Şimdi Ara

GDDR4 bellekli Ati Radeon X1950 Duyuruldu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
2.974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: MaiNStreaM

eğer aynı kalacaksa bu bir devrim. ddr2 ramlerde olduğu gibi timingler yükselip hız artacaksa yine de devrim

her kosulda evrım yanı R600 cıkınca nolacak bn onu merak edıyom deprem fln olur herlde 5.2

• güzel ama hani r600.... ve çıkınca fiyat ne olur acaba....
  • o ne abi yaa ferrari enzo gibi süpeerrr abi yaa bu adamlar işi götürür yine ezildi nvidia g-force spor araba gibi duruyoo configirasyonlarına gelince cokta iyi bence şimdi buna bi ton para isterler neyse bende x850xt var onun kasasını benimkine olur aynısınını tıpkısı alırım yakın zamnada kasassını da satarlar alır benimkine modlarım
  • arkadaşlar samsung sadece 3.2 ghz hızında 512bit ramlerini sunmuş ,o ayrı konu bu kart 512 bit değil , 256 bit ddr4 bellekler mevcut ve büyük ihtimal 2ghz olacak
  • quote:

arkadaşlar samsung sadece 3.2 ghz hızında 512bit ramlerini sunmuş ,o ayrı konu bu kart 512 bit değil , 256 bit ddr4 bellekler mevcut ve büyük ihtimal 2ghz olacak

+1 katılıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: forious

quote:

arkadaşlar samsung sadece 3.2 ghz hızında 512bit ramlerini sunmuş ,o ayrı konu bu kart 512 bit değil , 256 bit ddr4 bellekler mevcut ve büyük ihtimal 2ghz olacak

+1 katılıyorum

güzel günler göreceğiz çocuklar, güneşli günler

• quote:

Orjinalden alıntı: MaiNStreaM

quote:

Orjinalden alıntı: forious

quote:

+1 katılıyorum

güzel günler göreceğiz çocuklar, güneşli günler

bı fenerlı daha cıktı

• Acaba bu kartı kullanmayı grektirecek kadar yoğun grafik kullanan oyun ar mı piyasada???
  • quote:

Orjinalden alıntı: StranGe_PassenGer

Acaba bu kartı kullanmayı grektirecek kadar yoğun grafik kullanan oyun ar mı piyasada???

olmamıoblivion ,GRAW vs gıbı oyunlarda full detay AA lı HDR lı 1600x1200 oynamak ıstersen
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rockford Fosgate

quote:

Orjinalden alıntı: StranGe_PassenGer

Acaba bu kartı kullanmayı grektirecek kadar yoğun grafik kullanan oyun ar mı piyasada???

olmamıoblivion ,GRAW vs gıbı oyunlarda full detay AA lı HDR lı 1600x1200 oynamak ıstersen

Onlar ne ya?En son Counter'ın Source versiyonu çıkmıştı. Anlaşılan oyun dünyasından bir hayli uzak kalmışım.

O zaman yeni soru sorayım.Bu kadar kaliteli görüntüyü almak için çok iyi bir monitör de gerekmez mi?
    />

• 1600X1200 için evet. ama bu işin piri alır filips 19 inch lcd sini keyfine bakar
    1280x1024 de gayet hoş bir çöz. aa ve af de açtın mı kimse tutamaz
  • allah sonumuzu hayır etsin bu ne hız böyle
  • yazilanlar bu kartin x1900xtx ten sadece %7 hizli olacagi yonunde cok fazla off,wayyy,harika dememize gerek yok.
  • ''3.2GHz hızında 512Mbit çiplerini '' Mbit deki M fazla sanırım
    muhteşem band genişliği artık AA ve FSAA sız test yapmazlar
  • quote:

yazilanlar bu kartin x1900xtx ten sadece %7 hizli olacagi yonunde cok fazla off,wayyy,harika dememize gerek yok.

ama bunlar sadece yazılan yapılan yorumlar ben diyorum %7 daha fazla fark olacak neden mi? çift gpu,ddr4,2ghz mem nedeniyle testleri bekliyoruz
  • quote:

Orjinalden alıntı: seasoul

''3.2GHz hızında 512Mbit çiplerini '' Mbit deki M fazla sanırım
    muhteşem band genişliği artık AA ve FSAA sız test yapmazlar

Fazla değil.
    Oradaki Mbit megabit anlamında, yani kapasite belirtiyor.
    Kart üzerine 8 tane 512Mbit koyulduğunda 512Megabyte bellek oluyor.
    Bellek kontrolcüsü diğer R580 gpu'lu kartlar gibi 512 bit (256bit çift yönlü) ring bus'tan oluşuyor.
  • oyşşşşşşşşşbu kartın fiyatı ne kadar olurki.ben bunu alıncaya kadar bir sistem alırım daha iyi
  • ekran kartlarının babası derim ben buna beğenmeyen arkadaşlar
  • test goren var mi? 2 GHz cok cok buyuk hiz degil, 1,6-7 calisan kartlar zaten var su anda. %10-15 fark olur gibime geliyor.
    3.2 GHz kullanir mi bilmem, ama kart cok guzel duruyor
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.