Şimdi Ara

gazoz kapağı açma yöntemleri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
1
Favori
30.896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kalorifer peteği çakmak ve bir demir parçasıyla açabiliyorum
  • Ben yıllardır dişimle açıyorum.
    ALLAHA şükür hiçbir sorun yok.
  • bir tanıdığım cep telefonu ile açıyordu biraların kapaklarını. kullansın diye vermiştim telefonu, bi baktım dipten itibaren telefon başlamış artık çentik çentik kırıklarla
  • çakmak. ama tornavida daha kolay oluyor. ilk bi hafif aralıyorsun sonra yukarı ittirip kapağı atıyorsun.
  • Şişeyi sert bir yere vur üst kısmı kırılsın. Açmaya gerek yok
  • Hiç kimsede çıkıp dememiş ki iman gücüyle... Konuyu ariyordum. Hortlatasım geldi.
  • Şişeye göm kafayı
  • Miller içerseniz böyle bir şekilde şişeyi açabilirsiniz;

Elinizi sıktığınızda bileğinizdeki palmaris longus kası ortaya çıkacak, elinizi yumruk gibi yapıp kolunuzu sertleştirdiğinizde hızlı bir şekilde çevir aç kapaklı bir şişeyi açmak için videodaki gibi yapmanızı öneririm. Çok da zorlamamak lazım, malum Avrupa'da videodaki gibi kolay açılan kapaklar bulunmuyor, o yüzden kolunuzu sertleştirerek yapmanızı öneririm. Sonra kapağı açacağım diye kolunuz harap olabilir dikkatli olun. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amedra -- 4 Nisan 2013; 15:43:56 >

• silahın dipçiği ile
  • Cnr95 kullanıcısına yanıt
    Kalorifer peteğini denedim oldu. Çok hörmete geçti vallahi
  • Konu hortlamış bende yazam bari. cebimde genelde 5 yada 10 kuruş mutlaka bulunur, açmak için 50krş yada 1 lira ziyan etmem . Tek seferde olmasa da zor anlarda işe yarıyor :D
    Çalışma masamdayken tornavidalardan birisiyle açarım. Yıldız yada düz farketmiyor :) yankeskide sağlam açıcılardan.
    Bilgisayar başındaylen masanın kenarına vidaladığım kapı dilinin yuvasını kullanıyorum. Masanın köşesi kalkıyor yoksa.
    Ofiste açacak var ama üşendiğim için genelde anahtarımla açarım.
  • Duvara vuruyorum açılıyor
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.