Şimdi Ara

GAZİ Üniversitesi inşaat mühendisliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
2
Favori
5.447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu üniversiteyi ve bu bölümü yazmayı düşünüyorum.Evet arkadaşlar bu bölümde okumakta olan ya da bu bölümü bitirmiş olanlara sorularım olacak.

1-GAZİ nin eğitimi nasıldır.

2-Bu bölümü tavsiye ediyor musunuz Bu bölümü okumanın zorlukları nelerdir.Okuması zevkli midir?

3-3-Mezun olmuş olanlar çalışıyorlarsa şu anda nerelerde çalışıyorlar ve ne durumdalar(maaş, izin, tatil...vs)

Bu soruların cevaplarını almam çok önemli.15-20 gün sonra tercih yapacağız ve gerçekten sonradan pişman olmak istemiyorum.Mutlaka cevap bekliyorum ilgili arkadaşlardan.

• Evet okuyan/mezun olan arkadaşlar yardımcı olun.
  • Ben de burayı yazmayı düşünüyorum bir de teknoloji fakültesi'nde inşaat mühendisliği var arasındaki farklar nedir bilen varsa aydınlatsın lütfen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mr.ozy

Ben de burayı yazmayı düşünüyorum bir de teknoloji fakültesi'nde inşaat mühendisliği var arasındaki farklar nedir bilen varsa aydınlatsın lütfen
    bende burayı düşünüyorum

bi yardım edin

up ..!
  • Aynen beyler takip bende ordayim galiba

• quote:

Orijinalden alıntı: ogzo

Aynen beyler takip bende ordayim galiba
    Ben bu sene gazi makineyi bıraktım kampüs hayatı falan bekliyorsan hiç tercih etme dışarda oturcak yer bile zor bulursun.Birkaç yerde çim görebilirsin :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fzt Onur

Ben bu sene gazi makineyi bıraktım kampüs hayatı falan bekliyorsan hiç tercih etme dışarda oturcak yer bile zor bulursun.Birkaç yerde çim görebilirsin :)

Alıntıları Göster
    bende düşündüm burayı geçen sene 48k ile kapatmış benim 55k gelmez heralde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    inşaat mühendisliği
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: BecomeDoctor

Peki simdi ne yapacaksiniz hocam

• ogzo kullanıcısına yanıt
    Sağlıktan bir tercih yapacağım ftr eczacılık gibi.
  • quote:

Sağlıktan bir tercih yapacağım ftr eczacılık gibi.
    odyoloji var onu mu düşünsem ?

hacettepe odyoloji 43k da geçen sene
  • Ben normalde 16k idim okul puanı yarıya düştüğü için 28 e attı.Bende çok kararsızın odyologlar aylık 5 bin alıyo falan diye okumuştum ama ne kadar doğru bilemicem.Hacettepe odyolojinin puanı bu sene yükselir heralde geçen sene ek yerleştirmeden aldığı için düşük puanı.
  • quote:

Ben normalde 16k idim okul puanı yarıya düştüğü için 28 e attı.Bende çok kararsızın odyologlar aylık 5 bin alıyo falan diye okumuştum ama ne kadar doğru bilemicem.Hacettepe odyolojinin puanı bu sene yükselir heralde geçen sene ek yerleştirmeden aldığı için düşük puanı.
    evet bu sene 25-35 arası bi sıralama olur diye düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IsO6 -- 13 Temmuz 2013; 13:34:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: IsO6

evet bu sene 25-35 arası bi sıralama olur diye düşünüyorum
    gazi iyidr
  • Şakirtlerle okumak istiyorsan yaz

• quote:

Orijinalden alıntı: ynsfelek

Şakirtlerle okumak istiyorsan yaz

Hocam söyle bisey var mesela ben ankarada oturuyorum okula goderim sonra gider kızılayda tunalida takilirim mantikli degilmi sozce egitim nasil

• Up

• quote:

Orijinalden alıntı: BecomeDoctor

Sosyal hayat hiç mi yok 0 mı yani hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: corcihaci10

Bu üniversiteyi ve bu bölümü yazmayı düşünüyorum.Evet arkadaşlar bu bölümde okumakta olan ya da bu bölümü bitirmiş olanlara sorularım olacak.

2-Bu bölümü tavsiye ediyor musunuz Bu bölümü okumanın zorlukları nelerdir.Okuması zevkli midir?

3-3-Mezun olmuş olanlar çalışıyorlarsa şu anda nerelerde çalışıyorlar ve ne durumdalar(maaş, izin, tatil...vs)

Bu soruların cevaplarını almam çok önemli.15-20 gün sonra tercih yapacağız ve gerçekten sonradan pişman olmak istemiyorum.Mutlaka cevap bekliyorum ilgili arkadaşlardan.

Hocam gazi insaata geliyor musUnuz bende ordayim buyuk ihtimal

• Bildiğin lise ortamı.Açıkçası bizim lisenin bahçesi falan daha büyüktü.İnternetten bakabilirsin fotolara.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogzo

quote:

Orijinalden alıntı: corcihaci10

Bu üniversiteyi ve bu bölümü yazmayı düşünüyorum.Evet arkadaşlar bu bölümde okumakta olan ya da bu bölümü bitirmiş olanlara sorularım olacak.

Hocam gazi insaata geliyor musUnuz bende ordayim buyuk ihtimal

Sonuçlar açıklanmadan önce düşünüyodum ciddi ciddi.Kötü bekliyodum ama mf3 üm iyi geldi.Dolayısıyla ftr ya da diyetisyenlik yazacağım.Ama konuyu güncel tutun siz.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.