Ben sana şimdi anlatsam eski sağlık sistemimizin! nasıl olduğunu sen daha fazla yazarsın. Dünya'nın herhangi bir ülkesinden Türkiye'ye gelmeyen veya gelmek istemeyen hasta varmıdır? Ne için geliyorlar bize? Kara kaşımıza kara gözümüze mi? İyiye iyi demeyi öğren. Bu saatten sonra sana izahatmı vereceğiz? Yaş kaç? (Olgunluk ve idrak yaşı) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Gaziantep Şehir Hastanesi’nde Skandal: Kalp Krizi Geçiren Hasta İhmal Sonucu Hayatını Kaybetti (2. sayfa)
-
-
Sen hiç hastanede senet imzalamamışsın galiba.
Bugün vereceğin tek şey kimlik numaran.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Olgunluk ve idrak yaşımıza benim mesajımı ve senin cevaben yazdığın bu mesajı okuyanlar karar versin. Farklı frekanslardayız. Ben burada ülkeler arası sağlık sistemi tartışması yapmıyorum.
Klasik lafları ezberlemişin boyuna sallıyon elalem de seni görüyor. Rezil rüsva oluyorsun haberin olsun
Dün hastaneye başvurduğun da
Memursan Kurum hastanesine
İşcıysen Ssk hastanesine
Serbest çalışan esnaf isen Bağkurun anlaştıği hastaneye cebinden masrafını hastaneye ödeyip (paran o an yoksa senet ile )muyene-tedavini oluyordun.
Tekrar yazayım: Bugün kimlik numaranı ver yeter.
Ha yine de beğenmediğin bişey varsa ki illa vardır hadi kişi başı hekim sayısı bizi ikiye katlayan Avrupa ve Amerikaya.
Oralar da herşey o kadar mukemmel ki! Tadından yenmiyor.
Nerde biliyorsun diye soracağını biliyorum şöyle söyleyeyim içindeyim.
Ama yine de beğenmediğinden adım gibi emin olabilirim.
Beğenmemek için milyon tane bahane de yazabilirsin.
Bundan da eminim.
Diğer yazıları mı iyi oku.
o zamanlar bekleyip bir şekilde muayene oluyorduk.sıra muhakkak geliyordu.şimdi suriyesiz kardeşlerimizin sayesinde 15 gün sonraya randavu alabilirsek ne mutlu bize.
-
Huzurevi sakini "şimdi sürünüyorduk emme eskiden daha çok sürünüyorduk yeenim" diye insanları ikna etmeye uğraşıyor.
-
suriler karşılıgında nereye gittigi belli olmayan milyar eurolar alındı akp ye oy vermiyenlere geçmiş olsun
-
Terör her yerde demek ki.
Dünyada kendi vatandaşlarına (bizim ülke haricinde) üvey evlat muamelesi yapıp sığınmacılara kolaylık sağlayan kaç tane ülke var, merak ediyorum açıkçası
Allah rahmet eylesin.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Şöyle olsaydı böyle olurdu demek kolay, ama işin içinde olmayan için karar vermek çok kolay. Vur abalıya....
Normal olan şeyde yanlış var denilemez. Kitabi olarak doğru olan şey pratikte bir işe yaramaz. Acile giden herkes acildir zaten. Kime öncelik tanıyacaksın; Pratikte ne kadar doğru iş yapsan da arada birileri kurban olacak. Sağlık sektöründe teoride ideal olan pratikte işe yaramaz. Çok gevşersen suistimal edilirsin, çok sıkarsan böyle birileri kurban olur. İnsanoğlu çok namkördür; insan sadece kendini düşünür; önce ben, sonra diğerleri zihniyeti geçerlidir.
Toplum toptan düzgün değilse hastane personeli napsın. Hasta iyi niyetli olur, sağlık çalışanı kötü niyetli olur. Sağlık personeli iyi niyetli olur, hasta kötü niyetli olur. Herkesin iyi niyetli olduğu bir sistem kurmak çok zor çok zor.
Burada suçlu sağlık personeli, bu durumda hasta ve hasta yakını kutsanır. Bir başka olayda hasta ve hasta yakını suçlu olur, sağlık çalışanı ve doktor kutsanır. Duruma göre pozisyon alan ve ifrat ve tefrit yapan bir toplum var. O yüzden neyin doğru neyin yanlış olduğunu tespit etmek mümkün değildir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
bukadar suriyelileri alip yogunluk olusturan akp
personel veya hasta suclu degil suclu akp
-
Hocam ciddi soracağım, dalga geçmek için değil. Bir cümlede anlatılabilecek şeyi otuz cümlede anlatmayı nasıl beceriyorsunuz?
Hocam temel eğitimim Türkçe dilinde olmadığı için devrik cümleler kurmak bende alışkanlık olmuş olabilir. Belki de ondandır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asau -- 7 Aralık 2024; 20:14:46 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X