Bildirim
Gaziantep Şehitkamil (2. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
İstanbul Bağcılar, Konya Karatay, Antep Şehit Kamil.. Bu üçü dehşet tehlikeli
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Beylikdüzü Bayrampaşa yorumunuz çok talihsiz olmuş.quote:
Orijinalden alıntı: CihangirCanavarı
Geçen istanbul dışından bir akrabam netten araç beğenmiş autopiada bi galericiden, evimin bitişiği olduğundan benden rica etti gittim aracı inceledim teste çıkardım ilandaki arabayla gerçeğinin alakası yok... Tip desen tam at hırsızı... Önce arabalardan anlamıyormuş gibi biraz safa yattım daha konuşurken bile 3-4 yalanını yakaladım değişen boyanan konusunda, Kendi söylediklerini kendisi yalanladı farkında olmadan, Benim biraz kaşarlanmış olduğumu anlayınca başta söylediklerini de hatırlatınca konuştukça batırdı her şeyi eline yüzüne bulaştırdı... Gitmişken diğer galerileri de gezdim tek bi tanesi güven vermedi... Belki ben fazla ön yargılıyım ya da 15 yıldır ticaretin içinde olduğumdan kül yutmuyorum...
Ayrıca beylikdüzünde genel olarak herhangi bir konuda düzgün esnaf bulmak zordur, istanbul şehir içinde tutunamamış, barınamamış ya da yeni gelişen yerler diyerek vole vurmaya karar vermiş ne kadar at hırsızı varsa beylikdüzü esenyurt ve avcılara toplanmış bana göre... Evler ucuz diye buralara mecburiyetten geldik gelmez olaydım... Kalite, çeşitlilik, dürüstlük gibi konularda istanbulu çok özlüyorum... Eskiden istanbul şehir içinde ticaret yaptığım, piyasaya vurgun yapıp kaçan ne kadar esnaf varsa beylikdüzünde gözümle de gördüm birçoğunu... Ben hala alışverişimi bayrampaşa civarından yaparım mesela ekmek hariç ciklet bile almam beylikdüzünden...
Alıntıları Göster
Emin olun o galericinin dükkanı Beylikdüzünde belki Bayrampaşada oturuyordur.
Veya aynı galericinin Beylikdüzünden başka Etiler Bebek Kadıköyde dükkanı olduğunu varsayalım, elit bir esnaf mı olacaktı?
-
Özenmeden yazdım karışık olmuş olabilir... Beylikdüzünü sadece galericiler değil tüm esnaf olarak yaramaz buluyorum, bakkal, kasap, manav fırın vs gibi...quote:
Orijinalden alıntı: Negatiwe
Beylikdüzü Bayrampaşa yorumunuz çok talihsiz olmuş.
Emin olun o galericinin dükkanı Beylikdüzünde belki Bayrampaşada oturuyordur.
Veya aynı galericinin Beylikdüzünden başka Etiler Bebek Kadıköyde dükkanı olduğunu varsayalım, elit bir esnaf mı olacaktı?
Alıntıları Göster
Bayrampaşa ve fatihte yaşadım... oranın esnafına kurban olurum...
Bunun dışında il ilçe ayırt etmeksizin tüm galericiler at hırsızıdır benim nazarımda... etilerdeki de yeşilköydeki de...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
pertten araba toplama merkezi oralar experleride tanidik zaten keser yapistirir 2 aractan 1 araç cikarir çizik boyasi der çakarlar.
sehir disindan gelen avellere silah zoruyla satiş falan gibi vukuatlarida vardir.
bagcilar polatli vs vs.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 8 Ağustos 2019; 13:26:34 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X