|
Bildirim
|
Ankara Polatlı, Antep şehit kamil, Adana, istanbul bağcılar uzak durun !!!
|
Ayrıca beylikdüzünde genel olarak herhangi bir konuda düzgün esnaf bulmak zordur, istanbul şehir içinde tutunamamış, barınamamış ya da yeni gelişen yerler diyerek vole vurmaya karar vermiş ne kadar at hırsızı varsa beylikdüzü esenyurt ve avcılara toplanmış bana göre... Evler ucuz diye buralara mecburiyetten geldik gelmez olaydım... Kalite, çeşitlilik, dürüstlük gibi konularda istanbulu çok özlüyorum... Eskiden istanbul şehir içinde ticaret yaptığım, piyasaya vurgun yapıp kaçan ne kadar esnaf varsa beylikdüzünde gözümle de gördüm birçoğunu... Ben hala alışverişimi bayrampaşa civarından yaparım mesela ekmek hariç ciklet bile almam beylikdüzünden... |
G.Antep'in Şehitkami merkez ilçesinde yaşıyorum.
Burdaki dolandırıcı galericiler yüzünden ilk sahibi olduğum halde hatasız aracımı 3 ayda değerinin altında zar zor satmıştım. Km biraz düşük diye huylaniyordu millet. İlana bütün yetkili servis faturalarını, muayene raporlarını koymam bile hayretmedi. Bi de istisnasız bütün expertizcilerle anlaşmış, milleti düdüklüyor şerefsizler. Allah belasını versin bu üç kağıtçıların. |
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CihangirCanavarı -- 7 Ağustos 2019; 14:16:13 > |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|