aslında uzaktan bakınca haklısın ancak sen ddr3 ram kullanıpta vasat performansın altına düşen kaçtane laptop gordun.ddr3 ram kullanan ddr2 modelleri gecen kaç tane model var. 2-3 örnekten fazla verebilecegini sanmıyorum.performansa direk aşağı/yukarı %30 ekler ddr2>>>ddr3.zaten konuyu açarken ddr3 lü ekran kartı kullanan notebook arıyorum derken neyi kast ettigimi çogu kişi anladı sanırım.ben vasatın üstünde oyun performansı veren bir laptop arıyorum.gidip sırf markası meşhur diye %20 fazla para ödeyeceğime servis konusunda garanti konusunda iyi üne sahip markaların fiyat/performans oranı yüksek ürünlerini tercih ediyorum. burada bana yardımcı olmaya çalışan ve önerilerde bulunan herkese teşekkür ediyorum.
ancak hala aradığım gibi bir notebook bulamadım.p8600-t9550 arası işlemci ve 9600gt/4650 ve üstü ddr3 lü ekran kartına sahip dizüstü bilgisayar bulamadım.(bulduklarım uçuk fiyatta onları saymıyorum.)
quote:
Orijinalden alıntı: cause_of_death
Linki vermeden önce kısa bir hatırlatma, ekran kartı bakarken lütfen sadece ramine odaklanmayın. Diğer teknik özellikleri daha çok önplana çıkartıyor genelde ekran kartlarını. Detaylı ekran kartı karşılaştırmalarınawww.notebookcheck.net adresinden ulaşabilirsiniz. Konuya gelecek olursa yine sıcak fırsatlar linkini veriyorum harika bir notebook kaçmaz bu fiyata :