Şimdi Ara

GAZİOSMANPAŞA(TOKAT)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR GAZİOSMANPAŞA (TOKAT) ÜNİVERSİTESİNİ KAZANAN VARSA ÖNEMLİ TAVSİYE VERCEM...

• dreams0 D kullanıcısına yanıt
    söyle bakalım dreams
  • MÜKEMMEL BİR YURT TAVSİYESİ VERCEM
    kyk yrtlarında kalmayı düşünüyorum yinede söyle bakalım sende mi orayı kazandın
  • Ben tokatlıyım ondan biliyorum.Genelde öğrenciler ücretinden dolayı kyk ister ama tavsiyem Tokat pansiyon ,çünkü hizmetleri ve yemekleri gerçekten güzel ve tamamen özel
    fiyat ne kadar ve tıp fakültesine uzaklığı ne ben soruyorum diğer kazananlarda görsün bari madem tokatlısın bilgi ver biraz pazartesi kayda gelecez
  • kardeşim tıp fakültesine yürüme 10-15 dk uzaklıkta .Fiyatı da 3500-5500 (sabah kahvaltı ve akşam yemeği dahil) zaten tokatta bu fiyattan aşağı yemekli özel yurt bulamazsınız
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    tokat gaziosmanpaşa üniv. Tıp
    6 yıl önce açıldı
    Sivas - Erzurum - Düzce TIP
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    hocam 350-550 mi yazmak istedin bu fiyat ne yaaa otelde kalsan daha ucuz olur
  • kardeşim o yıllık fiyat ama dediğin gibi aylık 350-550 arasına denk geliyor
    haaa anladım dur bakalım o zaman gelince bakarım bir soru daha sorayım sana tıp fakültesi ile normal üni yerleşkesi birbirine uzak mı
  • yabuburak Y kullanıcısına yanıt
    aslında biraz uzak çünkü üni yerleşkesi biraz şehir dışında ama tıp baya iyi çünkü çarşının içinde ( otobusle 20 dk tıpfakültesi ile yerleşke arası mesafe) pazartesi kesin gelcek misin?
    mecburen gelmek zorundayım kayıt sadece o gün ve e-kayıt yok
    bak kardeşim ben şimdi sana bi numara vercem tokata geldiğinde ister okula kaydını yaptırdıktan sonra ara ister yaptırmadan ara tokat pansiyonu görmeden karar verme ben de yurt hayatı yaşadım ve yurtta yemek konusunun ne kadar önemli olduğunu biliyorum ve tokat pansiyon tokatta en çok yemek konusundaki hizmetiyle isim yaptı ve memnun kalacağına eminim. Bu sene sınava ilk girişinse eğer muhtemelen aynı yaşıtız ve her türlü yardımcı oluruz merak etme.
    TOKAT PANSİYON
    05058561189
    yok ilk girişim değil sende mi orayı kazandın
  • organ.avi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • filiformis F kullanıcısına yanıt
    çok zekisin numarayı da inandırıcı olsun die verdim zaten
  • kiz kardesim gaziosmanpasaya yerlesti.
    bolumu zile de. ilayda kiz ogrenci pansiyonunu bulduk. bir bilgin varmi ora ile ilgili?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sampiyon bilo -- 29 Temmuz 2015; 0:09:45 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    yok ben 20k dım seneye bıraktım
    eyvallah bilgiler için sağol. organları hazırladım
  • sampiyon bilo S kullanıcısına yanıt
    ilayda kız öğrenci pansiyonu zile de mi acaba
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.