Şimdi Ara

GE 70 ALÜMİNYUM DA SORUN.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar herkese merhaba. yaşadığım sorunu paylaşmak istedim başka kimde var bilmiyorum ama ben genelde oyun oynayan biriyim ve de böyle bir sorun oluşması normal mi ? elimi koyduğum yer terledim falan sonunda böyle oldu
     GE 70 ALÜMİNYUM DA SORUN.

• hangi model tam olarak?
  • GE70 20E 16 gb ramli versiyonu internette tam kodunu bulamadım.
  • Biraz önce bi arkadaş daha sormuş ona da yazmıştım.

Sanırım orası uzun zamandır öyleydi ve farketmediniz. Aynısı aliminyum full kasa asus bilgisayarımda da meydana gelmişti. Birden baktım ve soyulmalar olduğunu farkettim, ancak ışık açısına göre görülüp görülmüyordu. Benim kasa metalik olduğu için bu kadar belli olmuyordu. Yine de servise danıştım ve kullanıcı hatası olduğunu ve ter nedeniyle meydana geldiğini söylediler. Fazla görülmediği için üstelemedim ben de.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Klavye korucu tarzi birseyler bak vardir oyle seyler

• çok olmadı ama merak ettim başka böyle sorun yaşayan var mı diye. etiket vardı hemen üstünde onun da yazıları gitmişti kaldırınca iyice gün yüzüne çıktı. Yani oyuncu bilgisayarı alıyoruz elimi koyduğum yer soyulacaksa ne anlamı kaldı ki ? Ben notebookla haşır neşir im sadece oyun oynamıyorum çizim vs de yapıyorum elim sürekli orada temas halinde. Servise mail attığımda üst kapak değişimi yapılabilir garanti kapsamında dediler de güvenemedi yollayıp bi de üstüne değişim ücreti isterlerse diye.
  • Servisle konuş. Uppercase değişimi yaparlar garantiden.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sol tarafta bir yapışkan olması gerekiyordu ürünle ilgili bilgiler var onu koparmışsın o yüzden olmuş olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: kuscu94

çok olmadı ama merak ettim başka böyle sorun yaşayan var mı diye. etiket vardı hemen üstünde onun da yazıları gitmişti kaldırınca iyice gün yüzüne çıktı. Yani oyuncu bilgisayarı alıyoruz elimi koyduğum yer soyulacaksa ne anlamı kaldı ki ? Ben notebookla haşır neşir im sadece oyun oynamıyorum çizim vs de yapıyorum elim sürekli orada temas halinde. Servise mail attığımda üst kapak değişimi yapılabilir garanti kapsamında dediler de güvenemedi yollayıp bi de üstüne değişim ücreti isterlerse diye.

Terden dolayı oluşan korozyonlar genellikle garanti kapsamına girmez. Ancak teknik servis "garanti kapsamında değişim yaparız" demişse, bunu ücretsiz olarak yapacaklardır, hiç vakit kaybetmeden gönder.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Canakyildiz

Sol tarafta bir yapışkan olması gerekiyordu ürünle ilgili bilgiler var onu koparmışsın o yüzden olmuş olabilir

O etiket de yazı falan kalmadı zaten dikkat edersen etiketin tam altı yakından bakınca etiket izlerinin tam altından olmuş. Teşekkürler arkadaşlar yorumlarınız için

• İlk okarak cok kotu kullanmissin ve cok pis birisin :) soruna gelirsek oradaki yapiskanlari soktugun icin olusmus o ayni sorun bendede oldu fakat o kadar buyuk degil daha kucuk.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cengavers

İlk okarak cok kotu kullanmissin ve cok pis birisin :) soruna gelirsek oradaki yapiskanlari soktugun icin olusmus o ayni sorun bendede oldu fakat o kadar buyuk degil daha kucuk.

Orası sürekli elimin temas ettiği bi yer etiket silinmişti zaten çıkardım ama bak dikkat et bi kısmı bildiğin çizgi ile çekilmiş şekilde etiket denk gelmiyor oluşan kısma. Doğru biraz pis gibi duruyor ama silerim üstü sürekli parmak izi el izi oluyor yani. Peki garantiye yolladın mı ?
  • quote:

quote:

İlk okarak cok kotu kullanmissin ve cok pis birisin :) soruna gelirsek oradaki yapiskanlari soktugun icin olusmus o ayni sorun bendede oldu fakat o kadar buyuk degil daha kucuk.

Orası sürekli elimin temas ettiği bi yer etiket silinmişti zaten çıkardım ama bak dikkat et bi kısmı bildiğin çizgi ile çekilmiş şekilde etiket denk gelmiyor oluşan kısma. Doğru biraz pis gibi duruyor ama silerim üstü sürekli parmak izi el izi oluyor yani. Peki garantiye yolladın mı ?

Bendeki seninki kadar degil ama garanti bise yapmaz ona. Kullanim sorunu cunku

• quote:

quote:

quote:

Teşekkürler bilgi için :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

Teşekkürler bilgi için :)

Ama sana soyle bir bilgi verim. İstanbuldayim servirpointe yolladim BİOS guncellemesi icin bana anakarti yakmissin 600 dolar dedi :) sonra disardan birine verdim 50 liraya yaptirdim :) o yuzden servis konusunda biraz supheci ol..

• zaten bu değişimi sorduğumda olabilir bakmak lazım gibisinden çok da güven veren bir mail cevabı gelmedi. Ve daha önceden garanti kısmında başka servislerde sıkıntı yaşadım az çok tahmin edebiliyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.