Şimdi Ara

GE 70 2OE win7 den win8 e geçiş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 1-2 hafta önce ge70 2oe aldım freedos geldi win7 yükledim ama driverlar konusunda çok sıkıntı yaşadım hala ekran kartı konusunda sıkıntılar yaşıyorum win7 derecelendirmelerinde hala 5.2 puan alıyor winaero masaüstü performansı ... ben win7 için bios ve firmware güncellemelerini yaptım win8 e geçersem bir sıkıntı yaşar mıyım ? daha sonradan win8 için olan bios ve firmware güncellemelerini yüklesem bi sıkıntı olur mu ?

bir diğer sorum ekran kartı overclock nasıl yapacağımı bilmiyorum genelde gtx660m modeli için yazılmış çizilmiş gtx765m konusunda yardımcı olursanız bana sevinirim mesela ; çıkabileceğim en yüksek değer , makine ısı değerlerindeki artış vs ..

bir de benim i5 işlemcili masaüstü pcde işlemciyi bi programla boostluyorduk sonrasında pc özelliklere girince 2.4ghz @ (3.2 ghz) şeklinde görülüyordu işlemci hızı bunda nasıl olacak anlamadım intel turboboost monitörü yükledim bakıyorum işlemci hızı 3.2 ye çıkıyor kendiliğinden tekrar düşüyor falan heralde birşey yapmama gerek yok ?

bunların dışında yeni alanlar için yapmam gereken bazı önemli şeyler varsa bu yazdıklarımın haricinde söylerseniz sevinirim herkese iyi forumlar :) (Not: Msi "GE" serisi kullanıcıları kulübünde yazılan tüm mesajları okudum)

• yok mu bir hayırsever gececi tayfadan
  • Selamlar,

Sizdeki makinenin 209xtr modelini kullanıyorum ancak ne performans ne de ısınma ile ilgili ciddi bir problem ile karşılaşmadım. Aşağıda verdiğim linkte W7 için firmware güncellemesi yapılmış bir makinede W8 güncellemesi yapılırsa fonksiyon tuşlarının düzgün çalışmayabileceği söyleniyor:
    http://www.msi.com/product/nb/GE70-2OE.html#download
    Ama güncelleme yapmadan W8'e geçerseniz herhangi bir sorun olacağını sanmıyorum. Ben 8.1 pro ile kullanıyorum ve şimdilik en ufak bir sıkıntım olmadı, tavsiye ederim.
  • sadettinz S kullanıcısına yanıt
    yardım için sağol kardeşim peki güncellemeyi nasıl kaldıracağım ? bende 8.1 denerim
  • ben win7 bios ve firmware güncellemelerini yaptım makineye yapmasaydım keşke ama oldu bi kere ben şimdi win 8.1 e geçemiyor muyum artık ? böyle bir sistem olmasa gerek garip çünkü :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi üçteningücü -- 6 Şubat 2014; 10:45:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: üçteningücü

ben win7 bios ve firmware güncellemelerini yaptım makineye yapmasaydım keşke ama oldu bi kere ben şimdi win 8.1 e geçemiyor muyum artık ? böyle bir sistem olmasa gerek garip çünkü :))

bios ile işletim sistemi arasında direkt bi bağlantı yok elbette geçersiniz.

ekleme:biosu olmayan apple bilgisayarlara bile Windows yuklenıyor
  • metinTasci M kullanıcısına yanıt
    resmi sitesinde "geçiş" problem oluşturur diyor , o yüzden güvenemedim . umarım konuyla ilgili ayrıntılı bilgiye sahip bir arkadaşımız cevap yazar ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: üçteningücü

resmi sitesinde "geçiş" problem oluşturur diyor , o yüzden güvenemedim . umarım konuyla ilgili ayrıntılı bilgiye sahip bir arkadaşımız cevap yazar ...

ne problemi oluştururmuş ?
  • - If the notebook you purchased has Win7 Bios installed, please DON'T attempt to update using Windows 8 bios (or vice versa). Failure to abide may result in bricking your system.

- Although there's a bios detection program written to protect user from cross flashing the bios (Win7 to Win8 bios or vice versa), still DON'T experiment. Failure to abide may result in breaking your system.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.