Şimdi Ara

Gaziantep'e Gidiyorum Sorularım Var (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: -Kesha-

Gaziantepliyim. Gaziantep tıpta okuyorum. Sabah metanette beyran iç. Zekeriya ustada katmer ye mutlaka. Tahmis kahvesi ünlüdür Gaziantepte metanete yakın bir yer. Gaziantep yemeklerini yemek istiyorsan Aşinaya git. Baklava için üstteki arkadaşa katılıyorum Koçak en iyisi.

adam sabah 5 de metanetemı gıtsın , lahmacun ıcın mutlaka cıtır lahmacuna gıt
  • quote:

Orijinalden alıntı: frknyvz

Gulluoglu ne ya

Yemek için imam çağdaş

Güllüoğlunda hakli olabilirsin ama İmam Çağdaş i bilmeyen Gaziantepli yoktur...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • metanette beyran içmeyeceksen gitme boşa imam çağdaş dan baklava ye oralarda ki müzileri gez bitti işte
  • 7 yıldır Gaziantep'te okuyorum.. Özelden sorabilirsin
  • Suriyeli baklava yemelisin
  • Arkadaslar cok tesekkurler yardiminiz icin.mesela citir lahmacun demissiniz nerededir burasi yani birden cok yerde vardir diye dusundum isminden dolayi da.tekrardan tesekkurler

• quote:

Orijinalden alıntı: Elania

Arkadaslar cok tesekkurler yardiminiz icin.mesela citir lahmacun demissiniz nerededir burasi yani birden cok yerde vardir diye dusundum isminden dolayi da.tekrardan tesekkurler

Yeşil suda in hocam
    Şehitler abidesi var oradan aşağı merdivenle in sağ tarafta gümüşculer vardır aşağıya doğru in ve sağa dön görürsün zaten direk kime sorsan tarif ederler.
    Öğretmen evinin bulunduğu yer Yeşil sudur
    Çıtır lahmacun özel hayat hastanesinin arka sokağında bulunur yeri oldukça basittir

• Tesekkurler hocam zaman kalirsa ugrarim

• Hayvanat bahçesi var ben kampla gitmiştim baya büyük

• Baklava için Koçak
    Yemek için İmam Çağdaş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kimsede dememiş fıstıklı olsun diye...
  • Sabah namazında kalkın Metanet'e gidin. Beyranınızı için. Bu saate beyran mı içilir yorum deme yer bile bulamayabilirsin.

Ardından çıtır antep lahmacunu söyleyin. (antep lahmacunu türkiyenin en güzel lahmacunudur içinde soğan salça felan olmaz)

En lezzetli kebabı Bulvar Kebapta yiyebilirsin. Lokasyonu binevler caddesi üzerindedir. Maraş taraklı yiyyin orada. Türkiyenin hiç bir yerinde bu lezzeti bulamazsınız.

Antepde dürümlerde çok lezzetlidir. Kavurma, ciğer dürümü deneyin. Nohut dürümünde tadına bakın mutlaka. Türkiyede başka bir yerde yoktur.

Tatlı olarak koçak baklavaya gidin. Çetinkaya'ya yakındır. Türkiyenin en lezzetli baklavasu koçak baklavadadır. İmam çağdaşa boş yere gidip paranızı kaptırmayın. Ha lezzetli mi lezzetli. Ama koçak çok daha iyi.

Fıstık olarak çarşıda her yer iyidir. İstediğiniz yerden alabilirsiniz.

Zeugma mozaik müzesi var. Dünyada tek. bilmem kaç binlik mozaikler var. orayıda ziyaret edebilirsiniz.

Hayvanat bahçesi tr nin en büyük hayvanat bahçesi idi yanlış hatırlamıyorsam.

Onun harici çarşıda bir çok han var. Kuru baharat olarak çok iyi hanlar var. Kurutululmuş olarakta stok alabilirsiniz.

Ek olarakda tramvay ile şehrin bir çok noktasına ulaşım mevcut. Bu saydığım yerlerin çoğuna tramvay ile gidebilirsiniz.

Acil bir şey olursa forumdan mesaj yolla. Yardımcı olmaya çalışırız

• Forumda da maşallah gaziantep i bilmeyen yok

• Gezılecek ne var antep te hep bılındık seyler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elania

yazdımda genelda marka yapmış yerler çıkıyor ama esnaf lokantaları daha da güzeldir diye düşündüm o yüzden sorıyım dedim

Nohut dürümcü recep usta var tavsiye ederim. Bende birazdan dişçi için gaziantebe gideceğim.

• Elania kullanıcısına yanıt
    Gaziantep deyim sorularınız varsa sorabilirsiniz.
  • Baya bi antepli varmış burada

Hocam forum avm nin oralarda ciğer kavurma yemeden dönme. Bide stadın altındaki kebapçıları çok beğenirdim.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.