Bildirim
Gaziantep Aile Üniversitesine Hoşgeldiniz :) (2. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
3 farklı şehrin üniversitesini tanıma imkanı buldum, akademik kadroları da az uz bilirim. Ama hiç farklı bölümlerden, farklı branşlardan evleneni görmedim. Bahsettiğin tür evlilikler bölüm içinde oluyor. Kaldıki bu tarz küçük üniversitelerde torpillerin döndüğünü herkes biliyor. %99 iddaaya girerim ki elle tutulur bilimsel makaleleri bile yoktur bu tiplerin. Haram, hak yiyeyini savunanın onlardan farkı yoktur. -
Şahısları tanımam ama bakınız ->https://akbis.gantep.edu.tr/
1722 Akademik personel 1204 idari personel.Neredeyse 3000 personelden, 7 tanesi evli çiftmiş.
Üniversitenin (14/3000)*1000 = Binde 4.6'sı birbiriyle evliymiş. Habere gel...
BİNDE 4.6'sı birbiriyle evli olan kurum için atılan iftiraya bak.
Tayin, eş durumu v.s hakları olmayan çalışan insanlar için oran çok az bile bence.
Biriside farklı bölümlerden evlenen görmedim demiş. Tövbeee… Fizikçiler, fizikçilerle evlenmeli demi mantık bu
Torpil yapılanıda vardır, yapılmayanıda vardır ama BİNDE 4.6'sı evli olan bir kurum için bu kadar da atılıp tutulmaz bence.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Antor -- 8 Şubat 2020; 21:32:44 >
-
Ateş düştüğü yeri yakıyor :) yanasın geldi abi.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Ateş düştüğü yeri yakıyor :) yanasın geldi abi.
Gaziantepi hiç gördün mü niye bu ön yargı cahilce ifadeler ...bu tür hadiseler Türkiye'nin her yerinde oluyor...maalesef iş ehline verilmiyor.onun içinde işlerimiz düzelmiyor..
Her ile bir üniversite projesini her yandaşa bir üniversite olarak değiştirmişler.Ne var bunda? -
Yabancıya gitmesin mantığıyla yapılmış sanırım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynen hepsi birlikte asistanlariyla kertme yapmışlar
Bir de utanmadan savunmaya çalışıyor. Siz akademisyen olsanız kaç yazar ?
Hocam Gaziantep eskiden ODTÜ nündü ne mühendisler yetiştirdiquote:
Orijinalden alıntı: neroavalon
sene olmuş 2020.. antep'e üniversite okumaya giden de ne bileyim yani
Daha kötüleri de var Çanakkele 18 Mart'ta en az 250 kişi akraba. -
Yani, torpilli olan da vardır belki yoktur demiyorum ama dediğiniz gibi tonla insan çalışıyor bu kurumlarda, illa ki birbiriyle evlenen olmuştur.Bok atmak için yapılmış bi çalışma...quote:
Orijinalden alıntı: Antor
Şahısları tanımam ama bakınız ->https://akbis.gantep.edu.tr/
1722 Akademik personel 1204 idari personel.Neredeyse 3000 personelden, 7 tanesi evli çiftmiş.
Üniversitenin (14/3000)*1000 = Binde 4.6'sı birbiriyle evliymiş. Habere gel...
BİNDE 4.6'sı birbiriyle evli olan kurum için atılan iftiraya bak.
Tayin, eş durumu v.s hakları olmayan çalışan insanlar için oran çok az bile bence.
Biriside farklı bölümlerden evlenen görmedim demiş. Tövbeee… Fizikçiler, fizikçilerle evlenmeli demi mantık bu
Torpil yapılanıda vardır, yapılmayanıda vardır ama BİNDE 4.6'sı evli olan bir kurum için bu kadar da atılıp tutulmaz bence.
-
Yeteri kadar tanıyamamışsın hocam, bölüm içi evlilikler daha normal olsa da 100 küsür hocalık ünide sana 6 tane çift bulabilirim ben farklı bölümlerden.
Hiçbir şey yapmadan akademisyen-dr-doç-prof olan var mı tabii ki var, ama birinin bile hakkını yiyorsan o genellemeyle 20 senelik çalışmaya küfür ediyorsun demektir.
Şu ülkede hakkıyla profesör olan insanların verdiği çabayı çok az insan veriyor.
Kaynak: Ailem öğretim üyesi. -
Abartmayı geçersek onun bir sebebi var:
Tatil kenti misali şehirlerdeki üniversitelerin kadroları sadece kendi yetiştirdikleriyle dolar, çünkü herkes gelmek istediği için kimseye kadro vermezler. -
Bir zamanlar Genç Parti bunu vaad etmişti. Ben de dahil ne kadar eleştirmiştik.quote:
Orijinalden alıntı: Guest-41F3DB120
Her ile bir üniversite projesini her yandaşa bir üniversite olarak değiştirmişler.Ne var bunda?
Vay be. -
Abartma falan yok bilgi doğru. İnternette araştırabilirsin. Sadece aynı aileden 20 kişi akademisyen ve bunu normalleştirmeye çalışıp sakın ola milletin aklıyla alay etmeye kalkma tatil kenti ayağına falan. -
Aynı aileden 20 kişinin akademisyen olması anormal bir şey değil ki, benim ailemde 5 tane profesör var şu an. Anne baba akrabalar akademisyen olunca sen de akademisyen olmak istiyorsun çünkü.
Araştırdım olayı, torpil karışmış için işine doğru. Ama bu demek değil ki böyle bir olay normal bir şekilde gerçekleşmesin. Akademisyenler eğitim seviyesi yüksek insanlar, haliyle çocukları da eğitim seviyesi yüksek olarak gelişiyor. Aynı üniversiteye gitmek istemek de gayet normal bir şey.
Çanakkale, İzmir, Bodrum, Ankara, Antalya gibi şehirlerin üniversiteleri diğer üniversitelere kıyasla sadece bulundukları yerden dolayı çok istenirler akademisyenler tarafından. Durum böyle olunca da küçük üniversitelerden çıkamayan çok üstün profesörler yerine aile üyelerini alıyorlar. Tatil kenti misali dememin sebebi hayat standartlarının nispeten daha yüksek olması küçük üniversitelerden.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X