Şimdi Ara

Gaziantep Buluşması (Hatay - Adana - K.maraş ve çevre iller ) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
161
Cevap
0
Favori
5.473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yazın bir buluşma daha olursa maraştan 1 kişi daha var =)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m4n6a -- 10 Mart 2012; 1:22:57 >
  • Olası Antep ve Adana buluşmalarını yaz gelmeden yapmak lazım. Yanarız

Yazın yaylavari, soğuksuyu bulunan biryerlere gitmeli
  • orası k.maraş göksun ve andırın başkonuş yaylası işte :DD
  • buluşma ne oldu beyler?
  • Bekliyoruz hala. Artık havalarda düzeldi olabilir aslında
  • Dostlar,

Yeni araba alma arefesindeyim, terslik olmazsa salı günü teslim alacağım. hafta içi veya haftasonu büyük ihtimalle maraş'a bir gidip geleceğim keyfi. Maraşlı forumdaşlara duyurulur.

Bunun dışında artık haftasonu bir Antep buluşması yapalım isterseniz gelecek hafta pazar günü? Antep uşaklarının pazar günü işi olur yalnız (uşak lafından alınmayın sakın tüm antepli arkadaşlarım bu şekilde konuşuyor) PAzar günü bağ evi, dülük baba işimiz olur derlerse cumartesiye de buluşulabilir.

Cumartesi veya Pazar durumuna karar verelim. 31mart-1nisan. Buluşup birer çay-kahve içip tanışalım, ne dersiniz?
  • Cumartesi daha uygun herhalde.

Hayırlı olsun ne alıyosun abi
  • Yeni civic aldım Samet'çim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dr_suphiba

Yeni civic aldım Samet'çim.

Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin.

Gelmeden önce haber ver abi belki görüşürüz diğer arkadaşlarada haber veririz
  • Sağol Samet, telefon numaranı yollayabilirsen bir akşam üzeri 5-5.30 gibi rahatsız edebilirim seni..
  • hatay da iki yılı aşkın bir süre üniversitede görev yaptım oraları sevdim ama ordan ayrılıp teksasa yerleştiğim için maalesef gelemem
    sizleri takip ediyor olacağım keyfini çıkarın
  • quote:

Orijinalden alıntı: miraculous

hatay da iki yılı aşkın bir süre üniversitede görev yaptım oraları sevdim ama ordan ayrılıp teksasa yerleştiğim için maalesef gelemem

Komik olacak ama ben bir tıp çalışmasına katılmak için gerekli koşulları sağlayabilirsem 2 ay kadar Teksas'a geleceğim, bakarsınız orada 2 kişilik bir Teksas buluşması ile foruma damga vururuz

• quote:

quote:

hatay da iki yılı aşkın bir süre üniversitede görev yaptım oraları sevdim ama ordan ayrılıp teksasa yerleştiğim için maalesef gelemem

Komik olacak ama ben bir tıp çalışmasına katılmak için gerekli koşulları sağlayabilirsem 2 ay kadar Teksas'a geleceğim, bakarsınız orada 2 kişilik bir Teksas buluşması ile foruma damga vururuz

tesadüfün böylesi
    Teksasın neresine geleceksiniz biliyorsunuz neredeyse Türkiye kadar büyüklüğe sahip bir eyalet ben midland teyim tıp çalışmanız buralara yakın yerlerde olursa görüşme ihtimalimiz daha bir kuvvetli olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi miraculous -- 25 Mart 2012; 1:26:51 >

• quote:

quote:

quote:

tesadüfün böylesi
    Teksasın neresine geleceksiniz biliyorsunuz neredeyse Türkiye kadar büyüklüğe sahip bir eyalet ben midland teyim tıp çalışmanız buralara yakın yerlerde olursa görüşme ihtimalimiz daha bir kuvvetli olur

Dallas Nephrology Associates
    DNA Bishop Office
    1150 North Bishop Avenue Suite 100
    Dallas, TX 75208

google mapse göre yaklaşık 270mil kadar uzak midlande

• quote:

quote:

quote:

quote:

tesadüfün böylesi

Dallas Nephrology Associates
    DNA Bishop Office
    1150 North Bishop Avenue Suite 100
    Dallas, TX 75208

google mapse göre yaklaşık 270mil kadar uzak midlande

texas ölçülerine göre yakınıma geliyormuşsunuz
    bir texas buluşması gerçekleşecek gibi
    ben buraya bir hafta kadar önce geldim halletmem gereken önemli işlerim var onlarla uğraşıyorum umarım siz gelene kadar üstesinden gelebilirim

• Gaziantep?! Ses verin bu haftasonu buluşalım mı?
  • quote:

Gaziantep?! Ses verin bu haftasonu buluşalım mı?

Suphicim doluşun arabalara gelin Ankaraya bi güzel ağırlayalım sizi burada. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: haluk 23

quote:

Gaziantep?! Ses verin bu haftasonu buluşalım mı?

Suphicim doluşun arabalara gelin Ankaraya bi güzel ağırlayalım sizi burada. :)

Abi Salı günü canavarı alayım Tus'a arabayla geleceğim gibi.. 23nisanın olduğu haftasonu orda olursanız videolu bir test sürüşü yaparız;)
  • quote:

hayırlı olsun, kazasız belasız sürüşler diliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kuseyr

quote:

hayırlı olsun, kazasız belasız sürüşler diliyorum.

Teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.