Burak abi mi diyeyim yoksa Marmara Üniversitesi Matbaa Öğretmenliği Yaş 21 - Okul yeni bitti gidiyoruz hemen
quote:
Orjinalden alıntı: arif231
quote:
Orjinalden alıntı: CrImInAl
15 dk rötar koydum uçağa :)
Aynı uçaktayız yani.
Arif senin okul bölüm nedir?
Benim kocaeli Elektronik Haberleşme Mühendisliği
Doğum 1980
Burak abi mi diyeyim yoksa Marmara Üniversitesi Matbaa Öğretmenliği Yaş 21 - Okul yeni bitti gidiyoruz hemen
Estağfurullah Arif.Hepimizin baki kalan kardeşliği.Bir an önce giderek doğrusunu yapıyorsun zaman geçtikçe zorlaşıyor.
quote:
quote:
quote:
Aynı uçaktayız yani.
Doğum 1980
Estağfurullah Arif.Hepimizin baki kalan kardeşliği.Bir an önce giderek doğrusunu yapıyorsun zaman geçtikçe zorlaşıyor.
Sağol Hocam uçaktan indiğimizde bir şekilde birbirimizi buluruz yukarıdaki arkadaşla beraber üçümüz hareket ederiz
Ben şimdi müsadenizle bir saçları kestirip geleyim
yaw beyler nası tanıyacaz birbirimizi?
CrImInAl hazır traş olmuşken sen bi resim at kısa saçlı :)
quote:
quote:
quote:
quote:
Aynı uçaktayız yani.
Doğum 1980
Sağol Hocam uçaktan indiğimizde bir şekilde birbirimizi buluruz yukarıdaki arkadaşla beraber üçümüz hareket ederiz
Ben şimdi müsadenizle bir saçları kestirip geleyim
İlham msn'den atıyorum deşifre olmayalım:)
Arif gelince msni PM at sanada yollayayım.
beyler neler getirceksiniz çantalarda??
herkes yassın bisi unutan ark lar varsa geç olmadan temin edebilir..
beyler ben ankaradan hareket etcem. salı akşamı biner sabah orada olurum. orada buluşup birliğe teslim olmak daha iyi olur. ama nerde nasıl buluşacağız bilemiyorum. ama 3 kişinin aynı uçağa denk gelmesi süper olmuş.
çarşamba öğlen buluşmak için bi formül ayarlayalım ne dersiniz?
don atlet içlik çorap traş malz. diş fırçası ayakkabı boyası elbise askısı poşeti havlu dolap kilidi boyun cuzdanı
bide nüfus cüzd. izin kağıdı ile dosyanızı unutmayın beyler
quote:
Orjinalden alıntı: rushknotson
quote:
Orjinalden alıntı: papawaigo
beyler ben ankaradan hareket etcem. salı akşamı biner sabah orada olurum. orada buluşup birliğe teslim olmak daha iyi olur. ama nerde nasıl buluşacağız bilemiyorum. ama 3 kişinin aynı uçağa denk gelmesi süper olmuş.
çarşamba öğlen buluşmak için bi formül ayarlayalım ne dersiniz?
papawaigo bn ismrden gelcem,çarsmba gndüz uçakta yer yok,muhtemeln salı aksamı otbse binerim ve çarsamba 11.30 da antep garajda olurmsum
quote:
Orjinalden alıntı: ilhamyyr
don atlet içlik çorap traş malz. diş fırçası ayakkabı boyası elbise askısı poşeti havlu dolap kilidi boyun cuzdanı
bide nüfus cüzd. izin kağıdı ile dosyanızı unutmayın beyler
quote:
ksın yapan ark lar botlar içn keçe ve dudak kremini tavsiye ediolar,unutulmasın..
telefonla birliği aradım şehir merkezindeymiş merkeze ulaş kime sorsan gösterir dedi kaç kişi olacağımızı bilmiodu santraldeki arkadaş.
Arkadaşlar ben yanıma aldıklarımı yazayım isterseniz... Gerçi beni 319. dönemin başlığından takip edenler bilir kendimi Doğu'ya düşmeye göre hazırlamıştım ama Güneydoğu'ya düştük ne yapalım.
6 Adet Fanila Haki Rengi 6 Adet Boxer Haki Rengi 6 Adet Siyah Kışlık Çorap İçlik Haki Rengi Sabun Kutusu Tıraş Kutusu Bot Keçesi Bot Kilidi Çanta Kilidi Siyah Tükenmez kalem (Çok lazım olacak) Selpak Mendil Derby Tıraş Bıçağı Arka Tıraş Köpüğü Yatmak için eşofman takımı Terlik Banyo için Şort Diş Fırçası Diş Macunu Çengelli İğne Tırnak Makası Küçük Ayna Banyo Havlusu El ve Ayak Havlusu Şampuan Banyo Lifi Sabun Yara Bandı Cüzdan Ayakkabı Boyası
YANIMA ALMADIKLARIM ORDAN TEMİN ETMEYİ DÜŞÜNDÜKLERİM... (bazılarını girişte bize verebilirler)
Elbise askısı Elbise poşeti Kirli temiz çamaşır torbası kazak Spor için eşofman ve spor ayakkabı (Bunların birçok yerde tek tip olması açısından verildiğini duydum açıkcası yük etmekte istemediğim için ordan temin edeceğim bir şekilde) Dikiş Seti Eldiven Bere
Ayrıca krem ve ayaklar için pudra almayıda düşünüyorumda tam karar veremedim
quote:
Arkadaşlar ben yanıma aldıklarımı yazayım isterseniz... Gerçi beni 319. dönemin başlığından takip edenler bilir kendimi Doğu'ya düşmeye göre hazırlamıştım ama Güneydoğu'ya düştük ne yapalım.
6 Adet Fanila Haki Rengi 6 Adet Boxer Haki Rengi 6 Adet Siyah Kışlık Çorap İçlik Haki Rengi Sabun Kutusu Tıraş Kutusu Bot Keçesi Bot Kilidi Çanta Kilidi Siyah Tükenmez kalem (Çok lazım olacak) Selpak Mendil Derby Tıraş Bıçağı Arka Tıraş Köpüğü Yatmak için eşofman takımı Terlik Banyo için Şort Diş Fırçası Diş Macunu Çengelli İğne Tırnak Makası Küçük Ayna Banyo Havlusu El ve Ayak Havlusu Şampuan Banyo Lifi Sabun Yara Bandı Cüzdan Ayakkabı Boyası
YANIMA ALMADIKLARIM ORDAN TEMİN ETMEYİ DÜŞÜNDÜKLERİM... (bazılarını girişte bize verebilirler)
Elbise askısı Elbise poşeti Kirli temiz çamaşır torbası kazak Spor için eşofman ve spor ayakkabı (Bunların birçok yerde tek tip olması açısından verildiğini duydum açıkcası yük etmekte istemediğim için ordan temin edeceğim bir şekilde) Dikiş Seti Eldiven Bere
knka sen naptın yaavv
quote:
quote:
knka sen naptın yaavv
tertip dediğim gibi Doğu'ya düşmeyi canı gönülden istediğim için orda bulma sorunu olabilir diye alışverişi detaylı yapmıştım ama ne yapalım kısmet değilmiş... Ama bu malzemelerin hepsi birgün lazım olabilir
çok doorusunda,gelen ark lar listedeki çoğunun(pijma,içlik,terlk,bnyo hvlusu gbi)verildğini söledi,bide alabldğin kdar as al esyanı çnkü dolplar çok ufak dediler.. ama tbi yne sen bilrsn krdesm,sığmassa herkesin dolaba paylasırıs artık napalm
quote:
çok doorusunda,gelen ark lar listedeki çoğunun(pijma,içlik,terlk,bnyo hvlusu gbi)verildğini söledi,bide alabldğin kdar as al esyanı çnkü dolplar çok ufak dediler.. ama tbi yne sen bilrsn krdesm,sığmassa herkesin dolaba paylasırıs artık napalm
paylaşırız tabi tertip bugüne bugün asker arkadaşıyız
aynılarını bende aldım.
biletimi aldım yarın saat 23.00 seç turizm koltuk no 6, fazla firmada gitmiyormuş antepe. ankara antep 9 saat çekiyormuş
quote:
güncelllll
beyler bisi il jndarmadan ilçelere dağıtma gibi bi durum varmıs..??
varmı bi bilgisi olan ??
Arkadaşlar benim duyumumda o yönde... Acemiliğin ardından %80 Gaziantep'in diğer ilçelerindeki Jandarma karakollarına düşeceğiz. Tabi bazılarımız il Jandarma'da kalacakmış.
Gidebileceğimiz yerler:
Araban İlçe Jandarma Komutanlığı İslahiye İlçe Jandarma Komutanlığı Karkamış İlçe Jandarma Komutanlığı Nizip İlçe Jandarma Komutanlığı Nurdağı İlçe Jandarma Komutanlığı Oğuzeli İlçe Jandarma Komutanlığı Şahinbey İlçe Jandarma Komutanlığı Şehitkamil İlçe Jandarma Komutanlığı Yavuzeli İlçe Jandarma Komutanlığı Cezaevi Bölük Komutanlığı
Ayrıca hayalimde Jandarma Komando Astteğmen olmak vardı... Ama kısa dönemde de tercihim kesinlikle Jandarma'ydı. En azından bu isteğin gerçekleşmiş olduğuna çok sevinçliyim. Bitli Piyade (Tabi işin şakası) olmaktan bin kat daha iyidir arkadaşlar Jandarma olmak bence