TABİ BU SİZİN ELİNİZDE HEMEN :http://www.joymax.com/dmo YA GİRİP ALTTAKİ 'What Language do you speak?' ANKETİNE OY VERİN TÜRÇEYİ SEÇİN.
altta kardeşim POLL falan yazıyor VOTE'ye bas ver oyunu ve arkadaşlarına falanda söyle onlarda versin
quote:Orijinalden alıntı: qqahmetqq altta kardeşim POLL falan yazıyor VOTE'ye bas ver oyunu ve arkadaşlarına falanda söyle onlarda versin Hallettim kardeşim dağıtıyorum bende adresi etrafa inşallah eskisi gibi oyun canlılık kazanır hepimiz bir araya geliriz.
quote:Orijinalden alıntı: mhmtcn1 quote:Orijinalden alıntı: qqahmetqq altta kardeşim POLL falan yazıyor VOTE'ye bas ver oyunu ve arkadaşlarına falanda söyle onlarda versin Hallettim kardeşim dağıtıyorum bende adresi etrafa inşallah eskisi gibi oyun canlılık kazanır hepimiz bir araya geliriz. amaç o kardeşim yoksa burda benimde işim olmaz
Oyunu oynayacak Türkler 20-30 kişiyi geçmez.Hiç sanmıyorum Türkçe dil desteğinin geleceğini. Knight Online'a bile senelerden beri oyuncu kkitlesinin %85inin Türk olmasına rağmen Türkçe Dil seçeneği gelmedi.
quote:Orijinalden alıntı: qqahmetqq şuan oyunda en az 60 türk var kardeşim. OOOOOOO! Çok fazla bazıları bıraksa keske
quote:Orijinalden alıntı: mewtwo_1010 quote:Orijinalden alıntı: qqahmetqq şuan oyunda en az 60 türk var kardeşim. OOOOOOO! Çok fazla bazıları bıraksa keske