Şimdi Ara

Gaziantep Buluşması (Hatay - Adana - K.maraş ve çevre iller ) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
161
Cevap
0
Favori
5.473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Buluşma ne oldu :) Bu hafta sonu adanaya gidicem eger saatler uyarsa bende katılabilirim :)
  • Buluşma yalan oldu sanırsam
  • quote:

Orijinalden alıntı: kesbi

Buluşma yalan oldu sanırsam

Bilemicem hocam bu hafta sonu karaman ordanda adanaya geçmeyi düşünüyorum :) buluşma olursa katılırım
  • yalan olmasın..

haftasonu buluşalım desek.. kimler gelir? cuma-cumartesi veya pazar. bir yerde 1-2 saat oturup tanışalım dilerseniz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: dr_suphiba

yalan olmasın..

haftasonu buluşalım desek.. kimler gelir? cuma-cumartesi veya pazar. bir yerde 1-2 saat oturup tanışalım dilerseniz..

Hocam ben pazar günü en fazla 3 e kadar adanada durabilirim sonra tekrar istanbula yola koyulcam :)

Adana içi pazar öglen 2 3 e kadar bir etkinlik olursa katılırım seve seve :)
  • bu hafta cumartesi gaziantep de olacağım.arkadaşla birlikte hanımları sankopark a bırakıp buluşma olursa kaçıp gelebilirim.
  • Cumartesi iş arkadaşlarımla piknik planladık. Pazar olursa gelebilirim sanırım. Tabi gelmemi isterseniz
  • quote:

Cumartesi iş arkadaşlarımla piknik planladık. Pazar olursa gelebilirim sanırım. Tabi gelmemi isterseniz

istemek nedir abicim tabi ki isteriz. pikniğin ne zaman?? öğleden sonra bir satte ise 14 gibi sankoparkın karşısındaki cıncıkta toparlanıp 1 saat kadar çay kahve (isteyen olursa bira) içebiliriz. Tuncay beyler de gelirler ne dersin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yek_ka

quote:

yalan olmasın..

Hocam ben pazar günü en fazla 3 e kadar adanada durabilirim sonra tekrar istanbula yola koyulcam :)

hocam Anttep'te bir toparlanalım da önce.. ;)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yek_ka

quote:

yalan olmasın..

hocam Anttep'te bir toparlanalım da önce.. ;)

Hocam Güney anadolu ekibi sizlersiniz :)) Siz yeri belirleyeceksiniz tabikide ilk nerede kalabalıklık varsa orada buluşulur :)

• quote:

quote:

Cumartesi iş arkadaşlarımla piknik planladık. Pazar olursa gelebilirim sanırım. Tabi gelmemi isterseniz

istemek nedir abicim tabi ki isteriz. pikniğin ne zaman?? öğleden sonra bir satte ise 14 gibi sankoparkın karşısındaki cıncıkta toparlanıp 1 saat kadar çay kahve (isteyen olursa bira) içebiliriz. Tuncay beyler de gelirler ne dersin?

11 gibi buluşup Alleben Göletine gideceğiz inşallah. Mangal filan. Sabahtan da artık yazlık lastiklere geçeceğim. 2'de gelmem zor gibi.

• arkadaşlar antep de hangi lokantayı tavsiye edersiniz. Sosyetik olmayacak. ızgarası falan urfa yı aratmayacak. fiyatı orta halli bir yer önerisi bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuncay altuntoprak

arkadaşlar antep de hangi lokantayı tavsiye edersiniz. Sosyetik olmayacak. ızgarası falan urfa yı aratmayacak. fiyatı orta halli bir yer önerisi bekliyorum.

çulcuoğlunu severim, ancak genel olarak kelebekte yiyorum.

binevler tarafında sahibi suruçlu(sanırım) paşa mangalı var, urfa ciğeri yapıyorlar.

stadyum tarafında ciğerci mustafayı da önerebilirim.
  • quote:

quote:

quote:

11 gibi buluşup Alleben Göletine gideceğiz inşallah. Mangal filan. Sabahtan da artık yazlık lastiklere geçeceğim. 2'de gelmem zor gibi.

Hoca o yüzden sordum işte, akşam 5 uyarsa 5e çekeriz buluşmayı şu an sen ben ve bi ihtimal tuncay bey varız

cumartesi için gelebilecek forumdaş varsa ses versin..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tuncay altuntoprak

arkadaşlar antep de hangi lokantayı tavsiye edersiniz. Sosyetik olmayacak. ızgarası falan urfa yı aratmayacak. fiyatı orta halli bir yer önerisi bekliyorum.

çulcuoğlunu severim, ancak genel olarak kelebekte yiyorum.

binevler tarafında sahibi suruçlu(sanırım) paşa mangalı var, urfa ciğeri yapıyorlar.

stadyum tarafında ciğerci mustafayı da önerebilirim.

teşekkürler.kelebek dediğinizi google a kelebek gaziantep yazınca kelle paça falan çıkıyor. aynı yer mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dkerem2

BU pahalılıkta herkes kendi arabasıyla değilde toplanıp gelinse daha güzel olur kanısındayım. gönül isterki herkes kendi arabasıyla gelsin ama bu hem masraf hemde trafik sorunu oluşturur. adana-gaziantep 230 km ortalama 100 tl lpg yada mazot yakar.

yemek olayını bilmemde tatlıda ben erçelebi kadayıfçısını tek geçerim

bende erçelebiliyi tek geçiyorum,üçler kebap baklavada gercekten cok iyi yer olarakta fena degil..
  • Mehmet usta var kızılay kan merkezinin karşısı. Orda küşleme yemezseniz 15-18 gibi çıkarsınız. Yoksa kişi başı 25'i bulur. Benim araba code 16 hatası veriyor. Sanırım stop lambası patladı. Ama emin değilim. Bizim piknik işi de sallantıya girdi. Cuma günü haber vereyim ben size ama büyük ihtimalle gelirim. Bu ay 3. defa hastaneye gittim. Kartta bile limit kalmadı.
  • bulusma unutulmus herhalde ama olursa ben de varim.
  • Uygun zamanı bekliyoruz
  • Bu ara çamur yapıyor buraya. Hiç uygun değil.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.