Şimdi Ara

gddr3 ekran kartı olan notebook arıyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • gddr3 ekran kartı olan notebook arıyorum.

birkaç öneride bulunursanız sevinirim.2000 lirayı geçmezsek dahada sevinirim :')

ana başlıklar halinde toplarsak.

*gddr3 ekran kartı
    1-1500-2000 ytl arası
    2-HP olmasın
    3-işlemcisi p8400 den eski seri olmasın
    4-e-sata olursa ayriyeten memnun olurum ama aşırı önemli degil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ertantasa -- 14 Ağustos 2009; 18:35:16 >

• Samsung R522 XS08tr
    HP DV6 1144ET
    HP DV6 1146ET
  • quote:

Orijinalden alıntı: JasoNBuraK

Samsung R522 XS08tr
    HP DV6 1144ET
    HP DV6 1146ET
    2500 TL verebilirsen eger linkteki notebookla yaklasik 2 sene mutlu mesut bir yasam surersin. Hicbir eksigi yok ve oldukca performansli bir notebook. F/P olarak cok ust seviye ve bunu inkar edebilecek henuz kimse yok. (2 sene garanti sonraki senelerde senin onu kullanimin omrunu uzatir. bu aslinda her notebook icin gecerli bir durum.)
    Donanimdan anladigini varsayarak incelemeni ve mutlaka secimlerin arasinda olmasini oneririm.
    http://www.casperstore.net/pinfo.asp?pid=2112

• quote:

Orijinalden alıntı: GurcellOnline

2500 TL verebilirsen eger linkteki notebookla yaklasik 2 sene mutlu mesut bir yasam surersin. Hicbir eksigi yok ve oldukca performansli bir notebook. F/P olarak cok ust seviye ve bunu inkar edebilecek henuz kimse yok. (2 sene garanti sonraki senelerde senin onu kullanimin omrunu uzatir. bu aslinda her notebook icin gecerli bir durum.)
    Donanimdan anladigini varsayarak incelemeni ve mutlaka secimlerin arasinda olmasini oneririm.
    http://www.casperstore.net/pinfo.asp?pid=2112

Alıntıları Göster
    graphic ddr3. İmzamdaki modele de bakabilirsin de bulman biraz zor olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: tolgabc

graphic ddr3. İmzamdaki modele de bakabilirsin de bulman biraz zor olabilir.

Alıntıları Göster
    Samsung R522 XS08tr >>>>>>>> işlemcisi eski :'((

2500 ytl cok fazla benım icin 1500-2000 arası arıyorum

HP ye tam anlamıyla antipatim var ayrıca

5 yıl garanti verirse belki alırım hp(nedeni: 2. yıl tamamlandıgın bircok urununde wireless kart bozuluyo bircok arkadasım karsılastı)

hp ye gıcıgım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ertantasa -- 14 Ağustos 2009; 18:24:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertantasa

Samsung R522 XS08tr >>>>>>>> işlemcisi eski :'((

2500 ytl cok fazla benım icin 1500-2000 arası arıyorum

5 yıl garanti verirse belki alırım hp(nedeni: 2. yıl tamamlandıgın bircok urununde wireless kart bozuluyo bircok arkadasım karsılastı)

hp ye gıcıgım

Alıntıları Göster
    Acer Aspire AS6935G-643G25MN

cok güzel ve uygun fiyatlı ancak işlemci eski seri o da p8400 8600 olsa super makine

suan 1400 e bulunuyor.

1600-1700 olsun p8600 işlemcili olsun hiç durmam alırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ertantasa -- 14 Ağustos 2009; 18:46:53 >

• quote:

Acer Aspire AS6935G-643G25MN

cok güzel ve uygun fiyatlı ancak işlemci eski seri o da p8400 8600 olsa super makine

suan 1400 e bulunuyor.

1600-1700 olsun p8600 işlemcili olsun hiç durmam alırım

Alıntıları Göster
    ertantasa nin soylemis oldugu modeller oldukca iyi. Boyle bir fiyata ancak bu kadar iyisi bulunabilir. Eger eylul ayini beklersen Samsung R522 nin P8600 CPU lu modelleri gelecek. Onlari degerlendirebilirsin. Hemde 1800 TL civari bir fiyatla.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kartı tavsiyesi
    10 yıl önce açıldı
    Ekran kartı tavsiyesi
    14 yıl önce açıldı
    EKRAN KARTI TAVSİYESİ
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

ertantasa nin soylemis oldugu modeller oldukca iyi. Boyle bir fiyata ancak bu kadar iyisi bulunabilir. Eger eylul ayini beklersen Samsung R522 nin P8600 CPU lu modelleri gelecek. Onlari degerlendirebilirsin. Hemde 1800 TL civari bir fiyatla.

Alıntıları Göster
    bu modellerle ilgili bir link filan verebilirmisin beklemeye degermi bakalım?
  • quote:

bu modellerle ilgili bir link filan verebilirmisin beklemeye degermi bakalım?

Alıntıları Göster
    henuz cikmadigi icin link veremiyorum ama sitesinden yada forumun geri kalanindan arastirma yapabilirsin. Bu arada soylentiler P8600 CPU ile beraber bazi modelinde HD4670 kullanilacagi yonunde fakat GPU icin kesinlesmis bir bilgi yok.
  • quote:

henuz cikmadigi icin link veremiyorum ama sitesinden yada forumun geri kalanindan arastirma yapabilirsin. Bu arada soylentiler P8600 CPU ile beraber bazi modelinde HD4670 kullanilacagi yonunde fakat GPU icin kesinlesmis bir bilgi yok.

Alıntıları Göster
    1800 lira olacaksa hd4670 ide kullanıverirler cunku 1300 e p7350+4650 var >>>>>>>p8600+4670 olursa 400-500 liradan fazla fark olması abes kacar zaten.

cumartesi oldugu için kesin bi bilgiye ulaşamadım.3 distürbütörüde aradım ama hiçbiri çalışmıyo haftasonu :D

biran önce cıksada alsam şu R522 yeni modelini.

• quote:

1800 lira olacaksa hd4670 ide kullanıverirler cunku 1300 e p7350+4650 var >>>>>>>p8600+4670 olursa 400-500 liradan fazla fark olması abes kacar zaten.

cumartesi oldugu için kesin bi bilgiye ulaşamadım.3 distürbütörüde aradım ama hiçbiri çalışmıyo haftasonu :D

biran önce cıksada alsam şu R522 yeni modelini.

Alıntıları Göster
    ertantasa hocam distürbütörden aldığınız bilgiyi bizede aktarırsınız ulaştığınızda bende o modelleri bekliyorum çünkü

• quote:

Orijinalden alıntı: unLuckyCoder

ertantasa hocam distürbütörden aldığınız bilgiyi bizede aktarırsınız ulaştığınızda bende o modelleri bekliyorum çünkü

Alıntıları Göster
    distürbütörlerin hiçbiri bilgiye sahip değil...
    samsung gözümden düştü.
    markaya cok onem vermem ama böyle markalardanda uzak dururum..
    yeni hedef asus acer veya lg bu 3 ünde kafama yatan bişey arıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ertantasa -- 18 Ağustos 2009; 16:07:56 >

• quote:

distürbütörlerin hiçbiri bilgiye sahip değil...
    samsung gözümden düştü.
    markaya cok onem vermem ama böyle markalardanda uzak dururum..
    yeni hedef asus acer veya lg bu 3 ünde kafama yatan bişey arıyorum.

Alıntıları Göster
    hocam asus ve acer genelde Nvidia kullanıyor fakat ddr3 bellek kullananını bulmak zor yav
  • quote:

Orijinalden alıntı: unLuckyCoder

hocam asus ve acer genelde Nvidia kullanıyor fakat ddr3 bellek kullananını bulmak zor yav

Alıntıları Göster
    Hp neden olmasın.Bende Dizüstü almayı düşünüyorum.HP düşünüyorum hatta .Özellikle belirtmişsin HP olmasın diye .Sebebi nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dwimmerlaik

Hp neden olmasın.Bende Dizüstü almayı düşünüyorum.HP düşünüyorum hatta .Özellikle belirtmişsin HP olmasın diye .Sebebi nedir?

Alıntıları Göster
    http://www.pcdepo.com/asp/show_stock.asp?product=NTBASUAN-3109
    Aradığın özelliklerde bir laptop

• quote:

Orijinalden alıntı: JasoNBuraK

http://www.pcdepo.com/asp/show_stock.asp?product=NTBASUAN-3109
    Aradığın özelliklerde bir laptop

Alıntıları Göster
    Dostum İlk önce S.a Ben Sana Asusu Tercih Et Diyorum Özellikleri şu sekilde

Asus F50S T9550 C2D 2.66GHZ/4GB/320GB/16"

Ağırlık 3.0 KG

Bellek Yuvası 2

Bluetooth Özelliği Var

Ekran Boyutu 16 - 17

Ekran Kartı NVIDIA® GeForce® GT 120M, with 1GB VRAM

Ekran Özelliği 16" /1366 x 768px Wxga(HD)

Ethernet 10/100/1000 Gigabit Ethernet Lan

Fiyat Aralığı 2000 YTL- 2999 YTL

Firewire Var

Garanti Süresi 2 Yıl

Sabit Disk Kapasitesi 320GB 5400 rpm s-ata

İşlemci Tipi Intel Core 2 Duo

İşlemci / Hızı Intel Core 2 Duo T9550 2.66 GHz 6 MB Cache 1066 Mhz FSB

İşlemci Hızı Aralığı 2 Ghz - 2.9 Ghz

İşletim Sistemi MS Vista Premium

Wireless Wireless 802.11a/b/g/Draft-N

Kamera Var

Klavye Türkçe Q Klavye, TouchPad

MARKA Asus

Optik Sürücü DVD Double Layer DVD+RW

Taşıma Çantası Var

Pil Ömrü 6 Cell Li-ion 1 - 3 Saat Arası Kullanım Odaklı Değişim Süresi

S-video (TV-out) Yok

Ses Kartı High Defination Audio

Sistem Belleği 4096MB 800Mhz

Usb Sayısı 3 Adet

Bu Model İşini Cok iyi Görür Performans olarak kullannan arkadaslardan yorum alabilirsin 2 milyardi sanırım en son bu leptop tercih senin.

hp konusunda sana katiliyorum

2 sene sonra wless kart bozuluyo Genelde

• quote:

Orijinalden alıntı: Turkzat

sebebi :

yukarda birçok arkadaşım karşılaştı kısmına tesadüf diye düşünenler olabilir daha açık yazayım .(öğrenci yurdunda kalıyorum gecen sene yurtta yaklaşık 10-12 hp laptopu olan arkadaşım vardı.5 kişi wireless kartında problem yaşadı.3 ü garati bittikten kısa süre sonra.2 side ucu ucuna kurtardı.

HP yi kınıyorum protesto ediyorum uzak duruyorum.

hp ye gıcıgım

HP

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ertantasa -- 19 Ağustos 2009; 1:39:06 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Turkzat

sebebi :

yukarda birçok arkadaşım karşılaştı kısmına tesadüf diye düşünenler olabilir daha açık yazayım .(öğrenci yurdunda kalıyorum gecen sene yurtta yaklaşık 10-12 hp laptopu olan arkadaşım vardı.5 kişi wireless kartında problem yaşadı.3 ü garati bittikten kısa süre sonra.2 side ucu ucuna kurtardı.

HP yi kınıyorum protesto ediyorum uzak duruyorum.

hp ye gıcıgım

HP

Alıntıları Göster
    Linki vermeden önce kısa bir hatırlatma, ekran kartı bakarken lütfen sadece ramine odaklanmayın. Diğer teknik özellikleri daha çok önplana çıkartıyor genelde ekran kartlarını. Detaylı ekran kartı karşılaştırmalarınawww.notebookcheck.net adresinden ulaşabilirsiniz. Konuya gelecek olursa yine sıcak fırsatlar linkini veriyorum harika bir notebook kaçmaz bu fiyata :

http://forum.donanimhaber.com/m_33800654/tm.htm

• öneri için teşekkür ediyorum bu modeli ciddi bi sekilde incelemistim ancak konu başlıgında belirttigim gibi ekran kartı ddr3 değil ddr2 bu ekran kartının ne yazıkki.

ya ddr3 kullansalar ne kadar maliyet artar kardeşim bu nasıl iştir anlamadım.ayıp yaw bu üreticilerin yaptıkları.

quote:

Orijinalden alıntı: ZehirliYilan

Dostum İlk önce S.a Ben Sana Asusu Tercih Et Diyorum Özellikleri şu sekilde

Asus F50S T9550 C2D 2.66GHZ/4GB/320GB/16"

Ağırlık 3.0 KG

Bellek Yuvası 2

Bluetooth Özelliği Var

Ekran Boyutu 16 - 17

Ekran Kartı NVIDIA® GeForce® GT 120M, with 1GB VRAM

Ekran Özelliği 16" /1366 x 768px Wxga(HD)

Ethernet 10/100/1000 Gigabit Ethernet Lan

Fiyat Aralığı 2000 YTL- 2999 YTL

Firewire Var

Garanti Süresi 2 Yıl

Sabit Disk Kapasitesi 320GB 5400 rpm s-ata

İşlemci Tipi Intel Core 2 Duo

İşlemci / Hızı Intel Core 2 Duo T9550 2.66 GHz 6 MB Cache 1066 Mhz FSB

İşlemci Hızı Aralığı 2 Ghz - 2.9 Ghz

İşletim Sistemi MS Vista Premium

Wireless Wireless 802.11a/b/g/Draft-N

Kamera Var

Klavye Türkçe Q Klavye, TouchPad

MARKA Asus

Optik Sürücü DVD Double Layer DVD+RW

Taşıma Çantası Var

Pil Ömrü 6 Cell Li-ion 1 - 3 Saat Arası Kullanım Odaklı Değişim Süresi

S-video (TV-out) Yok

Ses Kartı High Defination Audio

Sistem Belleği 4096MB 800Mhz

Usb Sayısı 3 Adet

Bu Model İşini Cok iyi Görür Performans olarak kullannan arkadaslardan yorum alabilirsin 2 milyardi sanırım en son bu leptop tercih senin.

hp konusunda sana katiliyorum

2 sene sonra wless kart bozuluyo Genelde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ertantasa -- 19 Ağustos 2009; 1:42:16 >

• aslında uzaktan bakınca haklısın ancak sen ddr3 ram kullanıpta vasat performansın altına düşen kaçtane laptop gordun.ddr3 ram kullanan ddr2 modelleri gecen kaç tane model var.
    2-3 örnekten fazla verebilecegini sanmıyorum.performansa direk aşağı/yukarı %30 ekler ddr2>>>ddr3.zaten konuyu açarken ddr3 lü ekran kartı kullanan notebook arıyorum derken neyi kast ettigimi çogu kişi anladı sanırım.ben vasatın üstünde oyun performansı veren bir laptop arıyorum.gidip sırf markası meşhur diye %20 fazla para ödeyeceğime servis konusunda garanti konusunda iyi üne sahip markaların fiyat/performans oranı yüksek ürünlerini tercih ediyorum.
    burada bana yardımcı olmaya çalışan ve önerilerde bulunan herkese teşekkür ediyorum.

ancak hala aradığım gibi bir notebook bulamadım.p8600-t9550 arası işlemci ve 9600gt/4650 ve üstü ddr3 lü ekran kartına sahip dizüstü bilgisayar bulamadım.(bulduklarım uçuk fiyatta onları saymıyorum.)

quote:

Orijinalden alıntı: cause_of_death

Linki vermeden önce kısa bir hatırlatma, ekran kartı bakarken lütfen sadece ramine odaklanmayın. Diğer teknik özellikleri daha çok önplana çıkartıyor genelde ekran kartlarını. Detaylı ekran kartı karşılaştırmalarınawww.notebookcheck.net adresinden ulaşabilirsiniz. Konuya gelecek olursa yine sıcak fırsatlar linkini veriyorum harika bir notebook kaçmaz bu fiyata :

http://forum.donanimhaber.com/m_33800654/tm.htm

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.