Şimdi Ara

Gazi Üniversitesi Soru-Cevap (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
4
Favori
3.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İmalat mühendisliği makine mühendisliğinin bir kolu. İyi hocaları da var imalat mühendislerinin araştırma görevlileri falan da çok iyidir torna freze her türlü imkanı da var ama temel mühendislikler dışında bir bölüm okumanızı tavsiye etmem. Yani mekatronikmiş imalatmış ilerdr sıkıntı olabilir. Bence imalat yerine bir makine mühendisliği yazmanız faydanıza olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nick dick

elektrik elektronik müh fakületisinin yeride ana kampus dışındamı hocam

Teknoloji fakültesindeki merkez kampüste mühendislik fakültesi maltepede.

• iceman05 kullanıcısına yanıt
    Eüt maltepede evet siyasi yönden nispeten daha iyidir. Tabi orada da teşkilat var az da olsa baskı var mesela 2-3 sene öncesiydi sanırım mimarlık fakültesinde yapılan kilise maketlerini parçalamışlardı. Hiç kimse de bu konuyla ilgili ceza almadı tabi ki. Yani Gazinin her yerinde ülkücü siyasi görüş söz konusu. Maltepe nispeten daha rahat ama bu konudan emin olabilirsiniz. Gazideki eüt konusuna gelirsek tercihinizi güzel sanatlara bağlı bir eütden kullanmanızı tavsiye ederim. Tabi bunun dışında kalan yerler de var. Örneğin mimar sinandaki ve odtüdeki mimarlık fakültesinde ama verdikleri eğitim tartışılmaz. Ankara içi tavsiyem Atılım olabilir. Atılım eüt zaten bu yıla kadar hep yetenek sınavıyla aldı artık mf4 ile alacak ilk bu sene. Hocalqrı gerçekten kalitelidir eksikleri yok zaten dışardan yarı zamanlı hocalar da geliyor. Devlet olsun diyorsanız Anadolu üniversitesini düşünebilirsiniz. Tasarım ve güzel sanatlar konusunda çok köklü bie üniversitedir. Gazi daha emekle aşamasında eütde. Gazi eüt bölüm başkanı Güçlü hoca eüt mezunu falan değil mesela öyle söyliyim. Gaziyi pek önermem kısacası.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mentollü Kurşun

Gazi ingilizce öğretmenliği nasıldır? Eğitim fakültesinde siyasi olaylar cok donuyor mu rahatca okunacak bi yer mi gazi? bi de sence hacettepe edebiyat yerine gazi ogretmenlik mi daha mantıklıdır

Hocam merhaba
    Facebook'ta LYS-5 grubu var. Orasını çok övüyorlardı, en kaliteli İngilizce eğitimi veriliyor falan diye bi bakın derim.
  • Mentollü Kurşun kullanıcısına yanıt
    Eğitim ve fen edebiyat fakülteleri çok kötüdür siyasi konuda. En aktif yerler o fakülteler. Rahat okuyamayabilirsin bırakan çok oluyor oraları. Eğitim fakültesi kalitelidir ama siyaset malesef öğrencileri olumsuz etkiliyor. Hacettepe daha mantıklı olur.

• Türkçe Elektrik Elektronik Bölümü hakkında biraz bilgi verebilir misiniz? Derslerin %95 ini İngilizce olduğunu duydum doğru mudur? İngilizce olandan farkı ne?
  • 3GenTR 3 kullanıcısına yanıt
    %30 ingilizce.

• Malesef bilmiyorum.

• Kabız Civciv K kullanıcısına yanıt
    Bölümün sitesinde %80 üzerinde İngilizce olduğu yazıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3GenTR

Bölümün sitesinde %80 üzerinde İngilizce olduğu yazıyor?

Bölümün sitesinden derslere bakın. Ders kodunun sonunda E harfi olan dersler İngilizce.
    http://mf-eem.gazi.edu.tr/posts/view/title/%2530-ingilizce-programi-157980?siteUri=mf-eem
  • 3GenTR 3 kullanıcısına yanıt
    Bildiğim kadarıyla gazi mühendislik fakültesi bütğn bölümler %30 ingilizce.

• Mars. kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim cvpladıgın için bu yıl inş oraya giricem 8 bin küsür sıralamam var gelir de mi

• Saykoloji kullanıcısına yanıt
    Eğitim fakültesinde 1.senemi bitirdim.Dedikleri gibi siyasi olaylar çok fazla değil.Kimse sen istemediğin sürece seni siyasi olaylara çekmiyor.Görmezden gelirsen hiçbir sıkıntı olacağını düşünmüyorum.
  • Tşkürler:)))

• Şehir güvenli mi ailem isidci,suriyeli dolu diyor
  • deucalion06 kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim. Orada dikkat etmem gereken ayriyeten bir şey var mı peki?

• Saykoloji kullanıcısına yanıt
    Arkadaş ortamında ister istemez siyasi konular açılıyor.Ben bir kere düşüncemi dile getirdim demediklerini bırakmadılar.Siyasi bir konu açıldı mı ordan uzaklaş yeter.
  • deucalion06 kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam dikkate alacağım uyarini. Tekrar teşekkür ederim.

• teknoloji fakültesi pc nasıldır?
  • ankara diş mi gazi diş mi desem
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.