Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 [SATILDI]Gazzew Boba U4t Tactile Switches 65g 71 Adet Satın Al 6 Ocak 2023 10:05 1 1 [SATILDI]Gazzew Boba U4t Tactile Switches 65g 71 Adet Selamlar, Aliexpres üzerinden direk kendi üreticisi olan gazzew’den satın aldim.Ürünün tam adı “Gazzew Boba U4t Thocky tactile switches for Mechanical keyboard customization 5pin 65g bottom” Toplamda 71 adettir.Satın aldim ama sadece 1 tanesini kullandım, hissiyatını sevmedim maalesef. İade etmek için de Çin’e kargo ücretini karşılamam gerektiği için iade yerine satmaya karar verdim. Switchler hiç kullanılmadı. Satın aldığım fiyata(ürün+kargo+vergi) satıyorum.ürün fotoğrafları sarı sayfa linkinde. LinkAlıcısına hayırlı olsun. Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1200 TL Miktar : 71 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Aras Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün FSP HYDRO G 850W Full Modüler Güç Kaynağı [SATILDI] ASUS ROG MAXIMUS XI CODE Intel Z390 - Intel i7 9700k - Corsair 2x8gb DDR4 3200mhz Gaming Sistem [SATILDI] Gateron Milky Yellow Pro Switch 66 Adet Lubed Filmed [SATILDI]Gazzew Boba U4t Tactile Switches 65g 71 Adet