Şimdi Ara

Gaziantep Buluşması (Hatay - Adana - K.maraş ve çevre iller ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
161
Cevap
0
Favori
5.443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İşten güçten fırsat bulursam ben de katılmak isterim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bugrahan27
    quote:

Orijinalden alıntı: Taner Göde
    quote:

Orijinalden alıntı: dr_suphiba
    İmam Çağdaş'ın abartıldığını düşünüyorum. Çulcuoğlu'nu tercih ediyorum. Biraz daha esnaf lokantası havası var, hoşuma gidiyor..

TOSTÇU KADİR de olur...

Biliyormusun abi orayıda .

Genele uyarım benim açımdan mekan sorun değil
    Benim için de sorun değil. PARALI YOLDAN ÖNCEKİ SON BAKLAVACI da olur... (öyle bir yer de var!)

Lahmacun-Kebap-Ayran için ÜÇLER LOKANTASINA da gidebiliriz, daha büyük bir mekan, kasada duran sahibi benim gibi obsesif-kompülsif takıntılı, herşey aşırı titiz, düzenli. Gittiğimde kendim gibi birisini görmekten hasta oluyorum ama hoşuma da gidiyor, insan neyle karşılaştığını çözemiyor. ÜÇLER de olur, KADİR de, ÇAĞDAŞ da, hiç farketmez.

Eşim Nurdağı'ndan, Aşağı Olucak Köyünden... Ben de enişteniz sayılırım. Baldızım de kuzenimle evli, aileyi ele geçirdik resmen...

• Bu dünyada en çok sevdiğim ve dayanamadığım nimet: FISTIKLI BAKLAVA.
  • Hımm antep buluşması mı duydum bir yerdenBeni de ekleyin.Gaziantepe 35 km mesafede yavuzeli ilçesinde oturuyorum.Yalnız görev nedeniyle haftanın 4 günü şehitkamil-yavuzeli arası günlük 100 km yol yapıyorum.Taner göde de geliyormuş.İyi olur valla.
  • Taner Abi sanayiden girdi direk Tostçu Kadir ile.. :)

@mosan : Antep'te misin çevre illerden birinde misin hocam?

Buğrahan ve ben Antep'teyiz (hazır ve nazır)
    Taner Abi niyetli ve büyük ihtimalle gelir.
    SSamet. nickli arkadaş Maraş'tan rahat rahat gelir.

bu durumda şimdilik 4 kişiyiz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ykaya1983

Hımm antep buluşması mı duydum bir yerdenBeni de ekleyin.Gaziantepe 35 km mesafede yavuzeli ilçesinde oturuyorum.Yalnız görev nedeniyle haftanın 4 günü şehitkamil-yavuzeli arası günlük 100 km yol yapıyorum.Taner göde de geliyormuş.İyi olur valla.

Yavuzeli'nde napıyorsun hocam? Ben zorunlu hizmeti Araban'da yaptım İlçe Hastanesi'nde, Yavuzeli bu yüzden bana hep daha yakın,konforlu gelmiştir :))

Ayrıca bu durumda 5 olduk. (+mosan'dan cevap bekleniyor)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SuphiBA -- 7 Mart 2012; 17:49:43 >
  • Aslında havalar düzeliyor:
    Keşke memlekette olsakda bir sahreye gidebilsek.
    ne güzel kebap yellenir...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ykaya1983

Hımm antep buluşması mı duydum bir yerdenBeni de ekleyin.Gaziantepe 35 km mesafede yavuzeli ilçesinde oturuyorum.Yalnız görev nedeniyle haftanın 4 günü şehitkamil-yavuzeli arası günlük 100 km yol yapıyorum.Taner göde de geliyormuş.İyi olur valla.

Yavuzeli'nde napıyorsun hocam? Ben zorunlu hizmeti Araban'da yaptım İlçe Hastanesi'nde, Yavuzeli bu yüzden bana hep daha yakın,konforlu gelmiştir :))

Ayrıca bu durumda 5 olduk. (+mosan'dan cevap bekleniyor)

Aslında yavuzeli benim memleket.Şehitkamil'in köyünde öğretmenlik yapıyorum.Bulunduğum köyün şehir merkezine uzaklığı 15 km.Onun için ben şehir merkezinde ev tutmak yerine 50 km uzaklığıktaki evime günlük gidiş geliş yapıyorum.

• Başlığa parantez içinde çevre illeride eklesek güzel olmaz mı? Daha farkedilir olur bence.
  • Antepteyim beni de ekleyin. Haftaya şanlıurfadayım. Tostçu kadirde tost + künefe de olabilir. Ama tek başıma o kadar fıstığı yiyebilir miyim bilemiyorum.
  • Kahramanmaraş'ta, Osmaniye'de, Adana'da, Gaziantep'de ve Antakya'da PASSAT / PASSAT VARIANT sahibi arkadaşlar var, onlar da gelmek isteyecektir. Hatta ben büyük olasılıkla 2 kişi gelirim, kuzenimi de yanıma alırım, giderken hanım ve çocukları Nurdağı'na kayınvalideye bırakırız, dönüşte de alırız.

"Gaziantep - Şehitkamil" konusundaki ve FaceBook sayfamdaki resimler (yer: ADANA'nın en güneyi, Hadırlı'daki kebapçılardan da 2 km sonra, UMUT KASABI, yemek "kilo" hesabı, ona göre...).

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: soda23

Antep dedinizde canım kebap lahmacun falan çekti

Allah'ıma Şükür Adana'dayım...!!!

DİKKAT! ADANALI!

Gaziantep Buluşması (Hatay - Adana - K.maraş ve çevre iller )

• Sırf yiyip içmeye bizim şu Abant buluşmasıni Antep'e mi kaydırsak :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Kahramanmaraş'ta, Osmaniye'de, Adana'da, Gaziantep'de ve Antakya'da PASSAT / PASSAT VARIANT sahibi arkadaşlar var, onlar da gelmek isteyecektir. Hatta ben büyük olasılıkla 2 kişi gelirim, kuzenimi de yanıma alırım, giderken hanım ve çocukları Nurdağı'na kayınvalideye bırakırız, dönüşte de alırız.

"Gaziantep - Şehitkamil" konusundaki ve FaceBook sayfamdaki resimler (yer: ADANA'nın en güneyi, Hadırlı'daki kebapçılardan da 2 km sonra, UMUT KASABI, yemek "kilo" hesabı, ona göre...).
    ]

Umut kasabında da mı buluşsak? Tam benim aradığım yer :)))

kesbî arkadaş ve Taner Abi'nin min 2 kişi olmasıyla sayı 7+ olmuştur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sapultra

Sırf yiyip içmeye bizim şu Abant buluşmasıni Antep'e mi kaydırsak :)

Abi nasıl güzel olur biliyor musun. Ama yedek araba götürmek lazım giderken sığdığımız arabalara dönüşte zor sığarız.

Bir de muharrem, coşkun ve yusuf'u farklı arabalara dağıtmak lazım.
  • memleket NURDAĞI ama şimdi HATAY ın bi ilçesindeyim kebap konusunda buralarda iyi üstüne de künefe olursa tamam dır.

Taner bey passat ınızın ilanını görmüştüm nette nurdağı gözüküyordu adres forumdan isminizi çokça görüyordum nurdağlı oldugunuzu düşünmüştüm eşiniz bizim memlekettenmiş.KIsmet olursa tanışmak isterim sizinle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: chncnyhn

quote:

Orijinalden alıntı: sapultra

Sırf yiyip içmeye bizim şu Abant buluşmasıni Antep'e mi kaydırsak :)

Abi nasıl güzel olur biliyor musun. Ama yedek araba götürmek lazım giderken sığdığımız arabalara dönüşte zor sığarız.

Bir de muharrem, coşkun ve yusuf'u farklı arabalara dağıtmak lazım.

Kerem'i arayalım Polo gti'da 6 kişi gider 5 kişi döneriz :) Muharremle Yusuf insigniayla gelir ikisi :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buluşma konusu açılmış ama kebaptan baklavadan bahsediyorsunuz. Ayıp ama yiyen var yiyemeyen var..!

Ben 2 aydır lahmacun, iskender diye kıvranıyorum haberiniz var mı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: seizure

Buluşma konusu açılmış ama kebaptan baklavadan bahsediyorsunuz. Ayıp ama yiyen var yiyemeyen var..!

Ben 2 aydır lahmacun, iskender diye kıvranıyorum haberiniz var mı.

Buyur gel misafirimiz ol .

Tostu Kadir'de tost olabilir fakat ben künefesini beğenmiyorum fıstığı dolduruyor ama künefesi güzel değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: halilcc

memleket NURDAĞI ama şimdi HATAY ın bi ilçesindeyim kebap konusunda buralarda iyi üstüne de künefe olursa tamam dır.

Taner bey passat ınızın ilanını görmüştüm nette nurdağı gözüküyordu adres forumdan isminizi çokça görüyordum nurdağlı oldugunuzu düşünmüştüm eşiniz bizim memlekettenmiş.KIsmet olursa tanışmak isterim sizinle.

Evet, 1.6 TDI VARIANT'ı aldığımda 1.4 TSI'yi bir arkadaşımın üzerine yapmıştım, 1 ay geçmesine ve fiyatı 41.000 TL'ye düşürmesine rağmen satamamıştı, "hava yastıkları açıldığından" (sanki aracı hava yastıkları açık vaziyette satıyordum), sonra ben de paralel ilan verdim, Adana yerine Nurdağı yazdım ama ilanda aracın Adana'da olduğunu da belirttim. Neyse ki araç ne demek istediğimi anlayan ve kıymetini bilen, aracı aldıktan sonra da foruma giren genç bir aile babası arkadaşımıza gitti. Sürekli resimlerini paylaşır, görünce çok seviniyorum, 4 yıl kullandım ve 1.4 TSI o çok hasret kaldığı uzun yolculukları yeni sahibi sayesinde doya doya yapabiliyor.

Hatay'da yemek için kat'i surette sadece Harbiye'deki ÖZCİHAN OTEL'in lokantasını veya BOĞAZİÇİ LOKANTASINı veya (ama bu çok çok özel ve nadir bir davet veya toplantı için geçerli olur) HİDRO TURİSTİK TESİSLERİNİ tercih ederiz ki saydıklarımın sonuncusu "ÖLMEDEN ÖNCE GİDİLMESİ GEREKEN 10 YER" arasına rahat rahat girer.

Eşimin Nurdağı'ndan olduğunu konuşmuştuk, hatırlıyorum. Yukarı Olucak köyünden hatta. Kayınbiraderimle Nurdağı'na dikilen Rüzgar Enerjisi Santraline de bakmaya gitmiş, o tesisası oraya taşıyan lojistiğe hayran kalmıştım. Gaziantep toplantısı tarih ve yer kesinlik kazanırsa gelmek için elimden geleni yaparım. İnşallah sizinle ve forumdan katılan herkesle tanışma fırsatı olur. Arzu eden olursa "İnsan Benzini" de getirebilirim.

Adana'dan selam ve sevgiler,

Taner Göde

• quote:

Taner Abi sanayiden girdi direk Tostçu Kadir ile.. :)

@mosan : Antep'te misin çevre illerden birinde misin hocam?

Buğrahan ve ben Antep'teyiz (hazır ve nazır)
    Taner Abi niyetli ve büyük ihtimalle gelir.
    SSamet. nickli arkadaş Maraş'tan rahat rahat gelir.

bu durumda şimdilik 4 kişiyiz :)

Gaziantepliyim hocam.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.