Bildirim
Gaziantepspor - Beşiktaş | STSL 33. Hafta | 28.05.2017 | 19.00
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Skor veriyorum
Gaziantepsor 1-6 Beşiktaş -
Şampiyonluğumuz hayırlı olsun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2 veya 3 farklı skorla biter ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ YAZDIRACAĞIZ!!!!! -
kupa gelecek mi -
başarılar kara kartal
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Erennn1s
2 veya 3 farklı skorla biter ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ YAZDIRACAĞIZ!!!!!
İNşaAllah... -
Gaziantepspor 1 - 7 Beşiktaş -
3-1 yeneriz.
Icimden bir ses oyle diyor. Rezervasyon alinir.
6-1 diyen 7-1 diyen arkadaş var Beşiktaş' lı olduğunuzu unuttunuz galiba Fırtına gibi başlar 2-0 öne geçeriz son 30 dakika maç 2-1 olur son dakikalarda yine kanser ola ola 2-1 kazanır şampiyon oluruz
-
Şampiyon olalım da skor farketmez. 1-0 olsun bizim olsun -
Ciddi bir biçimde oynayıp kazanmak gerekiyor küme düşmüş düşmemiş önemsiz. Erken çıkışım yine -
1-2-3 gol yetmez 4-5-6 olsun talisca abuş babel koysun beşiktaşım şampiyon olsun
10-0 -
Haliyle Beşiktaş açısından kolay bir karşılaşma olacaktır. Beşiktaşlı değilim ama geçen yıl olduğu gibi bu sezonda da şampiyonluğu en çok hak eden takım görünümündeydiler. Yönetim, teknik heyet, oyuncular, para-transfer politikası vb. gibi dengeler korunursa da birkaç şampiyonluğun daha üst üste gelebileceğini düşünüyorum. -
1-0 olsun bizim olsun.Bu arada maçın tam iftar saatine denk gelmesi kötü olmuş -
antep sahasını taraftara açtığı için fark atmayız veya belli olmaz faiş fiyatlardan dolayı fikret orman talimat verip fark attırabilir tahminim 5-0 -
quote:
Orijinalden alıntı: Imaginations
6-1 diyen 7-1 diyen arkadaş var Beşiktaş' lı olduğunuzu unuttunuz galibaFırtına gibi başlar 2-0 öne geçeriz son 30 dakika maç 2-1 olur son dakikalarda yine kanser ola ola 2-1 kazanır şampiyon oluruz
antep 7 as oyuncusu ile sözleşmesini fes etmiş küme düştüğünden gitmiş oyuncular u21 karma ile çıkacaklar yoksa bende 5-6 yazmazdım ama malum o u21 karm ts alt yapıdan 4 yedi bizden 6 yer herhalde -
ama herşey şenol güneşe bağlı skoru kitlerse öyle biter taş koyanda yol verende o takıma -
Şimdiden atayim buraya
Oley Oley Oley Oley Şampiyon Beşiktaş
Beşiktaş kümede kalmak için uğraşan rakibi karşısında puan kaybedebilir. Şampiyonluğu İstanbul'a erteleyebilir. Böyle bir şey yayıncı kuruluşunda işine gelecektir. (Sadece bir tahmin)
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X