynı ama bunlar tutmuyorsa yazicaksan ilk tercihin gazı olur sayılı köklü üniversite biri...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Den4es

ne yaptınız gazide misiniz şu anda ? eğer ordaysanız eğitimi felan nasıl sizce ?

Yok hocam ne gazisi trakya üniversitesinde FTR okuyorum bu konu neden hortlatlıdı anlamış değilim :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: corcihaci10

quote:

Orijinalden alıntı: Den4es

ne yaptınız gazide misiniz şu anda ? eğer ordaysanız eğitimi felan nasıl sizce ?

Yok hocam ne gazisi trakya üniversitesinde FTR okuyorum bu konu neden hortlatlıdı anlamış değilim :D

çok iyi bir tercih yapmıssın
  • quote:

Orijinalden alıntı: IsO6

odyoloji var onu mu düşünsem ?

hacettepe odyoloji 43k da geçen sene

Hacettepe odyolojiye bak bu sene 22 bin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mr.ozy

Ben de burayı yazmayı düşünüyorum bir de teknoloji fakültesi'nde inşaat mühendisliği var arasındaki farklar nedir bilen varsa aydınlatsın lütfen

ben teknoloji fakültesini tercih edecem en son 3 gün önce inşaat muhendisleri odasına gittim teknoloji fakültesi mezunu ile nrmal mezun arasında bir fark kalmadığı söyledi teknolojiden mezunlarada imza yetkisi geldi. ben meslek lisesiyim büyük ihtimal okuldan gaziye yerleşen tek kişi olacağım. sizin okul nedir hocam ?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.