Şimdi Ara

Gazi Üniversitesi / Savunma Sanayi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • abi gerçekten 7 üstü için ne istiyorlar anlamadım? antik ingilizce filan istiyorlar herhalde shakespeare girse bile 9 alamaz. Sınav notlarını inceliyorum insanların paylaştığı reading listening ve speaking güzel ama writing her zaman kötü 5-7 arası hep. gerçekten çok çok saçma bu sistemi değiştirmeliler bir şeyin ölçüldüğü yok onların istediği kalıplarla yazıp günlük hayattan uzak ingilizce ile yazmanın ne anlamı var ki o zaman ?

• Gazi Üniversitesi / Savunma Sanayi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • caginyks2025 kullanıcısına yanıt

çağrı, abicim neden ders çalışmıyorsun

• çalışıyorum ders. adım çağın

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hairo H kullanıcısına yanıt

Acık ara en kolayı yökdil sanırım 70 çok rahat alırsın. Yds ler bir tık daha sor sınavlar ama 70gene yuksek değil. İelts 6 da gayet alınabilir bir skor. Toefl84 bir tık daha zor bunlara göre pte normalde saçma sapan bir sınav ve cok rahat yuksek puanlat alınıyor ama 71 ciddi bir skor 71pte toefl 95e fln eşittir herhalde. 71/90 pte skoru cambridge sınavları fln cok pahalı zaten. Yokdil kabul edilmez diyordum o varsa en rahatı o yds 80-85üstü isteseydi ciddi bir calısma gerekebilirdi cok kelime var onda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Havelsanın dil şartları:

Gazi Üniversitesi / Savunma Sanayi

Tusaş'ın dil şartları:

Gazi Üniversitesi / Savunma Sanayi

Yökdil ve yds aralarından en basitleri hem ielts hem de bunlara gir işini garantiye al.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.