Şimdi Ara

Gaziantep Şehitkamil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
2.535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Malum sitede araç bakarken en düşeş araçlar hep burada gözüküyor. Ben acayip kıllandım bu şehitkamildeki elemanlardan. Daha az hasar kaydı daha az km daha düşük fiyat. Ne ayak bu adamlar? Bu adamlardan araç alıp memnun kalan var mı aramızda?

• quote:

Orijinalden alıntı: Hakan..

Beylikduzude mi yahu duzgum bi yere benziyordu ora

Alıntıları Göster
    Geçen istanbul dışından bir akrabam netten araç beğenmiş autopiada bi galericiden, evimin bitişiği olduğundan benden rica etti gittim aracı inceledim teste çıkardım ilandaki arabayla gerçeğinin alakası yok... Tip desen tam at hırsızı... Önce arabalardan anlamıyormuş gibi biraz safa yattım daha konuşurken bile 3-4 yalanını yakaladım değişen boyanan konusunda, Kendi söylediklerini kendisi yalanladı farkında olmadan, Benim biraz kaşarlanmış olduğumu anlayınca başta söylediklerini de hatırlatınca konuştukça batırdı her şeyi eline yüzüne bulaştırdı... Gitmişken diğer galerileri de gezdim tek bi tanesi güven vermedi... Belki ben fazla ön yargılıyım ya da 15 yıldır ticaretin içinde olduğumdan kül yutmuyorum...

Ayrıca beylikdüzünde genel olarak herhangi bir konuda düzgün esnaf bulmak zordur, istanbul şehir içinde tutunamamış, barınamamış ya da yeni gelişen yerler diyerek vole vurmaya karar vermiş ne kadar at hırsızı varsa beylikdüzü esenyurt ve avcılara toplanmış bana göre... Evler ucuz diye buralara mecburiyetten geldik gelmez olaydım... Kalite, çeşitlilik, dürüstlük gibi konularda istanbulu çok özlüyorum... Eskiden istanbul şehir içinde ticaret yaptığım, piyasaya vurgun yapıp kaçan ne kadar esnaf varsa beylikdüzünde gözümle de gördüm birçoğunu... Ben hala alışverişimi bayrampaşa civarından yaparım mesela ekmek hariç ciklet bile almam beylikdüzünden...
    G.Antep'in Şehitkami merkez ilçesinde yaşıyorum.

Burdaki dolandırıcı galericiler yüzünden ilk sahibi olduğum halde hatasız aracımı 3 ayda değerinin altında zar zor satmıştım. Km biraz düşük diye huylaniyordu millet. İlana bütün yetkili servis faturalarını, muayene raporlarını koymam bile hayretmedi.

Bi de istisnasız bütün expertizcilerle anlaşmış, milleti düdüklüyor şerefsizler. Allah belasını versin bu üç kağıtçıların.
  • Ankara Polatlı, Antep şehit kamil, Adana, istanbul bağcılar uzak durun !!!
  • Gaziantep Şehitkamil ilçesinin bu konuda ünlü olmasının sebebi galericiler sitesinin orada bulunması, araç alırken dikkat etmenizi mümkünse uzak durmanızı tavsiye ederim
  • konya ve izmir karabağlar dikkatli olun
  • Samsun - Ilkadım, Gaziantep - Şehitkamil, Kayseri - Melikgazi, Konya - Karatay, İstanbul - Bağcılar vs.vs. diye devam eder bu liste... bu semtler galerileri ve km'si çok düşük sadece temizlik boyası bulunan araçlarla meşhurdur...
  • Değil araç almak içinde Gaziantep Şehitkamil geçen konularda bile tedirgin oluyorum...

İstanbul bağcılar oto center ya da beylikdüzü autopia gibi üçkağıtçıların toplanma kampı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: CihangirCanavarı

Değil araç almak içinde Gaziantep Şehitkamil geçen konularda bile tedirgin oluyorum...

İstanbul bağcılar oto center ya da beylikdüzü autopia gibi üçkağıtçıların toplanma kampı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakan..

Alıntıları Göster
    Geçen istanbul dışından bir akrabam netten araç beğenmiş autopiada bi galericiden, evimin bitişiği olduğundan benden rica etti gittim aracı inceledim teste çıkardım ilandaki arabayla gerçeğinin alakası yok... Tip desen tam at hırsızı... Önce arabalardan anlamıyormuş gibi biraz safa yattım daha konuşurken bile 3-4 yalanını yakaladım değişen boyanan konusunda, Kendi söylediklerini kendisi yalanladı farkında olmadan, Benim biraz kaşarlanmış olduğumu anlayınca başta söylediklerini de hatırlatınca konuştukça batırdı her şeyi eline yüzüne bulaştırdı... Gitmişken diğer galerileri de gezdim tek bi tanesi güven vermedi... Belki ben fazla ön yargılıyım ya da 15 yıldır ticaretin içinde olduğumdan kül yutmuyorum...

Ayrıca beylikdüzünde genel olarak herhangi bir konuda düzgün esnaf bulmak zordur, istanbul şehir içinde tutunamamış, barınamamış ya da yeni gelişen yerler diyerek vole vurmaya karar vermiş ne kadar at hırsızı varsa beylikdüzü esenyurt ve avcılara toplanmış bana göre... Evler ucuz diye buralara mecburiyetten geldik gelmez olaydım... Kalite, çeşitlilik, dürüstlük gibi konularda istanbulu çok özlüyorum... Eskiden istanbul şehir içinde ticaret yaptığım, piyasaya vurgun yapıp kaçan ne kadar esnaf varsa beylikdüzünde gözümle de gördüm birçoğunu... Ben hala alışverişimi bayrampaşa civarından yaparım mesela ekmek hariç ciklet bile almam beylikdüzünden...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CihangirCanavarı -- 7 Ağustos 2019; 14:16:13 >

• Eskişehir odunpazarı var birde
  • Kahramanmaraş ı unutmayın
  • Bursayada dikkat edin
  • G.Antep'in Şehitkami merkez ilçesinde yaşıyorum.

Burdaki dolandırıcı galericiler yüzünden ilk sahibi olduğum halde hatasız aracımı 3 ayda değerinin altında zar zor satmıştım. Km biraz düşük diye huylaniyordu millet. İlana bütün yetkili servis faturalarını, muayene raporlarını koymam bile hayretmedi.

Bi de istisnasız bütün expertizcilerle anlaşmış, milleti düdüklüyor şerefsizler. Allah belasını versin bu üç kağıtçıların.
  • Fabrikadan halka
  • quote:

Orijinalden alıntı: road35

Ankara Polatlı, Antep şehit kamil, Adana, istanbul bağcılar uzak durun !!!
    + konya karatay, diyarbakır
  • Ankara - Akyurt
    Gaziantep - Şehitkamil
    İstanbul - Bağcılar
    Koşarak uzaklaşın. Boya temizlik içindir, değişen çok hafif göçüktendir, hasar kaydı sigorta şirketinin abartmasıdır aslında ufak bi tıklamadır, bayandan yorulmamıştır, km KESİNLİKLE orjinaldir, bütün bakımları yeni yapılmıştır akü yeni takılmıştır.

Emsal temizlikte arabadan 5-10 bin ucuz diye millet atlıyor bunlara. Kanmayın, dolandırılmayın. 50-60-70 bin paraları kazanmak için neler çekiyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mur@t_333

Ankara - Akyurt
    Gaziantep - Şehitkamil
    İstanbul - Bağcılar
    Koşarak uzaklaşın. Boya temizlik içindir, değişen çok hafif göçüktendir, hasar kaydı sigorta şirketinin abartmasıdır aslında ufak bi tıklamadır, bayandan yorulmamıştır, km KESİNLİKLE orjinaldir, bütün bakımları yeni yapılmıştır akü yeni takılmıştır.

Emsal temizlikte arabadan 5-10 bin ucuz diye millet atlıyor bunlara. Kanmayın, dolandırılmayın. 50-60-70 bin paraları kazanmak için neler çekiyoruz.
    ankaranın çoğu galericileri akyurt yani otonomide zaten, sahtekarlar olduğu gibi dürüst esnaflarda vardır. özellikle 10 yıldan fazla üyeliği olanlardan güzel arabalar çıkar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: road35

Ankara Polatlı, Antep şehit kamil, Adana, istanbul bağcılar uzak durun !!!
    Adana çık aradan

Antepte galericiler satamayınca çevre illerden ilan veriyormuş. Antep çakma sanayisi çok gelişmiş bir şehrimiz, km düşürmeyeni dövüyorlarmış
    Otoban olduğu için de en kısa zamanda ulaşıp satacağı yer Adana olabilir tabi. Yoksa galeri hariç Adana o kadar kötü ünü olan bir şehir değil.

• Gazianteplilere hiç güvenmem
  • Bu liste uzar gider genel olarak kendinden başkasını düşünmeyen kazanmak için her yolu mübah gören üç kağıtçı bir toplumuz malesef.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.