Şimdi Ara

Gazi Üniversitesi Soru-Cevap (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
4
Favori
3.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Pek iyi şeyler söyleyemem. Hukukla İbf aynı kampüste. Sıkıcı, siyasetin hakim olduğu mobbinglerle dolu bir fakülte. Hocaları falan iyi olabilir sonuçta eski bir fakülte. Mezun olunduğu takdirde Gazi ismi iş görür tabi ki. Bir de tiyatrıyla ilgilenenler için tiyatro akademi var o kadar. Bu 3 şey dışında artı yönü yok. Fakülte rahat değil. Şahsen ben o fakültede olsam okuyamazdım. Huzur yoksa başarı olmaz benim için.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gazi iibf yi anlatırmısın orda da siyaset filan varmı kampüsü filan nasıl
  • Siyasetle ömrüm boyunca işim olmadı muhtemelen üniversitede de olmaz kendim gibi siyasetten uzak bir çevre yapabilirsem gerek eğitimi gerek kampüsün yeri ve Gazi adı oldukça makul gibi ?

• Craus47 kullanıcısına yanıt
    Tabi kendinizi siyasetten uzak tutabilirsiniz onda sıkıntı yok. Kampüs konusunda çok bir şey beklemeyin. Merkez kampüse çok yakın İbf kampüsü ama kendi kampüsü küçük bir şey. Öyle bol çimli kocaman bir kampüs beklemeyin, bayağı küçük. Maltepe kampüsünden hallice yani.

• Kabız Civciv K kullanıcısına yanıt
    Yok hocam ben yeri olarak söyledim zaten çok merkezi bir yerde.Gazi'den önce Yıldırım Beyazıt'a felan baktım da varsın çok büyük olmasın kampüs

• Yine ben kimya muhendisligine ne dersin bir de bu yabanci dil hazirlik gölbaşında sanırım etimesguttayim bende ölüm gibi bir hazirlik yili gecirirmiyim sence

• Örümcek Adnan kullanıcısına yanıt
    Gerekli açıklamaların çoğunu önceki mesajlarda yaptım. Birqz daha detay vermem gerekirse ibf ile hukuk aynı yerleşkedeler ve merkez kampüse 5-6 dklık yürüme mesafesinde, Beşevler'de bulunuyor. Kampüsleri küçük, sosyal bir imkan yok. Genelde öğrenciler Gazi yaşam denilen bankların falan olduğu kısımda girişte bulunan yerde otururlar. Sosyal ortqm isteyenler Beşevler Bahçelievler taraflarındaki cafelere barlara gider. Okul genel olarak takılmalık değil sqdece derse girmelik ders bitince de hemen gitmelik bir yer.

• Craus47 kullanıcısına yanıt
    O zaman tamam sıkıntı ypk. :) Yıldırım Beyazıttan uzak durmak lazım yeri çok kötü.

• Alashas A kullanıcısına yanıt
    Genel olarak kimya mühendisliklerini tavsiye etmem. İş konusu sıkıntılı Türkiye'de. Hazırlık evet Gölbaşında. Size uzak bayağı ama sonuçta 1 sene sadece. Eğer derslerinize düzenli devam ederseniz problem olmaz geçersiniz hazırlığı.

• Hukuk fakültesi nasıldır

• Minikworld kullanıcısına yanıt
    Geçme notu 60. Hocaları kaliteli. Her hukuk gibi bol çalışma istiyor. Tavsiye ederim.

• Bilgisayar ve elektrik elektroniği nasıldır hocam?

• Beyefendi-2 kullanıcısına yanıt
    Bilgisayar mühendisliğinin %100 ingilizce olan bir yer olmasını tavsiye ederim. Onun haricinde iyidir.

• elektrik elektronik müh fakületisinin yeride ana kampus dışındamı hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Minikworld

Hukuk fakültesi nasıldır

Hocam arkadaşın dediği gibi 60 geçme notu yok.Can eğrisi var.Zor derslerde 35 le bile geçebiliyorsun.Ama hocalar gerçekten kaliteli.Genelde pek gazinin hocaları bilinmez ama ankara hukuk istanbul hukuk tarzı yerlere nazaran hem daha genç hem de daha cana yakın insanlar.Bu yüzden dersleri sadece okuyarak değil derse gittiğiniz zaman anlayarak da geçebiliyorsunuz.

• Gazi ingilizce öğretmenliği nasıldır? Eğitim fakültesinde siyasi olaylar cok donuyor mu rahatca okunacak bi yer mi gazi? bi de sence hacettepe edebiyat yerine gazi ogretmenlik mi daha mantıklıdır
  • İşletme nasıl bilginiz var mı?

• Eğitim fakültesinden bahseder misiniz?

• Gazi endüstri ürünleri tasarımı nasıldır? Bildiğim kadarıyla mimarlık fakültesinde, mimarlık fakültesi maltepede. Merkez kampüse göre nasıldır? Siyasi yönden rahatlık yönünden karışan eden olurmu? Olaylar çok oluyomu maltepedede? Bi sıkıntı olmadan okunabilirmi?

• Mars. kullanıcısına yanıt
    O zaman değişmiştir kusura bakmayın.Benim tanıdıklarım mezun oldu önceden öyleydi.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.