Şimdi Ara

GDesk v0.33g Signed (Son Sürüm) Nokia OS9.4 (s60v5) [5800 / N97] Apps (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
135
Cevap
0
Favori
46.466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 defa restart attım sorun olmadı bende herşey çalışıyor şuan ilginç valla niye böyle birşey oldu acaba diger programlarıda kurdum sorunsuz hepsi hatta web browser programı mesela orjinalinden çok daha iyi :) şuan ortalama 40 tane falan program yükledim telefona ve ram kullanımı 45 m altına düşmüyor handy taskmanden kontrol ettigimde sana önerim hafıza kartını çıkarıp denemen kapa aç telefonu ayarlardan kısayolu işaretle tekrar bakalım olacakmı telefonundaki programlardan biriyle çakışmış olabilir bu restart programı bilemiyorum .
  • evet belki ama ben dayanamadım SOFT FORMAT attım telefon rahatladı valla. telefon hafızası 48 mb oluyordu en çok 66 mb a çıktı birden. yedekte almıştım geri yükledim herşey eski tas eski hamam ve 20 mb telefon hafızası boşaldı. eğer telefonunuz stabil çalışıyorsa mutlaka full yedek alın derim geri yüklersiniz soft format atıp herşey düzelir.

teşekkürler ilgine...
  • Sevindim Düzeldigine bende şuan telefon hafızasında 55 mb boş var en iyisi bende bir yedek alıyım ovi suitelemi yedek aldın yoksa Nokia suite mi indirip kurdun çünkü nokia suite kurmuyor bilgisayara hangisi sitabilse ondan alalım. birde Vista teması süper oldu kendime göre iconları degiştirdim yenilerinide ekledim onu kullanıyorum. Bu Gdeskin tek sorunu bana göre sadece dik kullanabilmek yatayda çalışmıyor malum :)
  • Bence de yatay sorunu çözüme kavuşması gereken bişi.

telefonun kendi dosya yöneticisine gir yedekle de o hafıza kartına yedekliyor ve geri getirmekte çok pratik oluyor.

senin memleket nere msn'den müsaitsen görüşelim bir de uyguladığın vista görüntüsünü kaydet deyipwww.tekdosya.com a upload edebilir misin ben ve diğer arkadaşlarda faydalansın. bir güzel özelliği de bu gdeskin. uyguladığın temayı kaydet dediğinde herkes faydalanabiliyor ayarlarınla :)
  • ben gdeski açıyorum mavi ekran oluyor sadece menü fln yok S:
  • Sağolasın hocam
  • hiçbirşey cıkmaması normaldir cünkü kendin birşeyler ekleyeceksin ama ha eringecim hazıra konarım diyorsan 1. sayfadaki temalardan indirip ordakileri anlatımı okuyarak temanı kurabilirsin ;)
  • Gdesk kullanarak bekleme ekranının da diğer ekranlar gibi yatay olarak kullanılabilmesi mümkün mü acaba?
  • Gdesk dikey çalışıyor malesef ,bence çokta önemli degil
  • Ya arkadaslar ben bu gdesk de temalari kurmaya calisirken ana menuden "Desable menu tab" secenegini isaretledim tam herseyi ayarlamadan
    simdi baska bişiler daha ayarlamak istiyorum Menu cıkmıyor ?
    nasıl olcak simdi bilen varsa bi yardımcı olsun bana :)
  • en kötü ihtimal telefonu kapat aç geçer
  • Yaw denemedigim kalmadi menu bir turlu cıkmıyo tıklamadıgım nokta kalmadi :D acıp kapadım oda nafile bi bug oldu sanırım anlayamadım?
  • birader bendede aynisi oldu kaldirdim yeniden kurdum programi duzeldi
  • temaları ingilizce kullanabilirim ama türkçe olması daha iyi özellikle htc sense design teması veya diğerleri bunları bi şekilde türkçeye çevirmek mümkünmü? pek dğil giib gelio ama...
  • elinize sağlık süper olmuş
  • vallaha hoıcam telefonu alalı 5 gun oldu ıkı aylık tlefon 300 e aldım full kutu ıcerıgı var sadece hafıza 2 gb 8 dıye bılıyordum sonra tum programları yukledım hıc sorun yasamadım sertıfıka almaktan bu programa kadar benım tek sorunum msj yazarken msj karakterı ılerledıkce yavas yazıyor bır bılgısı ıolan varsa paylasırsa sevınırım aradım bulamadım hızlandırma ıle ılgılı de cogu seyı yaptım bu gdesk ıcınde cok tesekkurler ben tam kulaıyorum turkce ve guzel elınıze saglık paylasan ve emegı gecenler ıcın
  • yeni versiyonu yükleyince bu sorun düzeliyor, bende de bu sorun v30.0.008 versiyonunda vardı, v31.0.101 veriyonuna yükseltince ortadan kalktı, firewire update etmeni öneririm.
  • ya arkadaşlar HTC yu yükledim çokda güzel oldu şakır şakır ekranlar kayıyor falan, ama gdesk menü ayarlarında ne yaptım bilmiyorum ama şimdi ekranın neresine dokunursam dokunayım birtürlü bu mavi ekran menüsü açılmıyor bir türlü bazı değişiklikler yapmak için bu menüye ulaşamıyorum ne yapmak lazım? mesela başka bir tema denemek istiyorum ama birtürlü mensü açılmıyor gdesk'in.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuftaner -- 30 Kasım 2009; 13:37:37 >
  • ya arkadaşlar bir sorunum var.HTC hero temasını yükledim ama ana sayfadaki hava durumunu kendi şehrim olarak nasıl ayarlayacağım bilemedim nasıl yapıldığını bilen birisi yardımcı olabilir mi ?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.