Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 FSP HYDRO G 850W Full Modüler Güç Kaynağı Satın Al 7 Aralık 2024 02:54 1 1 FSP HYDRO G 850W Full Modüler Güç Kaynağı Selamlar,Mart 2019'da Amazon.com.tr üzerinden satın aldım, aktif olarak son 4 yıldır hafta sonları oyun bilgisayarımda kullandım.(RTX 2080 super ile kullandım) Ekran kartımı yükselttiğim için güç kaynağını da değiştirdim. Bu nedenle satıyorum. Hiç bir sorunu yoktur. Kutu, fatura ve tüm kabloları eksiksiz verilecektir. 10 yıl garantilidir. Kutu fotoğrafını ve hiç kullanmadığım kabloların fotoğrafını da ayrıca isteyen olursa iletebilirim. Kutu depoda durduğu için şu an fotoğrafını çekemedim.Fiyat: 3000 TLAlıcısına hayırlı olsun.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 9 Mart 2029 Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün FSP HYDRO G 850W Full Modüler Güç Kaynağı [SATILDI] ASUS ROG MAXIMUS XI CODE Intel Z390 - Intel i7 9700k - Corsair 2x8gb DDR4 3200mhz Gaming Sistem [SATILDI] Gateron Milky Yellow Pro Switch 66 Adet Lubed Filmed [SATILDI]Gazzew Boba U4t Tactile Switches 65g 71 Adet