Şimdi Ara

GDesk v0.33g Signed (Son Sürüm) Nokia OS9.4 (s60v5) [5800 / N97] Apps (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
135
Cevap
0
Favori
46.466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş

süresi geçmiş sertifika diyor.. yüklemesesm birşey olurmu?
  • harika düzenli tertipli hazırlamışsın ellerine sağlık. yahu bu nokiadan hayır gelmiyor artık sisteme karşı:D bunlar iyi ;)
  • zahmetli işe benzio.. hepsini son sürümü sertifikalayıp yukledim. mavi ekran gdeskin menusu dısında herhangibir temaya falan ulaşamadım. temalar hafıza kartında yuklu.. gdeskde ekrana tıkladıgım zamanda düzenle falan cıkmıo. yinede teşekkürler.. sanırım spb daha başarılı
  • Arkadaşlar gdesk'i yükledim.temaları seçtim. fkt sadece gdesk açıkken olouyor. gdeski alta alıyorum çalışıyor fkt menü halen aynı menü
  • ya güzel bi program ama galba yeni ilk sürümü olması lazım. böyle yaapım aşamasında gibi bi havasıvar. pen rahat edemedim spb yi kullanıyorum çok süper o. ancak bu programında ilerde güncelleneceyini umuyorum çok iyi olucaktur bu program. bu arada siteye çok güzel paylaşmışsın teşekkür ederim gayet dzüenli ve açıklayıcı
  • linkleri aldım indirmeye ekledim teşekkürler ancak yeni sürüm linki ölü
  • arkadaşlar buradan müthiş temalar yükleyebilirsiniz

GDesk v0.33g Signed  (Son Sürüm)  Nokia OS9.4 (s60v5) [5800 / N97] Apps

en sağ köşedeki full.gdd dir. en kullanışlısı o geldi bana sizde fikirlerinizi paylaşın lütfen

http://www.dosyahosting.net/file/3/PFYh/PFYhauwjjShP/allgdeskgd_4prlxys9.rar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mavi Korsan -- 15 Temmuz 2010; 20:19:07 >

• rkadaşlar v0.35 in imzalısını bulamıyorum giç biryerde buraya eklermisiniz elinizde varsa
  • Merhaba
    bu uygulamalar ve temalar
    C6/N97 FİRMWARE 5800 ile kullanılabilirmi ?
  • yeni üyelerden yararlanmak isteyen olur belki , konu yukarı
  • Hocam konuyu yeni farkedenlerdenim. Çok süper olmuş. Ellerine sağlık...
  • Teşekkürler kardeş
  • Çok teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: akıldakalıcı

Arkadaşlar gdesk'i yükledim.temaları seçtim. fkt sadece gdesk açıkken olouyor. gdeski alta alıyorum çalışıyor fkt menü halen aynı menü

Sorun hala devam ediyor mu? Ona göre yükleyeceğim
  • harika bir uygulama bence bende yabancı bir siteden indirdim kurulumu yaptım bir videoda gösteriyordu kurulumu falan ama videodaki gibi olmadı programı açtığımda sadece mavi ekran çıkıyor düzenleme kısmından masaüstüne mesajlar rehber iconunu ekledim fakat tıkladığımda açılmıyor program sanırım tema yoktu temaları indirdiğimde yüklediğimde sorunsuz çalışırmı buradan indirip tekrar kuracağım birde son kurulumu süresi dolmuş diyor ondanmı kaynaklanıyor acaba ?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.