arkadaşlar bu sene gaziyi kazananlar kyk çıkmadığı halde nerelerde kalmayı düşünüyorlar? tecrübeli arkadaşlarımızıda buraya bekliyoruz.bölümden arkadaşlarınızı bulup aynı yere gitmek isteyenler de çıkabilir aramızda.burda gerçekleştirmiş oluruz if]
not:ana koluyu böldüysem kusura bakmayın
mesajım bulunsun
takip
Konuyla alakasız ama kayıt için ne yapıcaz okuldan herhangi bişey gelcekmı yoksa internetten mi halletcez =))
ANA KONUDAN GELİN Bİ EL ATIN
quote:
Orijinalden alıntı: f_davey
Konuyla alakasız ama kayıt için ne yapıcaz okuldan herhangi bişey gelcekmı yoksa internetten mi halletcez =))
ana konuda yazıyor bunlar.evine kayıt evrakları gelcek
quote:
Sali günü okulun sitesinde yayınlanacakmış.
beklemedeyiz o zaman teşekkürler dostum okuldan msj geldimi sizede ? Gazili olmak ayrıcalıktır
toplanıp özel yurda başvurabilriiz daha hesaplı olur. gideriz yönetime biz 3 arkadaş sizin yurdunuzda kalacağız diye, sanki ev gibi özel yurtta kalırız. ayın 5i gibi açıklanacak devlet yurtları. böylece hem odamızdaki adamı az cok tanımış oluruz hem de yurtla pazarlık etme şansımız olur. rastgele birisinin gelmesindense buradan konuşup muhabbet ettiğim birisiyle aynı odada kalmayı yeğlerim.
quote:
Orijinalden alıntı: siyahgözlübezelye
toplanıp özel yurda başvurabilriiz daha hesaplı olur. gideriz yönetime biz 3 arkadaş sizin yurdunuzda kalacağız diye, sanki ev gibi özel yurtta kalırız. ayın 5i gibi açıklanacak devlet yurtları. böylece hem odamızdaki adamı az cok tanımış oluruz hem de yurtla pazarlık etme şansımız olur. rastgele birisinin gelmesindense buradan konuşup muhabbet ettiğim birisiyle aynı odada kalmayı yeğlerim.
aynen.aslında hangi gün kayda gitceğimizi sölesek orda ayarlayabiliriz.mesela ben 6-7 eylülde gitcem
Ben 8 inde dostum hangı bölüm/fakülte ?
quote:
beklemedeyiz o zaman teşekkürler dostum okuldan msj geldimi sizede ? Gazili olmak ayrıcalıktır
evet geldi
POLATLIYI KAZANA VAR MI?
quote:
tıp fakültesi
quote:
Orijinalden alıntı: savageness
quote:
tıp fakültesi
Tebrik ederim =)
quote:
Orijinalden alıntı: asigenc_bedri
POLATLIYI KAZANA VAR MI?
Ben
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme