Şimdi Ara

Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı na Gidecek Olanlar buraya (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
1
Favori
23.498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Istihbarat

Arkadaşlar benim duyumumda o yönde... Acemiliğin ardından %80 Gaziantep'in diğer ilçelerindeki Jandarma karakollarına düşeceğiz. Tabi bazılarımız il Jandarma'da kalacakmış.

Gidebileceğimiz yerler:

Araban İlçe Jandarma Komutanlığı
    İslahiye İlçe Jandarma Komutanlığı
    Karkamış İlçe Jandarma Komutanlığı
    Nizip İlçe Jandarma Komutanlığı
    Nurdağı İlçe Jandarma Komutanlığı
    Oğuzeli İlçe Jandarma Komutanlığı
    Şahinbey İlçe Jandarma Komutanlığı
    Şehitkamil İlçe Jandarma Komutanlığı
    Yavuzeli İlçe Jandarma Komutanlığı
    Cezaevi Bölük Komutanlığı

Ayrıca hayalimde Jandarma Komando Astteğmen olmak vardı... Ama kısa dönemde de tercihim kesinlikle Jandarma'ydı. En azından bu isteğin gerçekleşmiş olduğuna çok sevinçliyim. Bitli Piyade (Tabi işin şakası) olmaktan bin kat daha iyidir arkadaşlar Jandarma olmak bence

Alıntıları Göster
    ama 30 gün aynı yerdeyiz.

quote:

Orjinalden alıntı: arif231

Arkadaşlar benim duyumumda o yönde... Acemiliğin ardından %80 Gaziantep'in diğer ilçelerindeki Jandarma karakollarına düşeceğiz. Tabi bazılarımız il Jandarma'da kalacakmış.

Gidebileceğimiz yerler:

Ayrıca hayalimde Jandarma Komando Astteğmen olmak vardı... Ama kısa dönemde de tercihim kesinlikle Jandarma'ydı. En azından bu isteğin gerçekleşmiş olduğuna çok sevinçliyim. Bitli Piyade (Tabi işin şakası) olmaktan bin kat daha iyidir arkadaşlar Jandarma olmak bence

• quote:

Orijinalden alıntı: papawaigo

ama 30 gün aynı yerdeyiz.

quote:

Gidebileceğimiz yerler:

Alıntıları Göster
    saçları da kestirdik inşallah otobüsten iner inmez alıp götürmezler. sabah saat 8 de antepteyim öğlene kadar gezip öğleden sonra teslim olmakisterim. inzibatlar yakalarsa yapacak bişi yok. seve seve

• quote:

Orijinalden alıntı: papawaigo

saçları da kestirdik inşallah otobüsten iner inmez alıp götürmezler. sabah saat 8 de antepteyim öğlene kadar gezip öğleden sonra teslim olmakisterim. inzibatlar yakalarsa yapacak bişi yok. seve seve

Alıntıları Göster
    Uçakla gelecek arkadaşlar bugün msn'de görüşmemiz artık zor sanırım. Malum son gün dolayısı ile eş dost ziyaretleri derken yarın yola çıkacağız. Uçaktan indiğimizde bir şekilde buluşuruz inşallah. Beni tanırsınız zaten tam asker tıraşı oldum ve elimde de büyük bir spor çanta olacak

Habil ve rushknotson arkadaşlar sizlerlede orda görüşürüz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Istihbarat -- 11 Aralık 2007; 17:25:48 >

• quote:

Uçakla gelecek arkadaşlar bugün msn'de görüşmemiz artık zor sanırım. Malum son gün dolayısı ile eş dost ziyaretleri derken yarın yola çıkacağız. Uçaktan indiğimizde bir şekilde buluşuruz inşallah. Beni tanırsınız zaten tam asker tıraşı oldum ve elimde de büyük bir spor çanta olacak

Alıntıları Göster
    arkadaşlar ben de gaziantep il jandarmada'yım.. sabah 9:30 onur air ile gidecem kısmetse.. havaalanında olmadı antep'de görüşmek üzere..

• quote:

Orijinalden alıntı: bukla

arkadaşlar ben de gaziantep il jandarmada'yım.. sabah 9:30 onur air ile gidecem kısmetse.. havaalanında olmadı antep'de görüşmek üzere..

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: bukla

Şuan senle beraber 4 kişi aynı uçaktayız tertip. Ki bu forumu bilmeyenlerdende bir hayli o uçakta asker vardır muhtemelen. İnşallah bir şekilde birbirimizi buluruz

Ne dersiniz belkide bizi almak için İnzibatları gönderirler Havaalanına

• quote:

Alıntıları Göster
    orda görüşürüz
    quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: shift_rk

quote:

Orjinalden alıntı: ilhamyyr

don
    atlet
    içlik
    çorap
    traş malz.
    diş fırçası
    ayakkabı boyası
    elbise askısı poşeti
    havlu
    dolap kilidi
    boyun cuzdanı

bide nüfus cüzd. izin kağıdı ile dosyanızı unutmayın beyler

quote:

Orjinalden alıntı: rushknotson

beyler neler getirceksiniz çantalarda??

herkes yassın bisi unutan ark lar varsa geç olmadan temin edebilir..

ksın yapan ark lar botlar içn keçe ve dudak kremini tavsiye ediolar,unutulmasın..

Alıntıları Göster
    25 aralık 2007 il jandarma Gaziantep Şöför ibrahim BODUR 0555 2843007 hayırlı teskereler hepimize şafak 14 ay hehehe

• quote:

Orijinalden alıntı: RedSword

25 aralık 2007 il jandarma Gaziantep Şöför ibrahim BODUR 0555 2843007 hayırlı teskereler hepimize şafak 14 ay hehehe

Alıntıları Göster
    arkadaşlar mesajınızı biraz geç gördüm.bende askerliğimi gaziantep il jandarma komutanlığında yaptım.karkamış il jandarma alayı veya şehitkamile düşebiliosanız ne mutlu.ama allah şahinbeye düşürmesin inşallah sizi:)) yoksa oğuzhan üsteğmenden çok çekersiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: gumuscu

arkadaşlar mesajınızı biraz geç gördüm.bende askerliğimi gaziantep il jandarma komutanlığında yaptım.karkamış il jandarma alayı veya şehitkamile düşebiliosanız ne mutlu.ama allah şahinbeye düşürmesin inşallah sizi:)) yoksa oğuzhan üsteğmenden çok çekersiniz.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar 321. dönem G.antep İl J. K.lığı'na gidecekler buraya yazsın tanışalım.

**********(Yeni Mesaj Alanı Açtım 321. Dönemler İçin Arkadaşlar Ordan Görüşelim)*********

http://forum.donanimhaber.com/m_22481604/tm.htm

Msn de ekleyebiliriz .
    Msn:spectral006@hotmail.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _spectral_ -- 10 Nisan 2008; 14:15:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: _spectral_

Arkadaşlar 321. dönem G.antep İl J. K.lığı'na gidecekler buraya yazsın tanışalım.

**********(Yeni Mesaj Alanı Açtım 321. Dönemler İçin Arkadaşlar Ordan Görüşelim)*********

http://forum.donanimhaber.com/m_22481604/tm.htm

Msn de ekleyebiliriz .
    Msn:spectral006@hotmail.com

Alıntıları Göster
    Evet varmı Antep...

• quote:

Orijinalden alıntı: murtaza

Evet varmı Antep...

Alıntıları Göster
    Gaziantep 5. Zırhlı Komutanlığı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Öz...

Gaziantep 5. Zırhlı Komutanlığı

Alıntıları Göster
    antep il jandarma ankaradan nasıl gidecez hepinize hayırlı tezkereler
  • quote:

Orijinalden alıntı: avcı murat

antep il jandarma ankaradan nasıl gidecez hepinize hayırlı tezkereler

Alıntıları Göster
    gaziantep il jandarma er taha tiryaki
    buyrun benim:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: tiryaki13

gaziantep il jandarma er taha tiryaki
    buyrun benim:D

Alıntıları Göster
    ben maraşa akrabamın yanına gidicem onlar götürcek antepe, şimdi maraşta terminalde inzibatlar problem yaparmı bilgisi olan varmı bu inzibat konusunda?? sonucta izin belgemizde aksam 5 e kadar teslim olacak yazıyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: tiryaki13

ben maraşa akrabamın yanına gidicem onlar götürcek antepe, şimdi maraşta terminalde inzibatlar problem yaparmı bilgisi olan varmı bu inzibat konusunda?? sonucta izin belgemizde aksam 5 e kadar teslim olacak yazıyo

Alıntıları Göster
    biraz hort oalcak ama ben de geliyorum. kısa dönem er olarak :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dinçer

biraz hort oalcak ama ben de geliyorum. kısa dönem er olarak :)

Alıntıları Göster
    Bende 5'İNCİ ZH. TUG. K.LIĞI GAZİANTEP'e düştüm. Herhangi bir bilgisi olan birileri bilgi verirse çok sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: RAN99

Bende 5'İNCİ ZH. TUG. K.LIĞI GAZİANTEP'e düştüm. Herhangi bir bilgisi olan birileri bilgi verirse çok sevinirim

Alıntıları Göster
    koca forumda bi biz çıktık bu dönem anlaşılan :) biz de ayrı yerlere çıkmışız :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dinçer

koca forumda bi biz çıktık bu dönem anlaşılan :) biz de ayrı yerlere çıkmışız :)

Alıntıları Göster
    benim oraya giden 3 kişi daha var tertip, kesin senin oraya giden birileri vardır
  • quote:

Orijinalden alıntı: RAN99

benim oraya giden 3 kişi daha var tertip, kesin senin oraya giden birileri vardır

Alıntıları Göster
    bir sürü yemek yiyin çarşı izninde.

mesela sabah katmer

nohut dürümü

beyran ya da paça

baklava

lahmacun

kesin tadın. antep te yemek yenir. söyleyeyim. diğer şehirlerde yediklerinize benzemez

• quote:

Orijinalden alıntı: erdemlix

bir sürü yemek yiyin çarşı izninde.

mesela sabah katmer

nohut dürümü

beyran ya da paça

baklava

lahmacun

kesin tadın. antep te yemek yenir. söyleyeyim. diğer şehirlerde yediklerinize benzemez

Alıntıları Göster
    Bana antep il jandarma hakkında biraz bilgi verebilcek üst dönemlerden birileri var mı acaba forumda ?

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.